Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asker olsaniz

reyou

Öne çıkan mesajlar

Bir senedir Deniz Kuvvetleri'nde görevliydim. İstanbul, Gölcük, Çanakkale bölgelerinde bulundum.

Ondan önce Ankara Polatlı'da Topçu sınıfında yer aldım ve Kara Kuvvetleri personeliydim.

Elbette bol bol Hava Kuvvetleri, Jnadarma ve Sahil Güvenlik'te görevli Subay-Astsubay-Er ve Erbaşı'n yanı sıra askeri öğrencilerle de yanyana bulundum.

Bu husuta çok ayrıntıya girmeden uzun lafın kısası diyebilirim ki sıralama;

Hava Kuvvetleri
Deniz Kuvvetleri
...
..
.
Sahil Güvenlik
...
..
.

(çok daha aşağılara in)

Kara Kuvvetleri
Jandarma.

Geecnin bir yarısı tüm başlığı okuyamadım. Sonlarda baya geyiğe sarmış fakat ayrıntılı bilgi ve yorum lazımsa özelden sorarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

you have tanks then?

thats nice, but.. :)

denizci olsam phalanx'sız fırkateynim daha ne olduğunu anlamadan batar, havacı olsam düşmanı radarda görmeden ölürüm, piyade olsam zaten kafayı köşeden uzatmak yetiyor.
http://images.cheezburger.com/completestore/2011/4/23/f23b5e6b-9bec-49c5-ba5d-b59cae15a28d.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

oha m1 garand veriyolarsa inş havacı çıkarım ya.

rüyalarımın silahı,, o çın sesini duymam lzm.

Karea said:

"Tatar Ramazan" said:

havacı gibisi yok, WW2'den kalma m1 grand tüfeklerden veriyorlar hem üstten bağ sokmalı şarjörlü lol

o tüfekle 1 kere sıkınca namlu bi tarafa gidiyor, elinde tahtaları kalıyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

16 ay yaptım askerliğimi,yedek subay olarak.Askerlik normal şartlarda bana son derece uygun bir meslekti ama başka nedenlerden o zaman ki milli savunma bakanı da dahil olmak üzere pek çok komutanımın ve büyüğümün ısrarlarına rağmen kalmadım askerde.Karargah subayı olarak yaptım askerliğimi ve çok rahat diyebilirim ki askerlik bütünüyle yani kara-deniz-hava çok önemli bir iş ve hatta aslında bir sanat.Ve bu sanatı icra ederken her zaman sonuca nasıl gideceğin planlanır.Karacıları olmayan bir ordu savaşı kazanamaz.Karacı olmak isterdim ama öyle böyle değil,harbi bir komutan ve sürekli operasyonel bir birliğin içinde yer almak isterdim.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

16 ay yaptım askerliğimi,yedek subay olarak.Askerlik normal şartlarda bana son derece uygun bir meslekti ama başka nedenlerden o zaman ki milli savunma bakanı da dahil olmak üzere pek çok komutanımın ve büyüğümün ısrarlarına rağmen kalmadım askerde.Karargah subayı olarak yaptım askerliğimi ve çok rahat diyebilirim ki askerlik bütünüyle yani kara-deniz-hava çok önemli bir iş ve hatta aslında bir sanat.Ve bu sanatı icra ederken her zaman sonuca nasıl gideceğin planlanır.Karacıları olmayan bir ordu savaşı kazanamaz.Karacı olmak isterdim ama öyle böyle değil,harbi bir komutan ve sürekli operasyonel bir birliğin içinde yer almak isterdim.

işkence ettin erlere dimi. dimi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...