Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 son kez uyarıyorum teketek devam edecekseniz konuyu kilitleyip uçuracağım ilgilileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Cüce, saldırmadan, boş adamsın şöylesin böylesin demeden bir iki mesaj at da şu ahir hayatımızda sakin cüce postu görelim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 burda adam gibi tartısan insanlar var ama sen bunlardan birti dğeilsin. öncelikle tartışmıyorsun, aklıan geleni bey bey yazıp durmak tartışmak değildir. sana kac ekz yazıldı bu forudma bak öcneki mesajıam ordada belirttim. kürt ve kürtcü diye bişi yok, offyı destekliyen kürt insanlar var buda cok doğal bir durum denildi. ben demiyorumki bunu kabul et. ama haaaayır. ne haşa nasıl cetintaşın kabul etmediği bişi sölenebilir. kesainlikle gözönünde bulundurulmamalıdır, cünkü amerika aslıdna demokratik bi yer değildir. kürt sorununa bu sert akış acısı sebep oldu, pkk'yı sılahla bitiremezsiniz, 2000lerin basındada pkk bitmemişti, bi anda hortlamadı her orda öle bekliyodu kendimizi kandırmıyalım sorun sadece terrör sorunu değildir. hayır dinlenmesi okunması bile gerekmiyorum bu söylenenlerin, cünkü cetittaşki bütüj milletini aşağaladığı halde cok sever -lanet olsun- bu sevgi onun haklılığının rededilemez göstergesidir. bi gün karşındaki insanları dinlemeyi öğrenirsen, belki bişeyler başarabilirsin dünyanın iyiliği için. o zamana kadar mümkünse daha az bulaş etliye sütlüye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Israrla "Kürt PKK'yı desteklemelidir" savını ortaya sunuyorsun ama yok böyle bir şey abicim. BDP & PKK kürtlerin yarısını zar zor ikna edebilmişken nasıl bunu diyebiliyorsunuz? Evet, Kürtçü diye bir şey vardır ve kürt milliyetçiliği yapar. Tıpkı türkçüler gibi. Net yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 polisin terörle mücadelede askerin yerini alması, en azından daha aktif rol oynaması gayet yerinde bir karardır. Terörle mücadelede ön safta savasacak polisler öğrenci olaylarına müdahale edenler olmayacak. Özel harekatın 90larda bölgede gayet başrılı olduğu bir gerçektir. Tabi onda (hiç sevmediğim) Tansu Çillerin kararlı tutumu da etkili olmuştur. İmralı canisinin iletişim yollarını kapatılması ve hak edenlere sağlam bir tokat atılması lazım.Terörist olmak bu kadar kolay olmamalı. cüce çetintaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 "roket adam" said: Cüce, saldırmadan, boş adamsın şöylesin böylesin demeden bir iki mesaj at da şu ahir hayatımızda sakin cüce postu görelim ya. Argümana demogoji ve drama queenlige sarmalanmış ego gelince postları softcore bile, kusura bakma. Ya adam gibi argüman gelsin yada detaylara bulamayın konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Tenekeadam said: Özel harekatın 90larda bölgede gayet başrılı olduğu bir gerçektir. kimin gerçeği bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bana göre diyip gereksiz bir tartışmadan kaçınıyorum. Yarın ögleden sonra özel mesajla bir kaç tane 1. ağızdan dinlediğim anıyı anlatırım istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Viktor said: olmeden gittin geldin lan iste aglama asfdadf Ben ölmediğime göre, geride kalanlardan, bundan sonra sebepsiz yere öleceklerden bana ne? Değil mi? Madem öyle bi anlatın hacı, diyarbakırda uyuşturu operasyonundan dönen askere pusu kurulmasın, kimse ölmesin yaralanmasın diye ne yapmak gerekir? Çünkü 20 yıl dağlarda 10bin asker öldü, bişeyin değişmesini bırak daha da kötüye gitti işler. tenekeadam niye özel mesaj? Biz de bilelim aydınlanalım. Çok merak ediyorum ne başarmışız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 said: Karar yerinde ve gecikmiş bir gelişme. 90'lı yıllarda Polis Özel Harekât ve Jandarma Özel Harekât timlerinin sayıları artırılarak terörle mücadelede önemli kazanımlar elde edildi. 28 Şubat sürecinde yersiz kaygılarla dağıtıldı. Diyarbakır Silvan'daki hain saldırı, bir kırılma noktası oldu. Bugüne kadar teröristle mücadelede profesyonel ordu gündeme getirildi. Fakat dağdaki terörist gruplar düzenli bir yapıya sahip değil. Bu nedenle bu iş için tamamen nokta operasyonlar yapan, gerilla gibi çatışabilecek özel timlere ihtiyaç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 e ben cozumu soyliyorumki zaten ver ozerkligi gitsin, guneydogunun kulfetinden baska bir faydasi yokki, cokta fifi yani aman bagimsizligini ilan eder diye vergisini vermeyen, devlete zarar veren uyusturucu networkleri ideolojilerinden 322342 kat daha onemli olan bir orgut koskoca ulkeyi parmaginda oynatiyor bu yuzden, imkansizi istedigini biliyor cunki guclu devlet = bol toprak demek degil, kangren olmus uzvu kesmek hasta icin daha iyidir, kesmesenzi bile bunu konusabilmek lazim biz burda calisip adamalrin ordaki azginliklarinin bedelini vergilerle odiyoruz, ama onlar ayrilmak istiyor biz beraber kalmak liseli ergeninin "para vermessen evi terkederim" diye annesini tehdit etmesi gibi bi olay bu, yuru git defol evden cektiginde zaten kurdugu butun plan suya dusucek biz ise hala al sana para, her agladiginda emzigini al uslu uslu otur yapiyor ara ara babayi cagirip dovdurtmeye kasiyoruz, babasida akzik akdar adam dayaktanda anlamiyorki ben ne yapiyim dedikce daha cok vuralim belki akillanir diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ayrilmak istemeyip orda yasayanlar nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Sen orayı ayırdıktan sonra parası olan her çetenin cahili, aptalı kışkırtıp özerklik için isyan çıkartmayacağını nasıl garanti edebilirsin? Belli sayıda masumu katledenlere toprak hediye etmek gibi bir politikamız mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ayriliktan bahseden kim, ver ozerkligi kurtul sirf guneydogu degil, federal yapi bu ulkenin ilaci direk, ama tek tip uniforma gorus acisi olan absit beyinli insanalr dolu oldugundan cok seslilige inanc yok iste, kazanan tarafin %100 hakli olup heryeri domine ettigi, kaybedenin surundugu ve ustunde tepinildigi sosyal darwinist bir ortamda yurutuluyro turkiyede siyaset ha orda yasiyanlar ne olucak o kadar absit bir soruki, tarihte yapilmis 324324 farkli versiyonu var mubadeleden tut ozel temsil sistemlerine kadar kulaktan dolma bilgiyle develt yonetimini ve tarihi kavramaya calisicna boyle oluyor ama, biri bir gecede profesyonel ordu kuruyor, oburu seferberlik ilan ediyor iste. turk halkini ndegil dunyanin sorunu gerci bu, herif iste kendi kafasindan rusya ve siraille avrupa hristiyan birligini kurup muslumanalri avrupadan attiktan sonra rusyayi sirtindan bicakliyip avrupadan cikaricak, kesin moskovaya yurumeye felanda kalkicak sazan ucuyor iste insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 İnsan katlettikleri için imtiyaz vereceğin adamlar zaten parası olan kişilerce destekleniyor. E sende sırf cinayet işliyorlar diye her istediklerini yapıyorsun? Niye silah bıraksın ki adamlar? En küçük bir kaprisleri göz ardı edildiği vakit yine bombalamalar başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yok o norveçli'nin yanına kimse yaklasamaz diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Özerklik istedikleri yerde tabanları çok güçlü, hatta taban da aynı şeyi istiyor. Zaten elini kolunu bağlayan en önemli neden de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Redeagle said: İnsan katlettikleri için imtiyaz vereceğin adamlar zaten parası olan kişilerce destekleniyor. E sende sırf cinayet işliyorlar diye her istediklerini yapıyorsun? Niye silah bıraksın ki adamlar? En küçük bir kaprisleri göz ardı edildiği vakit yine bombalamalar başlayacak. PKK yi tanima kulturunuz yok, taniyorum diyeninizde tatava PKK ideolojisi olan bi orgut degil, marksist basladigi seruvenine 180 derece donup kurtcu fasist olarak devam etti, orgutu cozebilmek icin bunu cozmeniz lazim PKK bolgedeki demokrasi sorununu legal amaci icin kullaniyor, orgutun asil amaci ise varligini srudurmek PKK nin aktivitelerinin cok kucuk bir kismi turkiye ile catismak veya teroristlik yapmak, avrupanin en kapsamli uyusturucu networkunu isletiyor adamlar, adamalrin legal isteklerini verdiginiz veya pazarlik konusu yaptiginiz az zaten legal duzeyde beyin yikayip insanlari kandiricagi bir ortam bulamiycak, legal varlik nedenini yok ediceksiniz PKK ya kanip daga cikanlar ozgurluk vaadi ile cikiyor ama dagad akarsialstigi manzara beklediginden cok farkli, cubnki PKK pazarlama calismalari olan eylemleriyle kendini mafya olarak dgeil ozgurluk savascisi olarak sunuyor ama bzide zihniyet bozuklugu var, develtin boyu, askeri gucu vs vs zerre onemli degil artik devlet vatandas icin vardir vatandas devlet icin yoktur, develtsiz vatandas bulursun ama vatandassiz devlet anca sealand var tum dunyada asdf sen vatandasinin refahini, huzurunu, guvenligini arttirabiliyor, yasam kalitesini yukseltebiliyorsan iyi devletsindir bunu yapamiyorsan kotu devletsin araplar bok gibi petrol, para ve toprak var ama boktan devletleri var cunki vatandaslari ile ilgileri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 özerlik olur olmaz, şartları tipi nasıl olur kestiremiyorum su anda. ha olucak bi şekilde bi zaman, bize düşün bir geçişin kanlı olmasını engellemek, bide bölgedeki feodaliteyi cökertmek. doğu anadolu güney dğu anadolu özerklik kazansa bile mafya ve aşiret kontorlünden cıkmadığı sürece bi anlamı yok ne olduğunun. ya bide viktor, bin türlü özerklik ceşidi var, ordki insanlara bisey olmaz cözülür kadar basit bi sürec değil bu ya. bü ülke mübadeli kaldırabilirmi gercekten? veya birbirinden aynı güvenlik kuvvetlerini? acıkcası ben "doğru formül"ün varlığıdan bile süpheliyim, değil var olsa gözümüzün önünde olsa secebilceğimizi zaten hiç sanmıyorum. Hanı biliyorum ya bi baslıyalım gerisi gelir gibi bir üslüpla söylemediğini ama yallah tazzik diyipte milletin birbirine düşmesi içten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 NolaxThensbane said: İyi güzelde koyun sürüsü yüzünden mecburi askerlikte ölen garibanlar ne olacak? İyice bok çıktı arkadaş bu olayın hele bu aralar günde 3-5tane şehit haberi geliyor ne haberciler açıklama yapıyor ne tsk ne hükümet sonra çıkıyor bdp biz bağımsızlığımızı ilan ettik biz vergi vermicez diyor bunu slav ülkelerinde bile yapsan adamlar ehh diyip faşizme bağlarlar. Oha bu açıklmayaı yaptılar demek, 3-4 gün önce bir konuda adamlar vergi vermiyoruz sizi takmıyoruz artık deseler ne yapabiliriz ki demişdim. Adamlar iyi hamle yapmış, ama bakalım destek bulacak mı bdp nin bu açıklaması, eğer hakkatten yani o tür bir pasif eylem - yani otoriteyi red etme - kabul görürse bölgede, artık yapacak bir şey yok. SOnraki adam askere adam göndermeme olur ve çocukları okula göndermeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Askere gidip pisi pisine ölmeme varsa bende apartmanımda özerklik ilan ediyorum hehe. Ayrıca Pkk ideolojisi olan bir örgüt olsaydı belki özerklikle falan işler çözülebilirdi. Ama herifler sadece kaostan kazanıyor. Sen özerklik verdim diyince laylaylom tarlalarda el ele koşuşturmaya başlayacak halleri yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 cetintas said: Bu AKEPE başa geldiğinde terör bitmişti.Bitiren komutanlar işte bir kısmı içeride,bir kısmı da dışarıda anlatıyorlar o zaman ile bu zamanın farkını. Şu kısmı anlayamadım nasıl bitmişti? CIA'nin Apoyu yakalamasından mı bahsediyorsun? Eğer öyleyse bitmiş bir terör örgütü nasıl 4 sene toparlandı? Bence bitmekten çok liderlik konusundan ideolojik çalkantılara girdi demek daha doğru olur. Ha yine o fırsat değerlendirilse, kürt halkını terör destekçisi olmaktan uzaklaştırmaya yönelik şeyler yapılsa belki terör eylemleri bugün çok daha az olurdu öyle bakabiliriz duruma tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ecevit hükümeti zamanını bahsediyo ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Vallahi bittiğini ben söylemiyorum,uydurmuyorum. Her türlü terör istatistikleri,o dönemin komutanları-ki zaman zaman televizyonlara çıkartıp konuşturuyorlar adamları ve aynı adamların yazdıkları çok satan kitaplar da da yazıyor neyken ne olduğu-,Apo'nun kendisinin bir dönem iyice yavşaması ve devletin emrinde olduğuna dair üst üste açıklamaları,terör örgütünün militan bulamadığına dair kendi yayın organlarına yansıyan tartışmaların bizim medyamıza yansıttığı haberler,muhalefet partilerinin konu ile ilgili meclise sunduğu raporlar... Ama bu hükümet her şeyi ters yüz etti.Doğru olan her şeyi yanlış yaptı.Yanlış olan her şeyi de aynen uyguladı ve hala da uygulamaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Cuce hakli neden? simdi sanki PKK bildigin uzayli gibi sanki gökten gelmis insanlar bir coklari icin. yok öyle birsey hayal dünyasinda yasamayin. Bariz kürt halki destek veriyor. Ki öyle olmasa adamlar 30 sene bu örgütü ayakta tutamaz. Zaten son secimlerdede belli oldu bu. Birde TSk basarili oldu, o cok sevgili komutanlarimiz basarili olsaydi PKK zaten bugün olmazdi. Hala var mi? Var, o zaman basarisiz. Özerlik öyle yada böyle gelecek. siz bu insanlari sadece kürtce konustuklari icin hor gördünüz iskence yaptiniz hapse attiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar