pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 virale bak adwadaswcf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 aynı sektörde değil misiniz? niye kötülüyorsun adamları? yüz yüze bakıyorsunuz. yakıştı mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 benim olduğum sektörde haşere34 diye biri olsa kendimi vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 suna said: hamsilipilav said: abi intiharın eşiğindeyim. sanırım 2 senedir zaman zaman beni pireler ısırıyordu bende yeni bi alerjim var falan zannediyordum yada stressten vs ama anladım ki pireymiş onlar yazın ayaklarmın sürekli kaşınması vs. kedi dışardaki kedilerden pire kaptı ve bunu farkedince eve almadım hayvanı (ztn sokak kedisinin doğurduğuydu evde takılıyordu part time) ve daha kötü oldu sanırım tekrar içeri alıcam kediyi çünkü bize saldırıyor pireler ve eskiden görmediğim sadece 1-2kere kedide gördüğüm iğrenç yaratıklar resmen evde cirit atıyor her yerde. napmak lazım allahını seven bişi söylesin ekşiye baktım adamlar taşındık falan diyor moralim 0a düştü. kafayı yicem abi pire nedir ya pire rezilliğe gel benim başıma da benzer bir olay gelmişti, gezer ilaçlama diye bir firma çağırdık, evdeki pireler dahada azdı, sonrasında defalarca aradık geçmedi diye, bu seferde konunun kedileriyle alakalı olmadığını, gelen elemanın hatası oldugunu söyleyerek bir daha ilaçlama yaparlarsa tekrar ücret alacaklarını söylediler.. nasıl yani oldum, gelen eleman kim ki ve nitekim kazıklandık pirelerden de kurtulamadık.. dolayısıyla bu firmayı kesinlikle çağırmayın, kesinlikle yaptıkları işin arkasında durmayan üçkağıtçı bir firma.. daha sonrasında korkarakta olsa bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Haşere34 diye bir firmayı çağırdık, firmadan gelen arkadaş ne yaptıysa evi komple pirelerden temizledi ve evde limon suyundan yaptığı doğal bir karışımla kedilerimizide pirelerden arındırdı.. burdan da Haşere34 yetkililerine teşekkür ederim.. kedi severlerinde işine yarayacağını düşünerek sitenin adresini yazıyorum.. www.hasere34.com Tüm hayvan severlere piresiz, kenesiz kaşıntısız günler dilerim.. Suna http://forum.paticik.com/thumbnails/1ad/221/43f/944/b18/7ee/d97/e47/5c2/0ec/82_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uqurkandemir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 haha çok iyi:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 abi öyle güzel öyle samimi basliyorki viral sonuna kadar okutuyor. helal sana sunam. gel bir daha yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Arkadaşlar ben de pire sorunundan muzdariptim, bu Haşere34 firmasını çağırarak evimi ilaçlattım. Evimdeki pirenin böceğin sayısı arttı, her tarafım kaşınıyor, adamar eşyalarımı kırıp döküp üstüne anlaştığımızın 2 katı para isteyip beni tehdit ettiler. Haşere34 tam bir kazıkçı firma sakın onlara gitmeyin, en kaliteli ilaç firması Gezer. tags : Haşere34 kazıkçı adi Haşere34 dolandırıcı sahtekar Gezer en iyi ilaçlama ps : bundan sonra senin adın pirelipilav lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Masakari said: Abiii gecenin 1 inde nerden bulup geliyorlar fıttırıcam yaaaahaha sana noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Selamlar. Arkadaşlar eski konu ama pireleri evlat edinme durumunun şokuyla yazmak istedim. Taşındığım için kedim Nilly'yi iki hafta kadar önce bir arkadaşıma verdim. (Evde bir aydır kolilerle yaşıyorum ve sürekli şehir dışı git-gel yapıyorum.) İki gün önce evden ayrılırken bir iki pirecik gördüm. Sadece "haydaa nerden çıktı bunlar?!" deyip çıtırtılı imha ile yetindim. Bugün sıcakta eve döndüm doğrudan duşa gidiyordum ki arka bahçeye açılan kapının oradan onlarca pire ayaklarıma kapandı! Böyle bir şeyle daha önce hayvancılık yapan bir tanıdığın karşılaştığını hatırladım; çok sıcakta pirelerin dehşet türediğini, hayvanları korumak için ahırı boşaltıp kireç döktüğünü, ertesi gün azalıp sonra da kaybolduklarını anlatmıştı. Geçen yaz da birkaç pire gelmişti ama Nilly'yi aşılayınca kaybolmuştu. Alt kat komşumun da bir köpeği var ve sürekli arka kapıdan bahçeye çıkarken severim keretayı. Bu kadar hikayeden sonra evi ilaçlatmadan eşyaları taşısam pireler de benimle birlikte gelir mi diye ağlamaklı ses tonuyla soracağım birini arıyorum. :S Evi yakayım ya da eşya meşya umrumda değil şuan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 köşelere biraz kahve telvesi serp giderler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 NeoStyle said: köşelere biraz kahve telvesi serp giderler Evde yiyecek içecek de bırakmamıştım hemen gidip alayım. Normal kuru kahve? Pişmiş kahvenin telvesi mi nasıl yani? İlaç besler diye ürküyorum yanlış ilaç alıp da azdırmayayım haşereyi. haşere34 de çok iyiydi ya bu arada. :) Halıları filan bahçeye attım... Beyaz çarşaf serip üstüne oturdum, huylanıp duruyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 vaniLLe said: of korkunc. ilaclama sirketi bul bi tane hemen. vanille nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 pireyi deve yapmayın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 yav said: vaniLLe said: of korkunc. ilaclama sirketi bul bi tane hemen. vanille nerde ya Bu cevabı görmedim vanille nerede bilmiyorum ama taşınacağım için ekstra masraf olacak gibi? Üstelik tam da eşyaları aldıracağım hafta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 HEMEN YAK O EVİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 nilly said: yav said: vaniLLe said: of korkunc. ilaclama sirketi bul bi tane hemen. vanille nerde ya Bu cevabı görmedim vanille nerede bilmiyorum ama taşınacağım için ekstra masraf olacak gibi? Üstelik tam da eşyaları aldıracağım hafta! istanbul'da mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mal said: pireyi deve yapmayın arkadaşlar X( Klavyenin üstüne sıçrayan deve olsa bu kadar tırsmam yemnederim! Yorgan yakmak ne kelime evi yakasım var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 yav said: nilly said: Taşınacağım için ekstra masraf olacak gibi? Üstelik tam da eşyaları aldıracağım hafta! istanbul'da mısın? Evet. Beylerbeyi. Bahçe de koruya bağlanıyor, başka köpekler de geliyor arada su ve yem bırakıyoruz. Bu diğer köpekler ve komşunun köpeği Snowy'den bahsetme nedenim kedi piresi-diye bir durum varmış başlıktan okuduklarımdan anladığım kadarıyla- sadece ona bağlı kalmadan anlatmaya çalışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 nerde okuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 hamsilipilav said: Pasta said: lan kedinin piresi insanı ellemez sende bi bokluk var. öyle bi dünya yok şerefsizler kediyi bulamayınca saldırdı Abi kedi piresi farklı bişe. Düz yassı bir şey oluyor. Bizim kedide çıktı ama kediden başka şeyi rahatsız etmediğinden bir süre fark etmemiştik. edit: iki sene geç olsun güç olmasın hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Redeagle said: hamsilipilav said: Pasta said: lan kedinin piresi insanı ellemez sende bi bokluk var. öyle bi dünya yok şerefsizler kediyi bulamayınca saldırdı Abi kedi piresi farklı bişe. Düz yassı bir şey oluyor. Bizim kedide çıktı ama kediden başka şeyi rahatsız etmediğinden bir süre fark etmemiştik. edit: iki sene geç olsun güç olmasın hesabı. Redeagle bildiğin bir şey varsa yaz gözünü yiyim, iki sene sonra da benim başıma geldi!! Düz yassı gibi ben zaten başka türlü pire görmedim ki Nilly'nin üstündekiler de aynıydı çocukken köpeğimizde gördüklerim de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 yav said: nerde okuyosun? Yav ne okulu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Şimdi şöyle. Biz geçen sonbahar sokaktan kedi aldık eve. Hayvanın üzerinde herhalde yumurta falan vardı. Bir kaç hafta sonra kaşınmaya başladı. Hatta kaşınırken bir kere kendini hafif yaraladı bile falan. Bende gittim kedi fırçası aldım. Günlük taramaya başladım. O zaman fark ettik. Yassı, zıplamak yerine yürüyen, tüyler arasında hızla kaybolan siyah böcekler vardı. Veterinere sorduk. Kedi piresi o dedi. İnsana gelmez kediye yapışır dedi. Cidden de kediden başka kimseyi rahatsız etmediler. Kediye pire iğnesi gibi bir şey yapıyorlar. Biraz ağır bir iğne. O bütün böcekleri öldürüyor. Ama şöyle bir numara var. Yumurtaları öldürmüyor o iğne. Bu nedenle ilk iğneden sonra kedinin yumurtadan çıkan pireleri toplaması için biraz zaman veriyorsun. Hafiften kaşınmaya başladığı vakit, pireler yumurtlayacak kadar büyümeden ikinci iğneyi yaptırıyorsun. Kış başında bu işleri hallettik. Sonra sorun olmadı. Dediğim gibi o pireler başka hiç bir canlıyı rahatsız etmediler. Sokak ayakkabısıyla gelme ihtimalleri varmış ama. Dışardan ayakkabıyla gelince kedinin onlarla oynamasına izin vermemek gerekiyormuş. Pirelerle ilgili bilgim bu kadar :/ edit: Bi de şunu söyliim. Bu hayvanlar ayakkabıyla falan gelebiliyorsa, eşyayla da gelebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Eyvallah Redeagle sağol. Nilly 3 yaşında. Biz de yavruyken hallettik onları, sonra bahçeye çıktığı dönemlerde damla, ciddi pirelendiği bir ara da iğne yaptırmıştık. Mevzu o değil sanırım, bildiğin yüzsüz pire bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar