Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da deprem 25.07.2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BÜYÜK İSTANBUL DEPREMİ KAPIDA

İSTANBUL DEPREME NE KADAR HAZIR

PROFESOR DR XYZAAA İSTANBUL DEPREMİNİ ANLATIYOR

DEPREM ANINDA NELER YAPMALIYIZ

RİSK HARİTASI ÇIKARILDI
Mesaj tarihi:
Ren said:

BÜYÜK İSTANBUL DEPREMİ KAPIDA

İSTANBUL DEPREME NE KADAR HAZIR

PROFESOR DR XYZAAA İSTANBUL DEPREMİNİ ANLATIYOR

DEPREM ANINDA NELER YAPMALIYIZ

RİSK HARİTASI ÇIKARILDI

pirates of the caribbean koy arkaya bi de, mis.
Mesaj tarihi:
hayatinizi korkarak kacarak mi geciriceksiniz. Ay ucaga binmem duser, ay cesme yolu cok virajli arabayla gitmeyin yok antalyadan alanyaya giden yol keskin donemecli otobuse binemezsiniz ama ucakla da gidemezsiniz korkuyorum ben. Yok efendim oyle seks denemem korkarim bilmedigim marka bok kullanmam Ee niye yasiyosun lan git vault yap kendine bi tane orda yasa.

/kisisele gitsin
Mesaj tarihi:
Joker said:

Aket-Atum said:

şişli merkezde hissettim

tam tuvaletteydim lan en büyük korkuyu yaşadım

csdas

abi çok fena durum..olası senaryolar direk aklıma geldi..

a) Tuvalette ölmek
b) enkazdan yarı çıplak çıkmak
c) tuvalette enkaz altında kalmak
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

hayatinizi korkarak kacarak mi geciriceksiniz. Ay ucaga binmem duser, ay cesme yolu cok virajli arabayla gitmeyin yok antalyadan alanyaya giden yol keskin donemecli otobuse binemezsiniz ama ucakla da gidemezsiniz korkuyorum ben. Yok efendim oyle seks denemem korkarim bilmedigim marka bok kullanmam Ee niye yasiyosun lan git vault yap kendine bi tane orda yasa.

/kisisele gitsin

http://static2.dmcdn.net/static/video/561/708/12807165:jpeg_preview_large.jpg?20110621182434
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Joker said:

Aket-Atum said:

şişli merkezde hissettim

tam tuvaletteydim lan en büyük korkuyu yaşadım

csdas

abi çok fena durum..olası senaryolar direk aklıma geldi..

a) Tuvalette ölmek
b) enkazdan yarı çıplak çıkmak
c) tuvalette enkaz altında kalmak

kakayla çişle beslenilir işte, enkaz altında kalmak için mutfaktan sonra en iyi yer.
Mesaj tarihi:
Joker said:

mulgear6 said:

/kisisele gitsin

http://static2.dmcdn.net/static/video/561/708/12807165:jpeg_preview_large.jpg?20110621182434

AHAHA bu adam yeraltı canavarına karşı gelen herif değilmiydi? tüfeği alıp böyle adskjf
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

canlar yaw, evinde kuzey güney bilenler nerede oturduklarını ve depremin hangi yöne salladığını bi söyleyebilir mi?

ataşehir.Doğu batı gibi salladı sanki sdf
  • Yeni Oluştur...