sniper Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 küçük bezelye 1-1 yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Liverpool neler kaçırdı öyle. Bu takım Nanni ile Rooney neden ilk 11 başlamaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ilahlar korudu manu'yu, rövanşa artık çakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 abi adamlarda pası atan oyuncu hemen boşa çıkyıor geri yerinde durmuyor. Bizde böylemi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Dartanian said: http://www.youtube.com/watch?v=77Tu4toTypY bu ne abi ahahahaha su david silvada ne sansız adamdır ispanyol olmasa suan her milli takımda rahat ilk 11 oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Barca abuk subuk adamların peşinde koşup adrianoyu oynatacağına veya affelay'ı alacağına Silva'yı alsaydı keşke diyorum bazen. Sonra barcelona bok yesin diyip seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 adriano iyi adam ya ben seviyorum da afellay barça'ya giderek kendi aptallık etti. Dünyanın herhangi bir takımına gidip rahat 11 oynardı o yeteneği ve istikrarıyla barça'da yedekte erimeyi seçti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 a.madrid yine patladı, reyes bildiğin bitmiş her maç böyleyse yazık valla a.madrid'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 DoruK said: o ne be top halı saha tavanına sürtse öyle dönmez aşağı hile kesin buradaki haginin golü http://www.youtube.com/watch?v=hp7lCj2OelM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 hile olan bi roberto carlos'un fransa'ya attığı frikik bi yine roberto carlosun sıfırdan korner direğine yakın yerden attığı şut bir de hagi'nin bilbao'ya attığı gol. bunlar dışında hepsi fizik kurallarına uygun, test ettim onayladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Higuain fena akıyo yalnız. 4 maçta 3 hat-trick yaptı adam. Resmen geri dönmüş, Benzema yedekte çürür artık, oh olsun yetersize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Higuain daha da akacak inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 herif bu gidişle messi'yi de ronaldo'yu da gol atma olayında geride bırakacak, bildiğin hırs yapmış ne yaparsa yapsın yedekte oturtulmaya da ölümcül bir şekilde geri döndü adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 italya komple 0-0 bugün novara maçı hariç. ilk defa bu kadar maçın golsüz bittiğini görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Bende İtalyayı yazmaya gelmiştim. FT Cesena 0 - 0 Fiorentina FT Atalanta 0 - 0 Udinese FT Cagliari 0 - 0 Siena FT Chievo 0 - 0 Juventus FT Genoa 0 - 0 Lecce FT Novara 0 - 2 Bologna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 gitti 300 tele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 lazio feci ezdi roma'yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 son dakika da gitti valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 stad yikildi atti klose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Botafogo maçında bir gol daha olsaydı gidip Lazio forması alacaktım, o kadar diyeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Helal Lazio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 C.Ronaldo için bilimsel araştırma yapmışlar. http://video.haberturk.com/spor/video/yok-artik-ronaldo/55034 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 yalnız karanlıkta omuzla gol helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 video bölümünde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 http://c1110.hizliresim.com/q/k/fhq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar