Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Şu güzel forum ortamında ana bacı olmasa da şirin şirin küfür edebilmeyi ben de isterdim, ama tepedeki denyolar izin vermiyorlar. Siz bazen kendinizi tutamıyorsunuz, birileriniz diğerlerinizi ispikleyip duruyor, ama o birileri de arada kaçırıyor ağızlarından küfürler. Böyle ettiğiniz sempatik küfürleri yasallaştırmanın yollarını ararken lütfen birazcık ağzınıza burnunuza hakim olunuz, sevgilinizin annesiyle nasıl konuşuyorsanız burada da öyle konuşunuz. Ayrıca şimdi sistem değiştirdik, şikayetler özel mesajla geliyor. Problem özel mesajda mı yoksa roket adam ve Tyrannus'da mı bilmiyorum ama acaip spam şeklinde geliyor her şikayet. Öyle görmemiş gibi abanıyorsanız yapmayın arkadaşlar, bir kere bassanız yeter. Yapılmaması gereken hareketler mesela şöyle: goldbären said: sike sike alışıcaksın abi bundan sonra böyle bühühü roket adam said: kafayı yicem bütün gündür çeviri yapıyorum amk zaten. yeterlan. Falan gibi, aslında bi bok yok ama şikayet geliyor neden anlamadım. Salsanız alışacak upper managementtaki hıyarlar. Öptüm.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 xunn icin bölüm bani teklif ediyorum.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Saliha teyze kızınızla ara ara cinsel ilişkiye giriyoruz.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 xunn giderse yakarim bu forumu. bide öyle birsey var.
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 kötü örnek olarak ilk sırada gösterilmişim. likely to be banned listesinde ilk ondayım herhalde:)
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yok be abi.hepiniz iyi adamlarsınız.küfür falan da şaka maksadıyla söylenmiş zaten.ciddi söylenseydi çoktan..
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Foruma kendimi okumaya giriyorum, alayınız sıkıcısınız zaten. BeEN olMASam şu fORRumda aksiyon yok lAn Noluyor OHa aLET kafayı yEEDi
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Alet epilepsi krizi geçiriyor, bi scan şart.
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Bu mesajları şikayet etmek de çok komik lan. Sümüklü ilkokul kızları gibi.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 xunn said: Foruma kendimi okumaya giriyorum, alayınız sıkıcısınız zaten. BeEN olMASam şu fORRumda aksiyon yok lAn Noluyor OHa aLET kafayı yEEDi http://forum.paticik.com/read.php?6,5469114,5469131#msg-5469114
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Düzeldi şu an. Bi delirium yaşadık, kendine geldi.
escape Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 harbiden gold ve roket cok terbiyesiz adamlar ya. haxballda da ana bacı küfür ediyolar hep.. yani kısacası bu insanlar için perma ban talep ediyorum tıtı
Öne çıkan mesajlar