Uzun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Yurt dışından bi kız arkadaşım izmire geldi, nereleri gezdirsem diye düşünüyorum. Sasalı yaşam parkı, Konak saat kulesi ve incir altı, kıbrıs şehitleri cad, kordon vs. gezdik. Aklıma başka yerler gelmiyor gezdirebileceğim. Birde Tarihi yapıların oldugu yerlerin isimlerini yazabilirseniz sevinirim. Çok uzak değilse merkeze oralarıda gezdireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 asansörde yemek yiyin sonrada çevre illere go gogo çeşme ora bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 efes'e selcuga da gotur madem tarihi yer istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 efes'de efese girmeyin ama gereksiz, yolun başında gözlemeciler var oraya oturun ayran mayran sedirde keyif yapın reröro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 niye gereksiz yaf tarihi eser meser yok mu ki orda? o degilde 5 yildir burdayim, ben de gitmedim bak efese fln. bi ara gidiyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 senko said: efes'e selcuga da gotur madem tarihi yer istiyorsan. oraları aydına bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Ben pek öyle sanat tarihi eser felan anlayan bir adam değilim, hepsi iyi güzel hoş şeyler de neticede taş kaya beton yani :) O yüzden 3-4 kez gittim ama 1 kere şöyle bir kapısından baktım. Gerisinde hep gözlemecideydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 yassıcaadaya gidin ama haftasonu fena kalabalık olur orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 alaçatı/çeşme falan başkada bi yere gidilmez bu sıcakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Fin said: alaçatı/çeşme falan başkada bi yere gidilmez bu sıcakta (tu) Gotur misler gibi aya yorgi koyuna.Zaten oraya gittiniz mi cıkmassınız ordan. Hazır gelmişken birde windsurf yaptırmadan bırakma.Dunyada sayılı windsurf yapılan yerlerden biri alacatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 götür alaçatıya ılıcaya. denize sok deniz görsün. sonra al izmirden çık, foçaya götür. ben de yabancı kızı götürdüm, baya memnun kaldıydı. bergama'ya da geçtiydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 En kolayı foçaya götür sahildeki restoranlarda rakı balık yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ılıcaya götür. 7 polonyalı kız bi de ben ılıcada orgy yapmıştık çok memnun kalmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 şirinceye falanda götür,çeşmeyi gezdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Cons a götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Kuzen geldi 1 haftadır geziyoruz biz de, konak-alsancak-kordon, karşıyaka, inciraltı, termal aqua, kemeraltı-kızarağası, asansör, bornova-forum falan gezdik; daha efes, şirince, çeşme, alaçatı falan var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kaynaklar koyunde kahvalti olayi da cok guzel, gerci gecen yil falan fazla populer olunca boku cikmisti ama boyle sessiz sakin kendi evlerinin terasinda falan kahvalti veren yerler var, guzel oluyor. Sonra da ordan 20dk vadiye yuruyup kaya tirmanisi yaparsiniz ya da seydersiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Llama said: senko said: efes'e selcuga da gotur madem tarihi yer istiyorsan. oraları aydına bağlı Ne aydını İzmir'e bağlı Selçuk tam turistik yer efeste dolaşır gezersiniz sonra bir de müzeye gidersiniz ondan sonra şirince ye gidip şarap içersiniz ve geri dönersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 said: İzmirde gezilecek yerler... İstanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 balıklıova, mordoğan taraflarına gidin. bu arada selçuk izmir'e bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 xunn said: said: İzmirde gezilecek yerler... İstanbul. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Original Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar