aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bidet zengin isi, pahali otellerde filan vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ben her yabancı misafirime el değmeden taharet musluğunda kıç yıkama taktiğini öğretiyorum şimdiye kadar hepsi çok memnun kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bi an uygulamali gosterdigini hayal ettimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 üzerine oynuyolar gimli biliyolarki zinde bi gimli ne kadar güçlü.. seni yıpratmaya calısıolar gelme bu oyunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 önce adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Gimli said: Evet ilginç bi problem/süper gücüm var. Şimdi şöyle ki, günde en az bir kez nerde olursam olayım bana yol sorulur. Kadıköy, taksim, amsterdam, bremen, hiç farketmiyo hepsinde yol tarif ettim. Üstüne "abi bozuğun var mı", "abi bana şunu al", "abi bahşiş ver", "yavrum yardım et şunu kapatıyım/taşıyım" türü isteklerin de birebir muhattapıyım sürekli. Niye böyle lan? ve ben bunu nası exploit ederim? lan ben de böleyim. kaldırımda yürüyorum, caddede giden araba birden yavaşlayıp yanımda duruyo, yol soruyo içindeki herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ya o banada oluyor ama her zaman değil.fakat öyle zamanlarda oluyorki niye ben diyorum burdan kalkarım hiç bilmediğim bi yere giderim.kesin biri bişi sorar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bankamatikten tanımadığınız etmediğiniz insanların maaşlarını çekin öle gelin buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 baba dışarıda paso kulaklıkla geziyorum. ona rağmen daha da beteri omuzdan dürtükleyip soruyorlar bu sefer de. tanımadığın adamın dokunması da ayrı bi gıcık bişi. BİQEREOELİNECEKLAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 gimlisin sen çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 14 15 yaslarında karakoyde gezerken bana kerhane sormuslardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Tipin ile alakalı sakin duruyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 adres sorma olayi bende de var bazen bayiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Gimli said: Flassh said: güçlü kaslı yakışıklı adamsın yada aptal bi tipin var seç birini iyi de niye bu özelliklerdeki bi adama yol sorasın dimi? direk kendimden düşünüyorum yol soracağım yardım isteyeceğim birinin sert çıkabilme ya da olumsuz cevap verebilme ihtimalini tipinden az çok kestirebilirsin sen de. biraz yumuşak yüzlü, sessiz, kibar görünümlü düzgün giyimli kişilere sorarsın sende o tiplerden birisin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Sebebini verdik çözümünü sunalım 2 - 3 senedir asabiyim bir allahın kulu yol sormuyor, hatta alalade birilerine sordugumda hiç cevap vermeden geçen olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bana da iki günde bir falan yol soruyolar devamlı. fistanın dediği gibi oluyor bence. %75 ihtimalle yanlış tarif edip sonradan farkına varıyorum. ama sorun olmuyor kaybolan insan paso soruyor 500m'de bir zaten, kendimden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 rekor bende heralde erzurumdan istanbula giderken arabamla,erzincanda yolda bir dedeyle nine durdurdu beni,oğlum ankaraya gidicez kızımın yanına öğretmen ,bizi götürürmüsün paramız yetmiyor dedi,ve alıp götürmüştüm bundan 3 sene önce o tipide karda nasıl dua etmişlerdi :S bir atasözü vardı galiba:iyilik yap at denize balık bilmezse halık bilir die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Çıkardın denizden yosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Hehe, bana adres bile sormuyorlar. Gece karşımdan biri geliyorsa, karşı kaldırıma geçiyor. Tipimi seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 o değil de gimli rüyamda seni gördüm. sizin a sınıfından 4 kişi arabayla bodrum'a mı ne tatile gidiyordunuz. arabayı sana kullandırtıyolardı ama. bu sonuncuda topic'i görmüş olmamın etkisi olabilir lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 fizban said: o değil de gimli rüyamda seni gördüm. sizin a sınıfından 4 kişi arabayla bodrum'a mı ne tatile gidiyordunuz. arabayı sana kullandırtıyolardı ama. bu sonuncuda topic'i görmüş olmamın etkisi olabilir lol. a sınıfı? dershaneden mi tanışıyosunuz siz yau? edit: ulan niye dershane diye düşündüm ki, okul da olabilir tabii... neyse şuursuz bi anlık bi merak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hayır lise =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ahah edit de geç kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar