Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupadan futbol 2011-2012

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

boas'ın chelsea'deki başarısızlığı dün maç yayınında söylendiği gibi aslında, schuster sendromu

defansif oynamaya alışmış bir takıma gidip savunmayı önde kurduruyorsun. Hücuma yönelik bir oyun tarzı benimsetmeye çalışıyorsun, bu da doğal olarak hem geride boşluklar yaratıyor hemde hücumda başarısız olduğun maçlarda her şekilde kaybetmene yol açıyor.

Defansta oynayan adamlarında bu taktiğe uyum sağlaması gerekiyor fakat yok, David Luiz dışında ayak uydurabilen malesef yok. O da zaten dün Chelsea tarafındaki en başarılı adamdı bana kalırsa ki Carroll'u tek başına domine etti, sırtını döndürmedi kaleye

Carroll'un dün defansif olarak bu kadar aktif olup, hücumda atağa yön vermek dışında hiçbir şey yapamamasının sebebiydi tek başına asdfs

Boas kötü değil, sadece sistemi oturtması gerekiyor. Lakin çalıştığı kulüp tam bir Beşiktaş styla, 2-3 yenilgi daha gelirse devre arası kesin yollanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Lampard ben artık eskisi gibi değilim, olamam da demesine rağmen 6 gol atıp 4 asist yapmış 12 maçta, Essien desen ortalıklarda yok cam adam oldu o fizikle, formundan çok çok uzak olan bi Torres'e 50 milyon vereceğine adam gibi orta saha falan kovalasalardı şuan Boas'ın başarılarını konuşuyo olurduk bence.

Kaç yıl oldu Abramoviç hala godomanlıkla transfer yapıyor
Sosyal ağlarda paylaş

liverpool ciddi bir sorun yaşamazsa 1-2 sene içinde fena patlama yapar gibi geliyor bana da. takım çok çalışkan bir kere, bekler bir sakatlık falan yaşamazsa iyi form tutarlar gibi gözüküyor, hele o sol bek, tam bek yani adam, sıfır eksik. adams'da ne topçuymuş arkadaş, bunca zamandır nerelerdeymiş, city maçında ortasahayı yargıladı resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Delyyyy said:

liverpool ciddi bir sorun yaşamazsa 1-2 sene içinde fena patlama yapar gibi geliyor bana da. takım çok çalışkan bir kere, bekler bir sakatlık falan yaşamazsa iyi form tutarlar gibi gözüküyor, hele o sol bek, tam bek yani adam, sıfır eksik. adams'da ne topçuymuş arkadaş, bunca zamandır nerelerdeymiş, city maçında ortasahayı yargıladı resmen.

abi zaten bu sene yapılan transferlerde tek bir hata bile yapılmadı, dalglish geldiğinden beri yapılmadı aslında hep nokta atışları

Jose Enrique cidden olağanüstü bir adam, çok ucuza da aldı Liverpool. Sorun ayrılınca Newcastle'dan bir bok olmaz demişlerdi bide adama,

Alt yapıdan gelenler falanda çok iyi, uyumları üst düzey

en büyük gelişme ise Gerrard'sız oynamayı öğrendi takım, Gerrard olmayınca eli ayağına dolaşan bir takım yok. Üstüne üstlük Gerrard olunca gücüne güç geliyor takım,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...