Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mouse & mouse pad vol342

Ren

Öne çıkan mesajlar

ben de tam tersine çok başarılı buldum upsi. sabah bi bakayım kargolanmış mı dedim harita şeysi çıktı tıkladım 3 sokak ötesini gösterdi yalandır yea falan derken 2 dk sonra mouse geldi sdafasdd çıktıktan sonra baktım yolda gösteriyordu. büyük ihtimalle kargo teslimat adreslerini gösteryordur sırasıyla teslim edildikçe bir sonrakine geçiyordur bilmiyorum tam mekaniğini ama güzel bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

niye lan ups iyi baya. arıyorlar getirmeden önce evde değilseniz sonra uğrayalım diye asdsfa

2 gündür evde kimseyi bulamıyolar ne arayan var ne soran.

ilk gün evde kardeşim vardı bütün gün geldik bulamadık diye mail attılar ki öle bişi imkansız. akşamına aradım bu ne böle diye yarın tekrar teslimata çıkıcak dediler. dedim ozmn öğleden sora getirin sabah kimse yok evde. bugunde saat 12de getirdiler bi daha kimseyi bulamadık diye gelmedi.

aradım ozmn adresi değiştirin dedim iş yerime yollayın. onun içinde kliksa ile konuşmam lazımmış. onlarda mail istiyolar. mail attım adres değişikliği diye. daha hala sistemlerine düşmemiş adres değişiklik mailim. öle kaldı yani sipariş.

bende ups çok iyi diye biliyodum demekki onlarda sıçmışlar
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

gerizekalı ups yüzünden 2 gündür teslim alamıyorum mouse u ya.

ups'inde yurtiçi kargodan farkı kalmamış resmen...

ups biraz kıt kimi zaman

işyerine 3 kere öğlen tatili saatinde gelip "3 kere geldik bulamadık ürünü gönderene geri yolladık" diyebilen mantaliteye sahip.

"ben gelip alayım siz iş saatinde gelmeyi başaramıyorsanz" diyorsun, "aaa yok tükkandan vermiyoruz biz getirices" diolar asdkldasj
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Aluriel said:

niye lan ups iyi baya. arıyorlar getirmeden önce evde değilseniz sonra uğrayalım diye asdsfa

2 gündür evde kimseyi bulamıyolar ne arayan var ne soran.

ilk gün evde kardeşim vardı bütün gün geldik bulamadık diye mail attılar ki öle bişi imkansız. akşamına aradım bu ne böle diye yarın tekrar teslimata çıkıcak dediler. dedim ozmn öğleden sora getirin sabah kimse yok evde. bugunde saat 12de getirdiler bi daha kimseyi bulamadık diye gelmedi.

aradım ozmn adresi değiştirin dedim iş yerime yollayın. onun içinde kliksa ile konuşmam lazımmış. onlarda mail istiyolar. mail attım adres değişikliği diye. daha hala sistemlerine düşmemiş adres değişiklik mailim. öle kaldı yani sipariş.

bende ups çok iyi diye biliyodum demekki onlarda sıçmışlar

mokoko takip numaranı özelden atsana bakıyım hemen
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...