Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupadan futbol 2011-2012

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

üzüldüm lan, yalnız kalli gibi olacakmış sanırım TD'liği bırakıp sportif direktörlük falan yaptıracaklarmış.

Onu da King Kenny yapar mı bilinmez gerçi :( Martinez getirilecekmiş. Wigan'da bayağı başarılıydı ama Liverpool gibi takımların ağırlığı başkadır. Hodgson'la gösterildi bu ...

Umarız başarılı olur, Wigan'da kadro kurma konusunda oldukça başarılıydı. Oynattığı oyunda iyiydi. Onun dışında AVB getirilecek deniyor. Chelsea'de tutturamadı, belki Liverpool'da patlar :)

Yalnız Dalglish'e bir sezon daha verilmeliydi. Amerikalılar gerçekten sadece ticari olarak bakıyorlar işte burası belli ... Dalglish bana kalırsa çok doğru bir yoldaydı. Bu sene kötü oynamadı Liverpool, sadece istikrarsızdı. Sakatlıklar yaşandı falan filan bir ton kötü şart vardı. Çok çabuk kıydılar :( Liverpool taraftarlarının önemli kısmı kovulmasına karşılar halen, hatta şöyle bir görsel gördüm şimdi

http://f1205.hizliresim.com/x/k/60x0x.jpg

anlatıyor aslında herşeyi :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sezon boyunca adı birçok kulüple anılan Van Persie, Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'ne katılması halinde Londra'dan ayrılmasının zor olduğu yönünde görüş belirtiyordu. Ancak takımının Premier Lig'de oynadığı son West Bromwich karşılaşmasının ardından mikrofonların karşısına geçen Van Persie, "8 yıldır bu kulüpte forma giyiyorum. Her ne olursa olsun bu kulübü çok seviyorum" ifadelerini kullanarak ayrılık sinyali vermişti.
Gazidis ve Wenger'le masaya oturacak Van Persie'ye 4 yıllık sözleşme karşılığı yıllık 7 milyon Euro maaş önerileceği öne sürülüyor. Van Persie'nin kararını Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan önce vermesi bekleniyor.

http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/64913/van-persienin-kaderi-belli-oluyor

persie nereye biz oraya :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...