Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Efendim ben pirzolayi cok severim, lakin en buyuk sorun kendisini tavada yapinca kuruyup kalmasi. Oysa kuzu eti yagli, sulu sulu bir et eger dogru yapilirsa. Ayrica et dediginin ortasinin pembe olmasi lazim, tavada bu da mumkun degil o kadar ince ette. Cozum burada sakli: Kasaba gidip pirzola aliyoruz, ama parcalamamasini istiyoruz direk kaburga aliyoruz yani. Firinimizi 200 dereceye ayarliyoruz. Tavaya biraz yag dokup, tavayi iyice isitip sonra kaburgayi koyuyoruz, cunku amac eti pisirmek degil sadece daglamak ki suyu icinde kalsin. Totalde 5dkyi gecmesin bu, hizli hizli onunu arkasini sagini solunu cevirin (ben yanlar icin elimle pirzolalarin sapindan tutarak 10-20 sn bekletiyorum tavada). http://i.imgur.com/5PPi6.jpg http://i.imgur.com/Wm1pF.jpg Bu olay bittikten sonra, borcama aluminyum folyo koyup uzerine kaburgayi yatiriyoruz, ve direk bu sekilde firina veriyoruz. 20 dakika kalicak firinda. http://i.imgur.com/wPaWn.jpg sure bitince firindan cikarip, folyoyla uzerini tamamen kapatiyoruz. 20 dakika da bu sekilde firina koyuyoruz. bu ciktigindaki hali http://i.imgur.com/NErBO.jpg bu da folyolu http://i.imgur.com/DQSht.jpg 20 dakika sonra firindan cikarip bu mukemmel goruntuyle karsilasiyoruz: http://i.imgur.com/RFzmF.jpg Keserken kafayi yiyorsunuz zaten sululugu ve yumusakligindan. Ve sonuc: http://i.imgur.com/AWthJ.jpg LIKE A BOSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ızgarada olur o aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 teraziler & repler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Pasta said: ızgarada olur o aptal yapamıyon diye kıskanma adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Bugün şöyle http://www.goktepe.net/wp-content/uploads/2008/10/buryan.jpg şeyler yediğimden hiç canım çekmedi. Üstüne de testi kırdık bi güzel. Ama ocakta olmamış bu tutorial, mangallısı falan konulup bu ayıp kapanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ginaly2 said: Pasta said: ızgarada olur o aptal yapamıyon diye kıskanma adamı. hahayt güleyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi çiğ o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 et öyle olur zaten,işçi takımı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 mangal yapasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 hehe dun yaptim ben daha ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 kanlı et istesem canlı hayvan yerim qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Haters gonna tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 şöyle bir muhabbet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Et yeme alışkanlığı diye birşey var... Adam keyfine göre az pişmiş bırakmış. Siz kayış gibi et yemek isterseniz 15 dk daha tutun fırında. Kayışınız servise hazır olacaktır. Off eti iyi izlemişsin ama. Aşçılık skill var sende penth :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ya abi kuzuyu muzuyu boşver, donanım yazılımda geçen maykrosoftu yerin dibine soktuk görmedin etmedin çok üzdün bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 güzel pişmişler afiyet olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 canım çekti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 dursun burda lazım olur: http://newenglandmeat.com/UserFiles/lambDiagram.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Ulan anneme yaptıraacam bundan.Yalnız yanına sos+garnitür tarifi de istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 oha cok baasrili cidden, kurban bayrami ne zamandi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 gerçekten başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yağlı etleri mangalda yapma taraftarıyım.. ama güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 geçen cuma yedgimiz domuz kaburgası efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar