Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Efendim ben pirzolayi cok severim, lakin en buyuk sorun kendisini tavada yapinca kuruyup kalmasi. Oysa kuzu eti yagli, sulu sulu bir et eger dogru yapilirsa. Ayrica et dediginin ortasinin pembe olmasi lazim, tavada bu da mumkun degil o kadar ince ette. Cozum burada sakli: Kasaba gidip pirzola aliyoruz, ama parcalamamasini istiyoruz direk kaburga aliyoruz yani. Firinimizi 200 dereceye ayarliyoruz. Tavaya biraz yag dokup, tavayi iyice isitip sonra kaburgayi koyuyoruz, cunku amac eti pisirmek degil sadece daglamak ki suyu icinde kalsin. Totalde 5dkyi gecmesin bu, hizli hizli onunu arkasini sagini solunu cevirin (ben yanlar icin elimle pirzolalarin sapindan tutarak 10-20 sn bekletiyorum tavada). http://i.imgur.com/5PPi6.jpg http://i.imgur.com/Wm1pF.jpg Bu olay bittikten sonra, borcama aluminyum folyo koyup uzerine kaburgayi yatiriyoruz, ve direk bu sekilde firina veriyoruz. 20 dakika kalicak firinda. http://i.imgur.com/wPaWn.jpg sure bitince firindan cikarip, folyoyla uzerini tamamen kapatiyoruz. 20 dakika da bu sekilde firina koyuyoruz. bu ciktigindaki hali http://i.imgur.com/NErBO.jpg bu da folyolu http://i.imgur.com/DQSht.jpg 20 dakika sonra firindan cikarip bu mukemmel goruntuyle karsilasiyoruz: http://i.imgur.com/RFzmF.jpg Keserken kafayi yiyorsunuz zaten sululugu ve yumusakligindan. Ve sonuc: http://i.imgur.com/AWthJ.jpg LIKE A BOSS
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Pasta said: ızgarada olur o aptal yapamıyon diye kıskanma adamı.
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Bugün şöyle http://www.goktepe.net/wp-content/uploads/2008/10/buryan.jpg şeyler yediğimden hiç canım çekmedi. Üstüne de testi kırdık bi güzel. Ama ocakta olmamış bu tutorial, mangallısı falan konulup bu ayıp kapanmalı.
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ginaly2 said: Pasta said: ızgarada olur o aptal yapamıyon diye kıskanma adamı. hahayt güleyim bari
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 kanlı et istesem canlı hayvan yerim qq
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Et yeme alışkanlığı diye birşey var... Adam keyfine göre az pişmiş bırakmış. Siz kayış gibi et yemek isterseniz 15 dk daha tutun fırında. Kayışınız servise hazır olacaktır. Off eti iyi izlemişsin ama. Aşçılık skill var sende penth :D sdfsdf
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ya abi kuzuyu muzuyu boşver, donanım yazılımda geçen maykrosoftu yerin dibine soktuk görmedin etmedin çok üzdün bizi.
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 dursun burda lazım olur: http://newenglandmeat.com/UserFiles/lambDiagram.jpg
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Ulan anneme yaptıraacam bundan.Yalnız yanına sos+garnitür tarifi de istiyorum!
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 oha cok baasrili cidden, kurban bayrami ne zamandi lan?
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yağlı etleri mangalda yapma taraftarıyım.. ama güzel olmuş :)
Gosser Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 geçen cuma yedgimiz domuz kaburgası efsane
Öne çıkan mesajlar