Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayi Biraktim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu yüzden başladınız şu organınız çürücek ölüceksiniz gibi laflar etmeniz bence pek işe yaramıyor.

reklamlarda ölümüne 10 gün kalmış robot sesli tiplerden farkınız yok, kimseyi etkileyemiyosunuz. bunu bilin. tatavasınız uhaeue

beni asıl etkiliyen şu olimpiyatlarda rekor kıran tiplerin hayvan gibi sağlıklı olması. bırakırsam onlara özendiğimden bırakırım.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

sen testislerinin üstüne oturmuyo muydun abi, doğrularının üstüne oturman zor olur

benim çok doğrum yok dostum

olanıda kendime,başkalarına empoze etmeye çalışmıyorum,şayet genel geçer şeyler olmadıkça.
Mesaj tarihi:
Laorx said:

beni asıl etkiliyen şu olimpiyatlarda rekor kıran tiplerin hayvan gibi sağlıklı olması. bırakırsam onlara özendiğimden bırakırım.

you asked for it

http://www.popcrunch.com/wp-content/uploads/2009/01/michael_phelps_bong-500x666.jpg
Mesaj tarihi:
dogmit

adam 200m kelebek(galiba) altın madalya aldı 2 gün önce. artık işe yarıyo demek mi lazım bilemiyorum.

aynı taktiği uygulamak istiyorum ciddi ciddi, sigarayı bi bıraksam.
Mesaj tarihi:
Laorx said:

şu yüzden başladınız şu organınız çürücek ölüceksiniz gibi laflar etmeniz bence pek işe yaramıyor.

reklamlarda ölümüne 10 gün kalmış robot sesli tiplerden farkınız yok, kimseyi etkileyemiyosunuz. bunu bilin. tatavasınız uhaeue

• Yeni Oluştur...