Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Norveç reklamı o kadar oldu ki norveçe gidesim geldi, çok zorda kalırsam michael scofield gibi suç işlerim zararsızından gider norveç hapisinde kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 yaşamaktan bahsediyorum lan kendi evinde olmak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 onlara birde günde bir paket sigara(isveç'ten alıyorlar orası daha ucuz)+ ayda bir ortama akmaca hayatları böyle geçiyor sdfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Norveçli olman lazım o hapishanelerde kalabilmen için. Yoksa gg bayrampaşa cezaevi feat yere düşen sabun & şiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 iş ve işçi bulma kurumunu basıp maaş çeki sırasında bekleyenleri öldürseymiş o zaman keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 gerçi benim dediğim hangi ülke bilmiyorum isveç de olabilir ama o ülkeleri toptan aynı kategoriye koydum. norveçli sevgilisi olana para veren ülkenin işsizlik maaşı da 800 avro falandır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 @Ardet, biliyorum zor olmadığını. Sadece İskandinavı değil İtalyanı da anı keyworld lere aynı şekilde ulaşabilir. Ama bu coğrafya halkı başka birşey. Teyzeleri, amcaları gider PKK kampı ziyaret eder, gider bilmem ne TV ye çıkar Türk-Kürt gerçeği konulu panelde konuşur, yani uzatmadan bir İtalyan yada İspanyol bu kadar skill kasmas müdahil olmadığı konularda cirit atmak için. Ama Norveç, Danimarka, İsveç, Finlandiya vs bunlar muhteşembır halklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 bu sene alttan dersleri veremezsem norveç e gidip suç işliycem hapisane de geleceğimi garantiye alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 max 2-3 ay orda yatar sonra sinirdisi edilip turkiyede cekersin cezani asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Avrupa bitmiş kardeşim.Oturun oturduğunuz yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 vaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 http://images.4chan.org/v/src/1311433188695.png bunu biri upload etse başka yere de okusak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/1172957888#20 baska postlarida var, usenmeyip arayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/927077585?page=1 ikinci topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 said: wtf you doing anders... this is just sick.. he was always the nicest guy.... i knew anders for 3 years we spoke many many nights over vent and !@#$. and i reconised hes pic from unit/goosfrabas webbsite on the swedish newspaper site aftonbladet. this is unreal for me. im chocked. i NEVER tought he could do anything like this. i truley hope they got the wrong guy and its all a missunderstanding . and if it aint, im %^-*ing going to puke.. I would never think he would harm a fly.. for all the chats we had over 3 years you do think you know a person.. but aparently you knew dip!@#$ about him... scarry yanniz OHA ben vanillada oynamistim bu adamla, postlari okurken farkettim bu adamlar bizim serverda hardcore guilddu, Unit diye sonra TBC gelince kaldiramadilar stressi, server casual bruda progress yapamayiz diyip olayli bir sekilde silvermoona gittiler, bu heriflede forumda baya dalasmistim, direk attention whore du, transfer olduktan sonra paso gelip farkli karakterlerle forum utrolleyip drama cikarmisti vay anam vay dunya ne kucuk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 six degrees of seperation diyecem emme six degrees bile deel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Viktor said: http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/927077585?page=1 ikinci topici Posting in the thread of a mass murderer. sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Adamın kullandığı silahla ilgili bir bilgi okuyan var mı hiç, neymiş makine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ulan bizde birini öldürsek benim threadlere de yazarsınız allah belanı versin ölceksin falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Myshkin said: Adamın kullandığı silahla ilgili bir bilgi okuyan var mı hiç, neymiş makine? m4 carbine, glock tabanca ve markasi bilinmeyen bi shotgun kullanmis adamda zevk var en azindan, gamer oldugu her halinden belli ehuehu, bende katliyam yapsam m4 le yapmak isterim hani <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 yani adam m4 le tararken kim nasıl mudahele etsin.m4 e kafa mı atsınşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 işin saçma tarafı bu adam orada 380 kişi öldürmüş olsaydı bile millet laga luga yaptıktan sonra bireysel silahlanmanın engellenmesi için hiçbişi yapmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ya manyak adam bi şekilde bulur silahı. illegal yollardan falan. bireysel silahlanmanın asıl zararı magandalar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 M4 http://tr.wikipedia.org/wiki/M4_Karabina 30 dolum kapasitesi var bi sarjör ün,yani dielim bi sarjör ile 30 kisiyi öldürdü tekrar sarjör doldurana kadar oradakilerin dagılması lazım abi aklım almıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 viktor çok 4chan gördüm seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar