LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Jar-jar'ı 3D editionda doğrasalar ne güzel olurdu yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=A1bkkysKTc4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Bone said: 4 dışında geri kalan filmler hep kötü zaten. Naptin abi Episode 5'i hemen sattın. Bırak seriyi en efsane filmlerden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 4 çekim tekniği, hikaye anlatımı, senaryo ve karakterler açısından daha doğurucuydu bana. 5 de fena değil tabii, 3'ü düşünürsek 5 oldukça iyi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 etinden sütünden herşeyinden faydalandılar maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 4=5=6>3>justin bieber>1=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 123456>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 1 2 3 4 tam am daha da katlanam am seni de sensizliği de kimseyle paylaşam am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Deacon said: 4=5=6>3>justin bieber>1=2 4>5>6>1>2>3 3 çok leşti feci leşti. şu incelemeyi izledikten sonra daha da bir tiksindim kendisinden: http://redlettermedia.com/plinkett/star-wars/star-wars-episode-iii-revenge-of-the-sith/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 film 3boyutlu diye gittim üstüne bir bilete 20tl verdim tüm filmi de gözlüksüz seyrettim. neresi 3boyuttu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 normal çekilmiş filmleri nasıl 3d yapılıyorlar, bilen biri özet geçseye. her eski film 3dye uyarlanabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 şikayet etmeyiverin işte akşam gidecem heyecan bastı resmen dana gibi ekranlarda sw izleyecem ekeke 3d olsun olmasın çok da fifi. zaten 3dyi de sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 keşke ilk 3 filmi yapsalarmış fantım menıç kadar dandik sw filmi sinemada izlemeye değmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 99'da babamla gitmiştim gene gidicem sanırım, anılarım tazelenir sdf ama 3d olması(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Artariel said: şikayet etmeyiverin işte akşam gidecem heyecan bastı resmen dana gibi ekranlarda sw izleyecem ekeke 3d olsun olmasın çok da fifi. zaten 3dyi de sevmiyorum 3d çekilmemiş filmleri görsel ziyafet yaşayacağım beklentisiyle izleme. ondan sonra foruma gelip "bunun neresi 3dymiş, hiç anlamadım." diye mesaj atacaksın. :( avatar'ı bir de karayip korsanlarını getir gözünün önüne. arada o kadar fark var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 3'ü begenmeyenlere tekme tokat dalasim geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 2>3>1>4>5>6 bırakın old school ayaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 3d sevmiyorsaniz bile gidip izleyebilirsiniz. gozlugu cikarinca bisi degismiyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Aptal gunganları falan bir daha sinema parası verip izleyemem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 4 un herseyi o kadar eski ama hala nasil bu kadar seviliyor anlamadim. mesela, http://www.youtube.com/watch?v=IakCHi5-9bI japon lise kendo turnavisindan bi musabaka izlesem cok daha heycanlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Anason said: 4 un herseyi o kadar eski ama hala nasil bu kadar seviliyor anlamadim. mesela, japon lise kendo turnavisindan bi musabaka izlesem cok daha heycanlidir. hocam asıl heyecan çekimde değil konuda. O yüzden bu kadar seviliyor. Asıl en çok sevileni 5 tir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 eski olması güzel olmadıgı anlamına mı geliyor yahu adamlar 70 li yıllarda gayet sırıtmayan efektler yapmışlar.ki ben 4-5-6 yı izlerken hiç efektlere dikkat etmedim bile bunun yanı sıra harrison ford gibi bir adam var orda.indiana joneslar nasıl çok iyiyse starwars ta öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Anason said: 4 un herseyi o kadar eski ama hala nasil bu kadar seviliyor anlamadim. mesela, http://www.youtube.com/watch?v=IakCHi5-9bI japon lise kendo turnavisindan bi musabaka izlesem cok daha heycanlidir. obivan 360 dönüş yapıyor 5-8 sn arası tam 3sn sürüyo etrafında dönmesi ahaha. İyi bari belini incitmemiş dönerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Anason said: 4 un herseyi o kadar eski ama hala nasil bu kadar seviliyor anlamadim. mesela, japon lise kendo turnavisindan bi musabaka izlesem cok daha heycanlidir. 4te adamlar sinematografi açısından diğer filmlerden daha iyiydi. evet eski film olduğu için crank filmi gibi deli dolu aksiyon sahneleri içermiyor olabilir. ama o bahsettiğin sahnenin de olayı deli dolu aksiyon diye değil, spiritüel bir mücadele olarak düşünceksin. 4ün en güzel yanı her şeyin ayrıntısına girmeden mistik bir hava sunmalarıydı. episode 1 sonrası sürekli technobabble ile açıklama getirmeye çalıştılar. Chris_Metcalf said: 2>3>1>4>5>6 bırakın old school ayaklarını. 2 serinin en kötüsüydü, onu en iyi film olarak göstermenden dolayı insanların old school ayağı yaptığını iddia etmene şaşırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ohahah 2 en iyi film denmiş topici kitleyin forumu silin toptan modemleri çöpe atın güzellik olarak şöyle bişi bence: 546321 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar