aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 synthesizer said: @aktif tabiki arkadan itiş coupe araç zevkini veremezler, ama 10da 1 abartı. hele ki golf r ile otomatigin rahatlıgı, 4 cekerin tutunması ve turbo 2litre motorun performansı ile, yeterince kıyaslanabilecek bi alternatif adam cunku yakıt ve ikinci eli de dusunuyo Abi golf r'ye kötü araç falan demiyorum. Ama elmayla armutu kıyaslamamak lazım. RX8e oturunca direk farklı bir araca bindiğini anlıyosun. Ha insanın bütçesi müsait değildir, ikinci elde kaybedeceği değer çok geliyodur golf falan düşünür tamam. Ama RX8in muadili değil Golf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bence de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 synthesizer said: aktiftablet said: RX8i çok bildiğimden değil ama 100Kda hiç bi modern araç bitmez abi, çok saçma. Hani kasarsan bitirirsin tabi, 60Kda motor yapılmış dizel araçlar var piyasada. Ama normal kullanımla olmaz o. Zaten bu RX8 taşıma aracı değil, zevk için aldığın bi araç. Binip inmesi bile zor. Her gün zaten işe gidip gelmiyceksin bununla, arada gezmeye çıkıcaksın.malesef tatava olmus abi. rx8i biraz incelemen lazım. ne binmesi zor, ne de motoru conventional bi motor Binmesi zor subjektif bi yaklaşım (bence zor, ben sığamadım) Ama orda demek istediğim golf vs gibi bi araç değil, çok farklı bi araba, bunu demeye çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 degil tabi, coupe aracla hatchback arac karsılastırmak. amaca yonelik degisir ama karsılastırılacak kriterler performans diyorsak golf önde yol tutusu golf pratiklik golf gorunus rx8 tuketim golf ikinci el golf sıfır fiyatı rx8 servis ucretleri hakkında pek fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 BMW 2.0d demişken... BMW Alpina'nın D3 Coupe/Cabrio'ları ilginizi çekebilir, 214 bg 2.0 litre dizel, 5.5 lt/100 km fabrika verisi. Tabi fiyatı 80 000 olmaz o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bmw ları izmirde özgörkey denen biryer var orada inceledik. benim kendi düşüncem bmw gerçekten çok hoş çok spor çok kaliteli araçlar yapıyor fakat satış fiyatı aracın gerçek değerinin çok üstünde bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bmw 2.0d ne ya lol, a5 alın bari :p. Abi s2000 die bişi var, ikinci eller var sadece artık. Torkunu da arttırdılardı en son, göreceli olarak da az yakar ( LOL ). Üstü açık,arkadan itişli,2200 motor 240 bg 220nm felan torku vardı sanırım. Zaten çok hafif araba, bide iç dizaynı sadece pilot(!)a yönelik, içine uzanıosun resmen arabanın. Şeklende çok güzel. Ve bi de honda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 S2000'lerin kazasızını bulmak çok zor, ayrıca Türkiye'dekiler hep 2.0 litrelik. 2.2 ler ABD pazarında hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 s2000 ne ya tam bir varoş arabası.şahinden bi farkı yok bence arabanın içi desen tırt.kullananları hep takla atarken goruyoruz güvenli bir araba değil saçma sapan bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 2006 dan sonrakilerde çekiş kontrol sistemi var, onlar nispeten daha güvenli. Ben hala MX5 + kompresör diyorum (ilerde takılmak üzere), salla 4 kişiyi Chaotic, al keyfini sür hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 alfa romeo giulietta quadrifoglio verde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 full tatavasınız ha 2 yıldır araba süren adam pro kesiliyo forumda tavsiye veren de yok sade muhabbet açılsında bildiklerimi söliyim biri der bmw parasını haketmiyo, biri der tork lazım, biri der 2.2 ler abd pazarında, yok aşınma fazlaymışmış, s2000 taklacıymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Deathblade said: Bu da bir anımdı Geçen yıl rahmetli olan hocalarımdan birisi bu motorun hastasıydı. Sürekli bunu bulan adamın manyak, çok zeki olduğundan falan bahsederdi. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fc/Wankel_Cycle_anim_en.gif Şöyle bir bakıyorum da cidden iyi düşünmüş. Diesel ve otto'yu bildiğin yargılamış makine mühendisi olarakta, malzemeciler geliştiremediği için kalmış öyle motor. Aynen, ben de her baktığımda ulan herif ne güzel düşünmüş diyorum. Yenilikçilik budur, normal çalışan motoru alıp ulan dur farklı yapıcam demezdim herhalde ben :) ARTI, Alfa Romeo Jülyet için bir artı da benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 rx8 alacak olan adam foruma danışmaz, takiste girmez, arabayı alır, patlar, satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 80 liraya egzantirik araç arayan RCZ alsın 200 lük. japonya deil burası, sene 2011 hala mazda subaru falan.. noluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 rx8 baya başarılı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Fistan said: full tatavasınız ha 2 yıldır araba süren adam pro kesiliyo forumda tavsiye veren de yok sade muhabbet açılsında bildiklerimi söliyim biri der bmw parasını haketmiyo, biri der tork lazım, biri der 2.2 ler abd pazarında, yok aşınma fazlaymışmış, s2000 taklacıymış... Troll harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 u mad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Taksitle alinmaz demis biri asil taksitle alinir. Sonra amortisman olarak dusersin aracin degerini taksitlerin bir kismini oyle odemis olursun 0 alirsan kdvsini de dusersin daha avantajli olur. Ben taksitle arac almayi yanlis bulmuyorum. O etrafta sahinden dogandan cok olan 150k+ yeni kasa bmw 5.20lerin gezebilmesi de bu sayede mumkun oluyor hatta o krediler o firsatlar olmasa bu kadar fazla luks arac alabilen olmazdi Biri de rcz demis. Peugeot aldik biz 2011 407 dizel. Daha da almayiz. Sacmasapan arac.sozde 1.6 dizel 100km de 6.7 ortalama yakit tuketiyor sacma sapan guc kaybi oluyor, klimasi zayif limit diye sacma bir ozelligi var, criuzea aliyorsun cok gec cikiyor tepkileri cok yavas, konsoldaki fonksyonlari cok az. Rcz yi de gordum galeride o da sacmasapan bir arac sadece disaridan dikkat cekici gozukuyor. Tipik kiz kaldirma pesindeki genc yada sonradan gorme arabasi. Fistan bmw de mercedes de jaguar da audi de porche de bence parasini hak etmiyor. Bayi karlarini yuksek tutuyorlar zaten essek gibi otv var otvli bedel uzerinden kdv var birde bayi kari cok olunca cok fazla oluyor. Miata mx5 denmis 2 kisilik olmasa harika bir fikir olurdu bence. Guilettanin 1.4 ama beygir gucu yuksek bir modeli var. Mesela o rx8 e muadil olabilir onu kullanan eden varsa anlatsin memnun mu servise ne siklikla gitmek zorunda kaliyor nedir ne degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 türkiyede herşeyin fiyatı yuksek bmw audi vs hak etmiyor demişin ama ithal edilen ve ucuz olan ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Surumden kazanmaya calisanlar uygun Pololar, jettalar golfler Hyundai Kia ceed mesela Toyotanin bazi modelleri Ssangyong Opel (astra ve insignia haric) Chevrolet Lancia da haketmiyor bence mesela. Zaten vergiler cok benzin pahali araba bu kadar fahis fiyatli olmamali. Muadilini 100k tl ye alabilecegin bir 5.20d icin 180k odemek zorunda kalinmamali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Opel ve VW kesinlikle uygun fiyatlı falan değil, bildiğin şişirilmiş fiyatlar. Astra hariç demişsin tamam da, Corsa veya Polo mesela, neredeyse 35 bine varıyor orta donanımların fiyatları. Bu paraya değecek arabalar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Corsa ve pololar konusunda haklisin ama polo gti fiyatina gore uygun ve cok guzel bir arac mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 235hp 340 tork 34bin euro liste fiyatı, daha neyi tartışıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Yenerk85 said: alfa romeo giulietta quadrifoglio verde. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar