Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lisede ders sırasında sıra altından hangi

MelvinUdall

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

Sparkcaster said:

worms oynardık telefonlardan multi 4-6 kişi

yuh be arkadaş

hakkaten yuh lan... biz de bilgisayarlar bile worms kaldırmıyordu. liera mu ne oynardık bilgisayar dersinde...
BabacumMostors said:

bulvar+ceket altı fap fap

ulan o değil kısık sesle okuyan benim fap faplayan başkası bir nevi pezevenklik hizmeti
abi...
Sosyal ağlarda paylaş

Hocasına göre gazete alırdım ama her gün değil ara ara, yazılı zamanı fix tabii olmayan harçlık gazetelere giderdi o vakit.

Solcu ise cumhuriyet, ülkücü ise yeni şafak, dinci ise zaman. Hatta ülkücü bir hocam ( coğrafyacı , ocakta bayağı yüksekti reis tayfasından ) okula ziyaretine gelene arkadaşına beni gösterip şuna bak be tam yavru kurt diye öğünmüştü. Sonradan uyandı tabii ocağa falan gitmeyince ama artık çok geçti (: .

Bir kerede yazılı var hoca solcu cumhuriyet alıcam ama her zaman aldığım yerde yok (bu arada her gazeteyi aynı yerden almıyorum. Cumhuriyet satanda zaman yok yeni şafak satanda cumhuriyet yok vs..) Girdim bir bakkala gazeteliğe bakındım göremedim. Bakkala döndüm abüü cumhuriyet var mı ? dedim . Sanki herifin anasına küfrettik öle bir bakış attıki olaya uyanıp yaa gomünüst bi hoca var o istedi demesem (üstte okul kıyafeti var) oracıkta zükecekti beni.

Neyse bi yerden buldumda gazeteyi aldım gittim okula. Yazılı zamanı hoca geldi dersle ilgili ne varsa masaya koyun dedi. Herkes defter, kitap, notlar ne varsa yığdı masaya en son ben gittim koydum defterii, defterinde üzerine cumhuriyeti bıraktım usulca. Yazılı başladı hoca 5 dakka bir sınıfta dolandı sonra geçti masasına aldı gazeteyi eline sınav bitene kadar öle takıldı bizde gömdük kopyayı.
Sosyal ağlarda paylaş

zaidral said:

ginaly2 said:

zımba diye bi gazete vardı bizim zamanımızda.

gazete almak icin bufedeki adama sormustum, 'zimba mi? ne zimbağsi' diye cevap vermisti ki 8-9 yil oldu hala o ses tonunu unutamadim.

abi aynı şeyi ben afyon'da yaşadım, gazete bayiine gidip" öküz geldi mi" dedim, büfenin ortağını soruyorum sanıp üstüme yürüdüydü.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sıra altında yapmazdım. Oyungezer falan okurdum.

Bazen satranç oynardık arkadaşla. Hatta hocamız özel olarak oynayın derdi ben ve yanımdakine, böylece daha rahat ders işlediğini falan söylerdi. Biz de oynardık.

Ders sırasında bilimum içecek içebilmek için bir tesisat kurmuştuk sırayı delerek. Sıranın alt kısmına içeceğimizi koyuyor, delikten de pipeti geçirim yüz üstü yataraktan işimizi görüyorduk. Disipline gitmiştik bu yüzden ve 1 gün uzaklaştırma almıştık. :D
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

zaidral said:

ginaly2 said:

zımba diye bi gazete vardı bizim zamanımızda.

gazete almak icin bufedeki adama sormustum, 'zimba mi? ne zimbağsi' diye cevap vermisti ki 8-9 yil oldu hala o ses tonunu unutamadim.

abi aynı şeyi ben afyon'da yaşadım, gazete bayiine gidip" öküz geldi mi" dedim, büfenin ortağını soruyorum sanıp üstüme yürüdüydü.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

ahmedinejad said:

taaşşuk-u talat ve fıtnat

Millette ne fesattı yaaaa...Ne zaman Taaşşuk-u Talat bahsi geçse erkeklerin çoğu pis pis gülümserdi.Artık akıllarına ne geliyorsa??

ben sınavlara gözetmenlik yaparken herkese tek tek dersteki numarasını okuyorum(okul numarasından farklı bir numara, sınavda yanına gidip söylüyorsun). Ne zaman 31 numarası bir erkeğe denk gelse yanına gidip "numaran 31" dediğimde pis pis sırıtıyor. daha sırıtmayan erkeğe denk gelmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...