Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 3 Ağustos'da çıkıyor. Çıksa da oynasam diye bekliyorum ben de. http://en.wikipedia.org/wiki/Limbo_(video_game) http://store.steampowered.com/app/48000/?snr=1_4_4__13 http://www.youtube.com/watch?v=fvRuu2rmZbI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bu oyunu bende görüp baya beğenmiştim xbox oyunuydu sanırım bu yanılmıyosam.tam böyle sevdiğim bi tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Aynen pc ye cikmayacagini soyluyordu yapimcilar gtfo diyorlardi herhalde dayanamadilar baskilara guzel haber oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yoo sonra çıkacağı açıklandı pc'ye. baya kısa oyun, onu söyliyim :) güzel ama. ha bu arada çok konsantre olunca arada bi ürpertiyo insanı, müzik efekt falan bi bok yok çünkü genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 360'a çıkan şeyleri gördükçe Nintendo'ya sırtımı dönüp 360'a saldırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Gelsin gelsin de öyle abidik bi oyun için $20 istemesinler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ben journey in sitesinde bişi okuduydum. Niye pc ye çıkarmıyonuz sorusuna oyun sony nin bizim kararımız değil o fln diyodu. O yüzden mi çıkmıyo böyle indie oyunlar pc ye acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ama o Journey sadece. Diğerleri direk indie oyunlar, onlarda farkında korsan piyasasının. Bir kere Microsoft'ta çıkarırlarsa bir nevi gelir garanti oluyor çünkü Microsoft muhtemelen X-Box Live için ön ödeme bile yapıyordur ayrıca zaten belli bir süreliğine exclusive çıkabiliyor X-Box için. Sonra PS3'e falan geliyor işte. 3 platforma birden çıkarsalar konsol satışları düşer korsan yüzünden. O yüzden PC'yi sona bırakıyorlar genelde. Mesela ben PSN'den alacaktım Limbo'yu, fiyat 25 TL; yukarda fizban "oyun çok kısa" yazınca almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 çıktı çıkmasına 3.1 saatte bitti oyun tek achievement hariç o da zaten bitirene kadar 5 kere öl diyo ki hiç kasamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 $10 çok ama ya.. humblebundle'dan $5'a 11 oyun almak var, bi de 1 taneye iki katını vermek. yazık oldu limbo. ne zaman indirim yaparlar, o zaman alırım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Uygun bir fiyat bence yeni çıkan bir oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 konsola çıktığı zaman çoook övüldü. ancak pc'ye çıkarmadıkları için üzülmüştüm. demek ki konsolda "artık kimse satın almıyor" aşamasına geldikten sonra tenezzül edip de pc'ye çıkartmışlar. gerçi artık hevesim de yok. almayacağım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Oyun çok guzel fazla zor değil puzzle lar en zoru son chapterdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hos olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Oynuyorum şu an, yarısına geldim ama 5-6 kere öldüm sadece. Kolay çok. Görsel açıdan mükemmel ama. Eğer ikinci yarısında zorlaşırsa, öyle gibi görünüyor, efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Yapan adamı kutladım resmen, çok başarılı. Kısa olmasına üzüldüm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Şimdi bitirdim. Oturdum düşünüyorum nasıl bitti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ben böyle gerilmedim arkadaş ! ne zamanında sanitarium oynarken ne amnesia da BEN BÖYLE GERİLMEDİM YA :( bitirmek üzereyim. içimden bir ses ömrümün sonuna dek hıçkıracağımı söylüyor. :ikigözümbirdenseğirir: edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bende bugun bitirdim, coook ama cok guzel bir oyun, torrentden cekmistim bitirdikten sonra satin aldim. super her yonu ile. 5 senedir alip oynayip bitirdigim ikinci single player oyun bu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Bunu seven Braid de sever diyeyim öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 pardon o degilmis :P su 3 karakter yerine gectigimiz oyun ikinci sevdigim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ben bu oyunu çok eski biliyodum ya asdafd konsola 1-2 sene önce çıkmamış mıydı bu başlığını bulamadım ayrıca yeni oynuyorum aşşağı yukarı ortalarındayım atmosfer bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 evet spark eski oyun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bitirdim, bi braid değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar