Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde gezilecek yerler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yurt dışından bi kız arkadaşım izmire geldi, nereleri gezdirsem diye düşünüyorum. Sasalı yaşam parkı, Konak saat kulesi ve incir altı, kıbrıs şehitleri cad, kordon vs. gezdik. Aklıma başka yerler gelmiyor gezdirebileceğim.

Birde Tarihi yapıların oldugu yerlerin isimlerini yazabilirseniz sevinirim. Çok uzak değilse merkeze oralarıda gezdireyim.
Mesaj tarihi:
Ben pek öyle sanat tarihi eser felan anlayan bir adam değilim, hepsi iyi güzel hoş şeyler de neticede taş kaya beton yani :)

O yüzden 3-4 kez gittim ama 1 kere şöyle bir kapısından baktım. Gerisinde hep gözlemecideydim :D
Mesaj tarihi:
Fin said:

alaçatı/çeşme falan başkada bi yere gidilmez bu sıcakta

(tu)
Gotur misler gibi aya yorgi koyuna.Zaten oraya gittiniz mi cıkmassınız ordan.
Hazır gelmişken birde windsurf yaptırmadan bırakma.Dunyada sayılı windsurf yapılan yerlerden biri alacatı
Mesaj tarihi:
götür alaçatıya ılıcaya. denize sok deniz görsün.

sonra al izmirden çık, foçaya götür.

ben de yabancı kızı götürdüm, baya memnun kaldıydı. bergama'ya da geçtiydik.
Mesaj tarihi:
Kuzen geldi 1 haftadır geziyoruz biz de,

konak-alsancak-kordon, karşıyaka, inciraltı, termal aqua, kemeraltı-kızarağası, asansör, bornova-forum falan gezdik; daha efes, şirince, çeşme, alaçatı falan var işte.
Mesaj tarihi:
kaynaklar koyunde kahvalti olayi da cok guzel, gerci gecen yil falan fazla populer olunca boku cikmisti ama boyle sessiz sakin kendi evlerinin terasinda falan kahvalti veren yerler var, guzel oluyor. Sonra da ordan 20dk vadiye yuruyup kaya tirmanisi yaparsiniz ya da seydersiniz =)
Mesaj tarihi:
Llama said:

senko said:

efes'e selcuga da gotur madem tarihi yer istiyorsan.

oraları aydına bağlı

Ne aydını İzmir'e bağlı Selçuk tam turistik yer efeste dolaşır gezersiniz sonra bir de müzeye gidersiniz ondan sonra şirince ye gidip şarap içersiniz ve geri dönersiniz.
  • Yeni Oluştur...