Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ya bu lazerle mazerler karılar bişeyler yaptırıyor falan ya bende yaptırayım diyorum acep erkeklere özel yer varmi yada bu kadınkilere gitsem bişey olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 wtf :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 erkek adam dediğin şezlongda uzanıp kollarını başının altına koydu mu, temiz bi şekilde koltuk altları tüylü gözükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 delikanlı adamı bozar http://www.youtube.com/watch?v=y_nA3PqY9Ck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sipeysin fotoğrafı erkeklerde lazer epilasyona olan ilgiliyi körükledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ya olum öyle demeyn bugün kız geldi eve bi tane yaptırmış baya mutluydu anlatırken kıskandım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Niye bozsun, yaptırmak lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Llama said: ya olum öyle demeyn bugün kız geldi eve bi tane yaptırmış baya mutluydu anlatırken kıskandım bende aranızda en azından biraz fark yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kızlarla neden ağda filan konuşuyorsun abi. yakında ağda partisine de çağırırlar. uzaklaş bence biraz o çevreden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 hamam otu al sür bir daha çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Size Yusuf Miroglu Yasalarini bildiriyorum! -Bir. Sizin âlem dediginiz bu bitirim dünyasinin bütün raconlarini su andan itibaren tedavülden kaldiriyorum.Ayrica racon kelimesinin telaffuz edilmesini dahi yasakliyorum.Dalga geçmek için bile olsa bu kelimeyi agziniza almayacaksiniz. -Iki. Açliktan nefesiniz koksa dahi benden baska kimseden hiçbir sekil ve ad altinda para istemeyeceksiniz. -Üç. Gazozuna tavla oynamak dahil hiçbir zaman kumar oynamayacaksiniz. -Dört. Nefsi müdafa hariç hiçbir sekilde silah kullanmiyacaksiniz. -Bes. Uyusturucu, kadin ticareti, tahsilatçilik, korumacilik, kolpacilik,degnekçilik, arabuluculuk, arazi yagmasi, park agaligi, ihale tezgahi gibi islere bulasmis bütün tanidiklarinizla su andan itibaren selami, sabahi keseceksiniz. -Alti. Bu alemde, polis, asker, bürokrat ve siyasetçi; dostunuz da olmayacak, düsmaniniz da. -Yedi. Hiç kimseye hiçbir durumda yalan söylemeyeceksiniz. -Sekiz. Benimle yada bensiz yaptiginiz her iyi isi unutacak bir daha anmayi bile akliniza getirmeyeceksiniz. -Dokuz. Ben dahil aramizda bu yasalara uymayan herhangi biri için asla bagislanma talebinde dahi bulunulmayacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 abi uzadıkça vur jileti epilasyon ne ya asdfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 erkekler baya yaptırıyormuş ya benim arkadaş (kız) anlatıyor baya alt takımları dahi yani komple bana çok ters hani ama koltuk altına o kadar da aykırı değilim bence gideri var oranın gene. Bir sonraki nesil (erkek) gayet epilasyonlu dolanacak yani alıştırın kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Bilmeyenler için bu yasalar Planescape: Torment'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 olm biz forever alone olduğumuz için llama, rasmon gibi chickmagnetların kızlarla neler konuştuğunu bilmiyoruz. adam diyorsa doğrudur. gidip koltuk altımı ocakta tütsüleyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 pic thread nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 xaty said: Llama said: ya olum öyle demeyn bugün kız geldi eve bi tane yaptırmış baya mutluydu anlatırken kıskandım bende aranızda en azından biraz fark yok mu? bel kalınlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yav said: erkekler baya yaptırıyormuş ya benim arkadaş (kız) anlatıyor baya alt takımları dahi yani komple almayın şu gazları, kanmayın şu laflara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 izmirde erkekler epilasyona gidiyor gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 geçen kim diyordu izmirin sadece kızları güzel değil diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kARI MISIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 gitmeyen salaktır abi eğer kılı tüyü hosuna gitmiosa.kalmadı öyle.benim gittiğim yerde bir sürü erkek vardı ahha koltuk altı biraz gereksiz ama yinede alınabilir benim sırtta omuzda falan bişi olmamasına ragmen bel kısmında ne alakaysa siyah siyah vardı.2-3 seans gittim görüntü normale döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 aslansın red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 abi ciddi hayvan tipler var aga git epilasyona niye öyle pis pis gezersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar