Joker Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/b29/909/565/8b9/ae5/5f8/437/ebf/afd/752/59_450xNULL.jpg eğlencede şunu görünce aklıma geldi. 5-10 yaş arasında( tam hatılamıyorum ) bende böyle şeyler görüyordum(zannediyordum)... sizde de varmıydı böyle bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ben kücükken bi tek Stephen King'in IT'indeki palyacoyu görüyodum kabuslarimda.. http://www.best-horror-movies.com/images/it-pennywise-howling.jpg bu da cok korkunc ama be. 5 yasinda izletilir mi kücücük cocuga. pedagoji kitlari! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ben de alien, war of the worlds vs. izliyodum dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 hiç korkmazdım böyle şeylerden. karanlık odalara lambayı açmadan girer alacağımı alır çıkardım. geceleri kalkar tuvalete giderdim, su almaya mutfağa giderdim. çünkü kimse bana öcü diye bişiyin var olduğunu anlatmamıştı. ta ki şunu izleyene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 küçükken tam korku filmi bağımlısıydım. the it, nightmare on elm street serisi, alien falan sürekli izlerdim. ama hiç etki etmezdi öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 abi şu mr.toilet hayatımı kaydırmıştı ya sorunlarım oldu onun yüzünden.. postun devamında ben burda küfür ettim ekstradan belirtmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kötü ruh diye bi filmden tırsardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 muppet show izleyince kermitten korkuyodum lan ben.şimdi o kadar korku filmi falan izliyorum hiç etki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ahahaha kermitten korkmak diye bişey varmıydı sesi bile çok tatlı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 vaniLLe said: ben kücükken bi tek Stephen King'in IT'indeki palyacoyu görüyodum kabuslarimda.. http://www.best-horror-movies.com/images/it-pennywise-howling.jpg bu da cok korkunc ama be. +1 palyaçolardan hâlâ nefret ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 jeepers creepers ı izlediydim çok kötü olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ben 4 ken bi film izlemiştim orman içinde bi uzaylı bi komando takımını sırayla öldürüyodu kafa kopartıyodu vs alien mıydı acaba ama ormanda geçiyodu helikopter kurtarmaya geliyodu falan yada predator mı hiç hatırlamam içeriğini bile edit: predator evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 şirinlerin bir böliminde bataklık canavarı vardı konuda şirinlerin festivali var işte sözde bataklıkta yanan ve hiç smönmeyen bir ateşden meşale yakıp köye getirecekler ama giden şirin sakar şirin miy-di kokrka şirinmiydi neydi işte bu mal oğlu mal yanlşışlıkla ateşi dsöndürünce bataklık canavarı hortlayıp köyü basıyordu "ateşimi söndürene lanet olsuuun" diye dolanıyordu ortalıkda işte ben ondan korkardım, bugün bile ürpermiyor değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 OH FUCK OH FUCK OH FUCK OH FUCK OH FUCK OH FUCK OH FUCK http://www.myfreewallpapers.net/games/wallpapers/resident-evil-nemesis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 lan ben tvde görmüştüm tuvaletten çıkıp milletin götünü falan kapıyomuş yaratık (şok isimli güzide programdaydı diye hatırlıyorum). tabi ben nerden biliyim gerçek olmadığını. bi sene falan rahat korkmuşumdur klozetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 PrudenT said: lan ben tvde görmüştüm tuvaletten çıkıp milletin götünü falan kapıyomuş yaratık (şok isimli güzide programdaydı diye hatırlıyorum). tabi ben nerden biliyim gerçek olmadığını. bi sene falan rahat korkmuşumdur klozetten. bunu anlatmaya gelmiştim. pasamed diye bi yaratıktı adı bile aklımda. her sahnesini hatırlıyorum lan klozete oyuncak koymuşlar görüntüsünü yakaladık diye gösteriolardı. sonra bi tane adamın götünü sarmışlar hastanede noldu işte tam sıçarken geldi ısırdı falan diye anlatıyordu adamda. ulan bana gerçek olmadığını hiç sölemediler ya da sölediler ben inanmadım. çok uzun bi süre çok korktum sıçarken. bi ses duyuyodum hemen ayağa kalkıyodum falan böle aniden. ahah çok kötüydü lan travma resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Benim bir tane cadım vardı camın dışından bana bakan. Hala var gerçi geliyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5RmBQarrygY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Kahretsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 chucky ye yetişmemişmişdiniz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Çaki candır. Ondan korkulmaz. O bir kahraman... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 gulyabani vardı harbi tırsardım ondan ya o müzik falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar