Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 içiyosanız da adam gibi zamanında özendim şimdi bırakıcak testisim yok diyin, salak salak bahanelerin arkasına sığınmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 valla ben küçüklüğmden beri puro isterdim, öyle başladım aromalı purolarla, sonra sigaraya geçtim ama özentilikten falan değil. sığ genellemelerinle gelme eppekcim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 zamanında bi tane içtim çok hoşuma gitti,hala gittikçe içiyorum testisim çok şöleki,evde koltuk yok,üstüne oturuyorum saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 acaip özendim. ne salaksınız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 zamanında özendim 2-3 dal sigara içtim dahada içmedim.cunku saçma salak birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bu arada son bir aydır mentollü sigara içiyorum allahım ne keyif be,sigaraya olan sevgim yine arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Hiç içmedim. Bi sefer bile. Ama çok istedim bazen, böyle içkinin sağladığı rahatlamanın azıcık benzerini çok kısa sürede ve geçici olarak yapabildiğini söylüyor kullananlar. Bu çok lazım oluyor bazen hayatta. Ama bu sefer de stresten değil sigaradan ölüyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Bir kere bile içmedim. Kokusu kötü, kim bıraktım derse bir aya tekrar başlıyor, pahalı, bariz sağlık riski var, kendine olduğu kadar çevrene de zararlı. İşim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bu hayatın sonu tek her türlü ölüyorsun stresten sigaradan olmak zorunda değil yarın kafanıza taş düşebilir yolda yürürken,allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 sigara kendi yarattığı gerginliği kapatıyo sadece. yani o da en az erkek adam tütün kokar kadar gerzek bir bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 sigara içmenin ne kadar güzel bişey olduğunu içmeyenler kesinlikle anlamıyo bikere olay tütün ürünü kullanmaktan geçiyo o duman o his ooof yakıcam bitane hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ya ekmek bi kes ya en iyi sensin tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 yok böyle bi zevk ya 3 gündür 2 sigara içtim, bırakıcaktım. bugun saat 9dan itibaren yarım paket boğdum galiba, yok böyle bi zevk. yarın büyük ihtimal gene içicem. pazar bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 sonra bu postların altında testisten bahsediyolar sfjdsdjs yok efendim niye 2. sınıf insan oluyoruz niye -10 derecede dışarı çıkıyoruz lölölö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 8 senedir aynı muhabbet, ehuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 sigaraya basliyanlarin %80 i sirf cocukken buyudukleirni ispatlama hevesi ile basliyorlar zaten, o isyankar ve ozgur oldugu sanilan akfa ile ilk nefes cekilip nikotin bagimliligi basliyor sonra yok kahveyle iyi gidio icki bunsuz icilmez cok keyifli be bu meret vs vs vs bu ucmlelerle insan kendisini kandiriyor surekli uste para verip sagligi bozuyor ve bunu yakiyor tiryakiler, direk parayi al cakmakla yak daha iyi keyif veriyor yalanida apayri, keyif degil o basliyan withdrawal semptomalrinin tatmin edilmesi direk, icen birinin elinden sigarasini alip 1 gun vermeyin gozu donmus gibi agresif olur genelde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 beyler az daha konuşursanız koyucam videoyu o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 kafamıza taş düşebilir o halde akciğer kanseri riskini 3 katına çıkarmakta bir sakınca yok. beyin damarlarını da tıkıyo zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bağımlı olmayan sigara içicileri de var, seriously. ama siz elit elit kabul etmemeye devam edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ayrıca sigara içenler 2. sınıf insan değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 valla değil be yalan borcum mu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 burda herkesin sıkı sıkıya sarıldıgı çok güzel dogruları var. o dogrualr dışında başka dogruda yok. herkes kendi dogrusunu alıp üstüne otursun abi. kiminki en dogruysa ona madalya takalım. sonra atıp tutun istediğiniz kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 nargile çocuk işi sigara keyif için puro like a boss diğer dumanlı ürünler yasak olduğu için yorum yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar