Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hitler: The Rise of Evil


Chaotic

Öne çıkan mesajlar

denemez tabi. tüm almanya bu duruma sessiz kalırken, amerika'daki yahudiler hitlere kredi açarken, bütün müttefikler yahudilerin ortadan kaldırıldığınıbilirken evil değil savaş sonrasında amerikalı askerler ilk kampı bulunca "aaa evil". hadi ordan.

yenilince köpek muamelesi görüyorsun işte. o kadar. niye gulaglara bu kadar yüklenilmiyor peki? belki almanlar savaştan galip çıksaydı ruslar evil olurdu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Hitler satılık adam değildir, bireysel güç peşinde değildir, sadece halkının iyiliğini düşünmüştür ama yanlış düşünmüştür" gibi yumuşatıcı görüşler neyse de, Hitler'e "evil değil" diyen kafa ne kafası lan ilk defa görüyorum. Adamın kendi vatanında şaka diye bile Hitler selamı veremiyorsun belanı dürüyorlar 70 sene sonra bile, gelmiş burada Türk savunuyor adamı, enteresan.

IMDb için 7.1 "fena değil" dursa da diziler ve TV filmlerinde genelde "kötü" demek, ekstradan 1-1.5 puan kırmak lazım orda yazandan. Ayrıca "Afrika'ya salata gönderen adam" önermiş Laorx'un dediği gibi, sakat.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o halk şu halk oluyor. şu fotoğraftaki insanların en gençleri daha yeni öldüler. ikinci dünya savaşını görüp hayatta olanları da vardır.

http://fellowshipofminds.files.wordpress.com/2011/06/hitler-crowd.jpg

o savaş almanlar tarafından kaybedilmese hitler "evil" olmayacaktı işte. stalin bugün neyse o olacaktı. hitler şimdi kötü çocuk çünkü arkasında kendisine saygı gösterilmesini gerek kılacak bir zafer bırakamadı.

almanlara hitler selamı veren insanlar uluslararası toplantılara katılan genç afrikalılar olur. almanlar da karşısına alır konuşur. kimse kimseyi dürtmez. lafını kesmezsen de sinirlenmez zaten alman.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...