Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çocukken görülen hayalet tarzı şeyler

Joker

Öne çıkan mesajlar

şirinlerin bir böliminde bataklık canavarı vardı konuda şirinlerin festivali var işte sözde bataklıkta yanan ve hiç smönmeyen bir ateşden meşale yakıp köye getirecekler ama giden şirin sakar şirin miy-di kokrka şirinmiydi neydi işte bu mal oğlu mal yanlşışlıkla ateşi dsöndürünce bataklık canavarı hortlayıp köyü basıyordu "ateşimi söndürene lanet olsuuun" diye dolanıyordu ortalıkda

işte ben ondan korkardım, bugün bile ürpermiyor değilim
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

lan ben tvde görmüştüm tuvaletten çıkıp milletin götünü falan kapıyomuş yaratık (şok isimli güzide programdaydı diye hatırlıyorum). tabi ben nerden biliyim gerçek olmadığını. bi sene falan rahat korkmuşumdur klozetten.

bunu anlatmaya gelmiştim.

pasamed diye bi yaratıktı adı bile aklımda. her sahnesini hatırlıyorum lan klozete oyuncak koymuşlar görüntüsünü yakaladık diye gösteriolardı. sonra bi tane adamın götünü sarmışlar hastanede noldu işte tam sıçarken geldi ısırdı falan diye anlatıyordu adamda. ulan bana gerçek olmadığını hiç sölemediler ya da sölediler ben inanmadım.

çok uzun bi süre çok korktum sıçarken. bi ses duyuyodum hemen ayağa kalkıyodum falan böle aniden. ahah çok kötüydü lan travma resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...