Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3D 'Star Wars: Phantom Menace'

Hastadam

Öne çıkan mesajlar

• 6 ay sonra ...
Artariel said:

şikayet etmeyiverin işte akşam gidecem heyecan bastı resmen dana gibi ekranlarda sw izleyecem ekeke 3d olsun olmasın çok da fifi. zaten 3dyi de sevmiyorum

3d çekilmemiş filmleri görsel ziyafet yaşayacağım beklentisiyle izleme. ondan sonra foruma gelip "bunun neresi 3dymiş, hiç anlamadım." diye mesaj atacaksın. :(

avatar'ı bir de karayip korsanlarını getir gözünün önüne. arada o kadar fark var işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Anason said:

4 un herseyi o kadar eski ama hala nasil bu kadar seviliyor anlamadim. mesela,

japon lise kendo turnavisindan bi musabaka izlesem cok daha heycanlidir.

hocam asıl heyecan çekimde değil konuda. O yüzden bu kadar seviliyor. Asıl en çok sevileni 5 tir gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

eski olması güzel olmadıgı anlamına mı geliyor yahu

adamlar 70 li yıllarda gayet sırıtmayan efektler yapmışlar.ki ben 4-5-6 yı izlerken hiç efektlere dikkat etmedim bile

bunun yanı sıra harrison ford gibi bir adam var orda.indiana joneslar nasıl çok iyiyse starwars ta öyle
Sosyal ağlarda paylaş

Anason said:

http://www.youtube.com/watch?v=IakCHi5-9bI

obivan 360 dönüş yapıyor 5-8 sn arası tam 3sn sürüyo etrafında dönmesi ahaha. İyi bari belini incitmemiş dönerken.
Sosyal ağlarda paylaş

Anason said:

4te adamlar sinematografi açısından diğer filmlerden daha iyiydi. evet eski film olduğu için crank filmi gibi deli dolu aksiyon sahneleri içermiyor olabilir.
ama o bahsettiğin sahnenin de olayı deli dolu aksiyon diye değil, spiritüel bir mücadele olarak düşünceksin.

4ün en güzel yanı her şeyin ayrıntısına girmeden mistik bir hava sunmalarıydı. episode 1 sonrası sürekli technobabble ile açıklama getirmeye çalıştılar.

Chris_Metcalf said:

2>3>1>4>5>6

bırakın old school ayaklarını.

2 serinin en kötüsüydü, onu en iyi film olarak göstermenden dolayı insanların old school ayağı yaptığını iddia etmene şaşırmadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...