CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 1 Aydır düzgün deprem olmuodu marmara denizindeki fayhatlarında beklenen bişi di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Aket-Atum said: şişli merkezde hissettim tam tuvaletteydim lan en büyük korkuyu yaşadım csdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ufak ufak salsın işte. 7 üstü olmasın da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 okadar şike depremi dedilerki artık orjinalinin zoruna gitti.alın size deprem dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Bende hissetmedim hiç, erenköy. Ama l4d2 tayfamız depreeeeem diye anırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 BÜYÜK İSTANBUL DEPREMİ KAPIDA İSTANBUL DEPREME NE KADAR HAZIR PROFESOR DR XYZAAA İSTANBUL DEPREMİNİ ANLATIYOR DEPREM ANINDA NELER YAPMALIYIZ RİSK HARİTASI ÇIKARILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 yaw ren ne geyik adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 goldbaRen sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ren said: BÜYÜK İSTANBUL DEPREMİ KAPIDA İSTANBUL DEPREME NE KADAR HAZIR PROFESOR DR XYZAAA İSTANBUL DEPREMİNİ ANLATIYOR DEPREM ANINDA NELER YAPMALIYIZ RİSK HARİTASI ÇIKARILDI pirates of the caribbean koy arkaya bi de, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 vücutcu bi abi vardı o çıkar yine kas gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hayatinizi korkarak kacarak mi geciriceksiniz. Ay ucaga binmem duser, ay cesme yolu cok virajli arabayla gitmeyin yok antalyadan alanyaya giden yol keskin donemecli otobuse binemezsiniz ama ucakla da gidemezsiniz korkuyorum ben. Yok efendim oyle seks denemem korkarim bilmedigim marka bok kullanmam Ee niye yasiyosun lan git vault yap kendine bi tane orda yasa. /kisisele gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Joker said: Aket-Atum said: şişli merkezde hissettim tam tuvaletteydim lan en büyük korkuyu yaşadım csdas abi çok fena durum..olası senaryolar direk aklıma geldi.. a) Tuvalette ölmek b) enkazdan yarı çıplak çıkmak c) tuvalette enkaz altında kalmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 nooldu lan kız posta mı koydu gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dasaaa said: nooldu lan kız posta mı koydu gene? Yok ya bi tatil yapicaz sictilar icine resmen yok arkadas ya kendimi yada onu oldurucem yada ilk kendimi sonra onu vurucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 kendini öldür lan kıza yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 canlar yaw, evinde kuzey güney bilenler nerede oturduklarını ve depremin hangi yöne salladığını bi söyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mulgear deprem olunca dile gelmiş bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 mulgear6 said: hayatinizi korkarak kacarak mi geciriceksiniz. Ay ucaga binmem duser, ay cesme yolu cok virajli arabayla gitmeyin yok antalyadan alanyaya giden yol keskin donemecli otobuse binemezsiniz ama ucakla da gidemezsiniz korkuyorum ben. Yok efendim oyle seks denemem korkarim bilmedigim marka bok kullanmam Ee niye yasiyosun lan git vault yap kendine bi tane orda yasa. /kisisele gitsin http://static2.dmcdn.net/static/video/561/708/12807165:jpeg_preview_large.jpg?20110621182434 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 mulgear6 said: Yok efendim oyle seks denemem korkarim /kisisele gitsin şu başına gelmiş adamın yakın zamanda, o yüzden patlamış böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Aket-Atum said: Joker said: Aket-Atum said: şişli merkezde hissettim tam tuvaletteydim lan en büyük korkuyu yaşadım csdas abi çok fena durum..olası senaryolar direk aklıma geldi.. a) Tuvalette ölmek b) enkazdan yarı çıplak çıkmak c) tuvalette enkaz altında kalmak kakayla çişle beslenilir işte, enkaz altında kalmak için mutfaktan sonra en iyi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Joker said: mulgear6 said: hayatinizi korkarak kacarak mi geciriceksiniz. Ay ucaga binmem duser, ay cesme yolu cok virajli arabayla gitmeyin yok antalyadan alanyaya giden yol keskin donemecli otobuse binemezsiniz ama ucakla da gidemezsiniz korkuyorum ben. Yok efendim oyle seks denemem korkarim bilmedigim marka bok kullanmam Ee niye yasiyosun lan git vault yap kendine bi tane orda yasa. /kisisele gitsin http://static2.dmcdn.net/static/video/561/708/12807165:jpeg_preview_large.jpg?20110621182434 AHAHA bu adam yeraltı canavarına karşı gelen herif değilmiydi? tüfeği alıp böyle adskjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 seksi vucuduma dayanamayan bina üstüme çöktü dersin enkazdan kurtulunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Sinemadaydim, hissettik de kimse sallamadi. Dragondur falan derken gecti ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 yıkılan yerler var uuuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dasaaa said: canlar yaw, evinde kuzey güney bilenler nerede oturduklarını ve depremin hangi yöne salladığını bi söyleyebilir mi? ataşehir.Doğu batı gibi salladı sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar