SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 off çıkarın av tüfeğimi iş başa düştü ülkenin üst kademesi yine kız tripçiliği oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 vay **.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ardeth said: aramıza para toplayıp yiğit buluta bir ödül satın alalım habercilik anlayışından dolayı Abi sen ödül satın alasın diye öyle konuşmuyor ki adam. Başkası satın alacak diye konuşuyor ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 kuvvet komutanı olmadan da general olunmuyor nolucak lan şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 umarım iç savaş çıkar da kaçmak için sebebimiz olur ya. hadi AKP, aynen devam, lütfen yıkın bu ülkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ne savaş meraklısı insan var ya seferberlik ilan olsun ramboculuk oynayalım filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 demian said: umarım iç savaş çıkar da kaçmak için sebebimiz olur ya. hadi AKP, aynen devam, lütfen yıkın bu ülkeyi. bak hiç bu açıdan düşünmemiştim... :-] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.nytimes.com/2011/07/30/world/europe/30turkey.html?_r=1&hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 küheylan said: kuvvet komutanı olmadan da general olunmuyor nolucak lan şimdi. adam jandarma komutanı ki kuvvet komutanı. kanunen olabiliyormuş da teamül olarak olmaması daha iyi diye bugün kkk olarak atayacaklar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 said: The top commander of Turkey’s military resigned suddenly on Friday, the semi-official Anatolian News Agency reported, in a dramatic signal of deepening tensions between the armed forces and the country’s Islamic government. Bunu okuyan ortalama bir vatandaş için Türkiyenin İrandan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 nereye kaçıcaksın ki ? iran , ırak , suriye ? yunan zaten almaz seni bak bi rusya var oraya da kapağı atsak süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ben bu ülkede yaşıyorum, bence de irandan çok bir farkı yok. Ahlak polisi eksik işte öyle şeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 inceldiği yerden kopsun artık başka da bişey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Karea said: nereye kaçıcaksın ki ? iran , ırak , suriye ? yunan zaten almaz seni bak bi rusya var oraya da kapağı atsak süper olur :) asylum olayı var, "sevmiyoruz kardeş biz bu islamcıları, benim yaşam tarzımı tehdit ediyorlar" dediginde ülke iran gibi bir konuma da geliyorsa eger, silke silke sıgınabiliyorsun adamlara. therefore vatandaşlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 tam askere gidiyorum ortalık karıştı yine. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Eheheeheh benim askere gideceğimi duymuşlar işte, köşkte R.T.E ile A.G alıştıra alıştıra söylemiş ama fayda etmemiş anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bundan sonra vatani görevimizi polis olarak yapıcakmışız zaten , yırtarsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.haberturk.com/gundem/haber/652982-askerlik-kisaliyor giderken ortalık karışır gelince de askerlik kısalır. ne şanslıymışım arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 df said: tam askere gidiyorum ortalık karıştı yine. hadi hayırlısı. bende aralıkta gidicektim, umutlanmiştimda kısalma konusunda ama 1 seneden önce toparlanma olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 o diil de overrated tepkilere hastayım =) ŞERYAT GELYOR GAÇIN güzel hamle ama, tepki gösteriyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sanki bir işe yarayacak. bu ülke istifa edenlerin değil istifa etmeyenlerin ülkesi. AKPnin bazı bakanları bir sürü insanın ölümünden sorumlu olsa bile dansöz gibi kıvırta kıvırta bugünlere geldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Atatürk'ün gençliğe hitabını okumakta yarar var, bir özet gibi. Onun dışında da, kaçanlar her zaman olmuştur olacaktır. Kaçmanın bir etki yaratacağını düşünmek ise zavallılıktan öte değil, zaten istenileni yapıyor olacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 little finger aklıma geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 kaçmak değil ama bu, yani adamın yapabileceği fazla bişey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Karea said: nereye kaçıcaksın ki ? iran , ırak , suriye ? yunan zaten almaz seni bak bi rusya var oraya da kapağı atsak süper olur :) koşarak kaçmayı planlıyosun herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar