Crawler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 g400s bildiğin dana gibi ya neresi küçük. Claw grip tutuyorsanız ve eller küçükse hiç işinize yaramaz g400 söyliyeyim. Ama süper mouse orası ayrı tabi. Şunu da şuraya koyalımda insanlar faydalansın. http://i.imgur.com/zUrAWk4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Ben normalde deathadder kullanıyorum, yedek mouse olarak aldım. Eller çok küçük değil de claw grip'e yakın benim tutuşum da. Sorun yaşar mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 stokta kalmamış diye sepetinden çıkarılmıştır diye uyarı verdi. benim de içime evlat acısı gibi oturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 g9x kullanıyodum ben bile aldım sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Clawgrip/Fingertip grip icin alinacak mouse CM Storm Xornet. Geri kalan mouselarla ugrasip kendinize yazik etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 cabiria said: stokta kalmamış diye sepetinden çıkarılmıştır diye uyarı verdi. benim de içime evlat acısı gibi oturdu satayım mı? 90tl sdlsjdsajdsaljd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Dworgian said: cabiria said: stokta kalmamış diye sepetinden çıkarılmıştır diye uyarı verdi. benim de içime evlat acısı gibi oturdu satayım mı? 90tl sdlsjdsajdsaljd 70 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 yok abi dalga geçiyorum ya. yedek mouse olarak aldık hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Son alan ben olmuş olabilirim ya, kesin bana bozuk gelecek. Aldım ve arkadaşa link attım, o alamadı mesela benden 3 dk sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 geldi cillops gibi ama hoşuma gitmedi benim deathadder2013ten sonra. neyse ofiste kullanırım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 geldi mouse. tişikkirlir kliksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 hızlı servis güvenilir hizmet teşekkürler kliksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 gerizekalı ups yüzünden 2 gündür teslim alamıyorum mouse u ya. ups'inde yurtiçi kargodan farkı kalmamış resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 niye lan ups iyi baya. arıyorlar getirmeden önce evde değilseniz sonra uğrayalım diye asdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 En kotu Aras Kargo, otesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ben de tam tersine çok başarılı buldum upsi. sabah bi bakayım kargolanmış mı dedim harita şeysi çıktı tıkladım 3 sokak ötesini gösterdi yalandır yea falan derken 2 dk sonra mouse geldi sdafasdd çıktıktan sonra baktım yolda gösteriyordu. büyük ihtimalle kargo teslimat adreslerini gösteryordur sırasıyla teslim edildikçe bir sonrakine geçiyordur bilmiyorum tam mekaniğini ama güzel bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Aluriel said: niye lan ups iyi baya. arıyorlar getirmeden önce evde değilseniz sonra uğrayalım diye asdsfa 2 gündür evde kimseyi bulamıyolar ne arayan var ne soran. ilk gün evde kardeşim vardı bütün gün geldik bulamadık diye mail attılar ki öle bişi imkansız. akşamına aradım bu ne böle diye yarın tekrar teslimata çıkıcak dediler. dedim ozmn öğleden sora getirin sabah kimse yok evde. bugunde saat 12de getirdiler bi daha kimseyi bulamadık diye gelmedi. aradım ozmn adresi değiştirin dedim iş yerime yollayın. onun içinde kliksa ile konuşmam lazımmış. onlarda mail istiyolar. mail attım adres değişikliği diye. daha hala sistemlerine düşmemiş adres değişiklik mailim. öle kaldı yani sipariş. bende ups çok iyi diye biliyodum demekki onlarda sıçmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 mokoko said: gerizekalı ups yüzünden 2 gündür teslim alamıyorum mouse u ya. ups'inde yurtiçi kargodan farkı kalmamış resmen... ups biraz kıt kimi zaman işyerine 3 kere öğlen tatili saatinde gelip "3 kere geldik bulamadık ürünü gönderene geri yolladık" diyebilen mantaliteye sahip. "ben gelip alayım siz iş saatinde gelmeyi başaramıyorsanz" diyorsun, "aaa yok tükkandan vermiyoruz biz getirices" diolar asdkldasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 mokoko said: Aluriel said: niye lan ups iyi baya. arıyorlar getirmeden önce evde değilseniz sonra uğrayalım diye asdsfa 2 gündür evde kimseyi bulamıyolar ne arayan var ne soran. ilk gün evde kardeşim vardı bütün gün geldik bulamadık diye mail attılar ki öle bişi imkansız. akşamına aradım bu ne böle diye yarın tekrar teslimata çıkıcak dediler. dedim ozmn öğleden sora getirin sabah kimse yok evde. bugunde saat 12de getirdiler bi daha kimseyi bulamadık diye gelmedi. aradım ozmn adresi değiştirin dedim iş yerime yollayın. onun içinde kliksa ile konuşmam lazımmış. onlarda mail istiyolar. mail attım adres değişikliği diye. daha hala sistemlerine düşmemiş adres değişiklik mailim. öle kaldı yani sipariş. bende ups çok iyi diye biliyodum demekki onlarda sıçmışlar mokoko takip numaranı özelden atsana bakıyım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 En güncel konu bu oldugu icin buradan yazayom dedim G500 buldum sıfır 30 tl ye, mediamarkt, alacaksam tuslarını wow oynarken kullanmak icin alacam ne dersiniz deger mi? Sıkınt8ları nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Gencler fırsat ürünü bu bi tanr kalmış mağazada kolugumun altina aldım dolandırıyorum sdf cevap lazom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 al al. o fiyata thrust yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 g400+qck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Neden ucuz olugu belli oldu, teşhir ürünü ve ağırlıkların kondugu kabı eksik, eve gidince deneyecem eğer begenmezsem."bu ürün eksik" diye iade ederim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 o ağırlıklar dünyanın en gereksiz şeyi, istersen yollarım sana benim eski mousetakini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar