küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dasfsdf benden önce koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 işin bide şu yönünden bakın bu adamlar psikolojik olarak en sağlam olması gerekenler sıkışınca bıraktılar savaş zamanı yapsalar ülkeyi kaybederdik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Yalnız kaza ile bir gün şu ülkede fetocu-amerikancı-kürtçü tayfa tepe taklak olursa bu Taraf gazetesi ile ilgisi olan tepeden tırnağa herkesi zil takıp oynatırlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 vatana ihanet kanunu ve idam cezası dönsün, o kadar nefret ediyorum bu vatan hainlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 adamların gazetenin ismi bile taraf neyine oha lol aehfuaehfua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 tombik_yanak said: işin bide şu yönünden bakın bu adamlar psikolojik olarak en sağlam olması gerekenler sıkışınca bıraktılar savaş zamanı yapsalar ülkeyi kaybederdik valla. düz adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 küheylan said: İt ürür kervan yürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Düşündüm de manşet çok mantıksız ya... Ya da şunu mu demek istiyorlar:"bunca zamandır durduğunuz hata,neden basıp gitmediniz?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 küheylan said: http://i297.photobucket.com/albums/mm229/papazincayiri/cakmakuo5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aynı kafalar pek farketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 28. sayfa olmuş. bu bi işaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 iyi anlamda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 cetintas said: Düşündüm de manşet çok mantıksız ya... Ya da şunu mu demek istiyorlar:"bunca zamandır durduğunuz hata,neden basıp gitmediniz?" Çok derin düşünmeye gerek yok yahu. Asker düşmanı kitleye kağıt satma derdindeler. Ne kadar edebi ne kadar anlamlı birşey çıkabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 çin ordusunda 185, türk ordusunda 370 general varmış demin bi haberde okudum acayip valla bizim ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Sanki dünyada tek tip ordu sistemi var, her ülkenin belli bir hakkı sınır var..saçma sapan laflar ile gelmeyin abi. Düzenlemeler değişiktir, birşey farklıdır. Bize ne Çin'in kaç generali olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ben de verdim istifami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 tombik_yanak said: çin ordusunda 185, türk ordusunda 370 general varmış demin bi haberde okudum acayip valla bizim ülke. şu mantığa bayılıyorum edit: shghsd ön sayfada yazmışım zaten liberal said: tombik_yanak said: işin bide şu yönünden bakın bu adamlar psikolojik olarak en sağlam olması gerekenler sıkışınca bıraktılar savaş zamanı yapsalar ülkeyi kaybederdik valla. düz adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Viktor said: ya guzel guzel yaziyoruz iste buraya masaustune bendarbeyapcam.doc diye bir belge actim, butun haritalari filanda oraya copy pasteledim butun irtibat kurdugum kisileri ise pozisyonalri ile birlikte kucuk bi deftere not edip bu defteri ip ile boynuma astimki yakalnirsam polis zorlanmasin butun planimi telefonla analttim bide, kayitlarada gecmistir kesin yazik polis efor sarfetmesin ehr turlu onlemi alalim aman viktor bizim adımızı da yazarsın falan "nerden tanıyon leaaan" diye çemkirirler suratımıza sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 blackrose rumuzlu sahis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bi ara v tarzı bişi olsam nolur diye hesaplama yaptım böyle 10 yıl çaktırmadan nüfus planmalası yapsam kendi kafama göre diye günde 10 kişiyi planlasam 1 gün izim yapsam haftada 60 yılda 3120 10 yılda anca 31200 kişi yapıyor. ulan ne çok insan varmış, bu sürede 20 katı ürer zaten bu tipler diyip vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 cetintas said: SeaGle said: Mühendis dediğin 3 parça "makine" "inşaat" "elektrik/elektronik, elektrik-elektronik ve bilgisayar" kalanı tatava Kimya mühendisi olmasa o saydığın mühendislerin hepsi boklarıyla taşlara yazarak eğitim alırlardı hala. bu biraz "müdür fıkrası" na benzemiş :D hani organlar müdür seçeklerlermiş vs vs... ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 cetintas said: goldbären said: önüne gelen mühendis forumda toplasan bir çivi çakamazlar Ulan üzülerek söylüyorum,bu durum doğru. Yılların kimya mühendisiyim,4 kıtada 30'a yakın ülkede boyamadığım kumaş-iplik-elyaf,çalışmadığım baskı veya boya makinesi kalmadı... Amaaaa.... 2 gün önce aldığım vantilatörü monte edemedim, gerisin geri aldığım markete gidip oradaki adamlara taktırdım. ben de katılıyorum ilk mesajın sahibine :) meslekte 15 yılımı doldurdum, geçende bi çivi çakayım dedim yamuldu "usta" diyor ya 3 koyun güdemezler diye, adam haklı yani not: sanırım solak olduğum için yamuldu ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 verdikleri diplomayla mesleki yeterlilik veriyolar, el ayarı, göz nizamı, general aptitude vermiyolar ki imba şekilde çivi çakabilesiniz. beceriksiz mühendis olmaz diye bişiy yok yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 vaay 28 sayfa olmuş nöldö ülkönön gölöcöğönö kurtördönözmö??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar