Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bişey istenen adam olmak

Gimli

Öne çıkan mesajlar

Gimli said:

Evet ilginç bi problem/süper gücüm var.

Şimdi şöyle ki, günde en az bir kez nerde olursam olayım bana yol sorulur. Kadıköy, taksim, amsterdam, bremen, hiç farketmiyo hepsinde yol tarif ettim. Üstüne "abi bozuğun var mı", "abi bana şunu al", "abi bahşiş ver", "yavrum yardım et şunu kapatıyım/taşıyım" türü isteklerin de birebir muhattapıyım sürekli.

Niye böyle lan?

ve ben bunu nası exploit ederim?

lan ben de böleyim. kaldırımda yürüyorum, caddede giden araba birden yavaşlayıp yanımda duruyo, yol soruyo içindeki herif.
Sosyal ağlarda paylaş

Gimli said:

Flassh said:

güçlü kaslı yakışıklı adamsın yada aptal bi tipin var seç birini

iyi de niye bu özelliklerdeki bi adama yol sorasın dimi?

direk kendimden düşünüyorum
yol soracağım yardım isteyeceğim birinin sert çıkabilme ya da olumsuz cevap verebilme ihtimalini tipinden az çok kestirebilirsin sen de.
biraz yumuşak yüzlü, sessiz, kibar görünümlü düzgün giyimli kişilere sorarsın
sende o tiplerden birisin yani
Sosyal ağlarda paylaş

rekor bende heralde erzurumdan istanbula giderken arabamla,erzincanda yolda bir dedeyle nine durdurdu beni,oğlum ankaraya gidicez kızımın yanına öğretmen ,bizi götürürmüsün paramız yetmiyor dedi,ve alıp götürmüştüm bundan 3 sene önce o tipide karda nasıl dua etmişlerdi :S bir atasözü vardı galiba:iyilik yap at denize balık bilmezse halık bilir die
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

o değil de gimli rüyamda seni gördüm. sizin a sınıfından 4 kişi arabayla bodrum'a mı ne tatile gidiyordunuz. arabayı sana kullandırtıyolardı ama. bu sonuncuda topic'i görmüş olmamın etkisi olabilir lol.

a sınıfı? dershaneden mi tanışıyosunuz siz yau?

edit: ulan niye dershane diye düşündüm ki, okul da olabilir tabii... neyse şuursuz bi anlık bi merak işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...