Slint Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Tr'de mouse skatez alacak yer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bloody v7 metal skatez mouse ile bloody mouse pad iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Yuh genellikle a4 lar diger rakiplerine gire baya ucuz olurlar bu bloody serisi niye bu kadar pahali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Dragonfire said: işte alıp unutacaksın geldiğinde tatlı süpriz olacak. Bugün gelmiş, akşama unpacking var tıstıstıs ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 bu kilim gibi mousepadlerden tavsiyeniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 bende bi tane alıcam bugün aliexpressten razer goliath 3.5$, yalnız control mu speed edition mu almak lazım? öyle fps ile işim olmaz mmo filan takılıyorum. cacodemon said: Dragonfire said: işte alıp unutacaksın geldiğinde tatlı süpriz olacak. Bugün gelmiş, akşama unpacking var tıstıstıs ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Ben speed edition'ı aldım, beklediğim gibi çıktı. Süper ötesi kaygan değil, belki orijinalinin control versiyonu gibidir :P Al ikisini de, beğenmediğini birisine hediye edersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 maus tekerleği zor tıklıyodu bi süredir. bende ekstra kuvvet uygulamak zorunda kalıyodum tıklayabilsin diye. dün açtım içini, oraya bi tane saç teli sıkışmış. abv dedim, temizledim. şimdi normal gibi, ama yine de uzun süre abandığımdan dolayı tekerlediğin tıklaması için gerekli olan default kuvveti %50 falan yukarıya çektim sanırım. biraz asılmak gerekiyo. bunu fixlemenin bi yolu var mıdır? mausu aç altına kağıt sıkıştır gibi türk çözümleri tutar mı? yeni maus mu? 100 liraya müthiş mauslar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 çok anladığımdan değil ama bir gün gidip 4 mağazada bissürü mouse deneyim elime en iyi oturanı aldım. prof fps falan oynadığım yok ama oyuna ek olarak da cad çizim yaptığım için orta tuş benim için acaip önemli. bunu çizim yapmayan anlamaz belki ama orta bazı mouselarda orta tuş çok derin oluyor basana kadar baya bi içeri ittirmen gerekiyor. aynı şekilde çok az derin olunca da sorun oluyor. bu sefer de basmamış oluyorsun adam gibi. o yüzden ona önem verdim biraz. gerçi aynı orta tuş derinliği sorununu oyunlarda da yaşıyorum ben. bilmiyorum belki benim kıllığımdır. neyse baya baktım en içime sineni buldum. o da steelseries rival oldu. bayağı hafif. ışığı renk değiştiriyor falan gibi özellikleri var. http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/32316488697_1/Genuine-SteelSeries-Rival-Optical-Gaming-Mouse-mice-Gaming-Mouse-Computer-Steelseries-RIVAL-Optical-Mouse-LED-Ergonomics.jpg Claiborne said: bu kilim gibi mousepadlerden tavsiyeniz var mı yanına da şundan aldım bi tane steelseries qck heavy 40x45 mi ne. baya kalın çok memnun kaldım. 100 tl. http://www.oficinadosbits.com.br/products/Informacao/Images/6075.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 45 cm yeterli mi emin değilim 32 cm var düşük sensten dolayı dışına taşıyorum sürekli. şöyle bir şey olacak ki rahat olayım :D http://76.my/Malaysia/corsair-mm200-gaming-mouse-mat-extended-edition-lingloong-1311-19-lingloong@10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 rivalı gaming için ben önermem. ofiste kullanıyorum. oyuncak gibi mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 hafif diye bence o. ben çok rahat ettim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 hafiflik + malzeme kalitesi iyi değil gibi sanki. hani bir yeri düşüp, dökülmedi ama cheap bir hissiyatı var nedense. evde http://gaming.logitech.com/assets/51138/8/g502-proteus-core.png kullanıyorum, hissiyatı çok farklı rival a kıyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 cacodemon said: Ben speed edition'ı aldım, beklediğim gibi çıktı. Süper ötesi kaygan değil, belki orijinalinin control versiyonu gibidir :P Al ikisini de, beğenmediğini birisine hediye edersin :D istediğin gibi yani. alıyorum bende bakalım ne zaman gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 aynen bende korkmuştum speed çok kaygandır diye fakat korktuğum gibi kaygan değil tam istediğim ayarda çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 demek çok kaygan değil hmmm durex play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bingildak said: hafiflik + malzeme kalitesi iyi değil gibi sanki. hani bir yeri düşüp, dökülmedi ama cheap bir hissiyatı var nedense. evde http://gaming.logitech.com/assets/51138/8/g502-proteus-core.png kullanıyorum, hissiyatı çok farklı rival a kıyasla^master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 g502 ve g402 arasındayım fiyat farkından dolayı g402'ye daha sıcağım varmı öneriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 402 kullanmadım, 502 baya iyi. 3 razer kullanmış biri olarak (hani razer iyi diye değilde, referans olsun işte) kullandığım en iyi mouselardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bu mouse u aldigimdan beri csde 7 rank atladim >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Rival hafif geldiyse bir de Torq X5'i deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bingildak said: http://gaming.logitech.com/assets/51138/8/g502-proteus-core.png g9x den gectim bende buna tavsiye uzerine, cok basarili. Ilk bir kac gun sniper scope button a bas parmagim gidip geldi ama sonra alistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Sorieno said: Mousepad arıyorum ey müminler. Son 2 senedir Mionix Sargas kullanıyordum. Şöyle bir şey: Boyut falan tam istediğim gibi,yüzeyi vesairesi şahane ama hanım temizlene siline biraz kalktı yanları. Yeni bir dragon mendili boyutunda büyük bir şey arıyorum. Var mı benzer bir şey kullanan, tavsiye edecek olan? http://www.amazon.com/gp/product/B00TY6A5OC/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B00TY6A5OC&linkCode=as2&tag=m0etv-20&linkId=ZKHWIG4YVA3VEHM3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 klavyenin altındaki kısım neden gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar