cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 dasaaa said: internet bağlantısı ve silahlara erişimi olan saplantılı bi gerizekalının övülmesini ilgi ile izliyorum.. aslında övenlerin de filtreli çocuk paketi ile internete girip yanlarında velileri olmadan bıçak kullanmamaları gerekiyor. (tu) B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 belieber'dan daha aşağılık ve ergen insan profilini gördük yalnız. Breiviker..o kadar aşmış bi gerizekalılığa sahibim ki bieber'dan daha yeto birisini övüyorum. breiviker #105 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Kim övüyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 övmüyorsan niye alınıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Anlama yetini mi kaybettin, kim övüyor diyorum? Ben öven birini görmedim, böyle yazdığına göre sen görmüşsün. Şimdi soruyorum kim övüyor ki kalkıp böyle bir yazı yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 BAN BAN BAN BAN BAN BAN VUR VUR VUR VUR VUR VUR http://www.comic-images.com/data/media/22/ban-hammer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 geçen sayfanın en başını oku.. anlamazsan tekrar oku. eminim nöronlar devreye girecektir. ufak bi kıvılcım çakacaktır. forumlar şimdiden breiviker dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://i53.tinypic.com/2qmisrp.png tek farkeden ben değilmişim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 heh onu ilk sayfalarda koymuştu biri, bomba (tu) judiciar nayt demiş anders'in içinde de justice vardı lol http://i1104.photobucket.com/albums/h328/hamsilipilav/1311433574678.jpg işte görün activision blizzard oyunları insanlara neler yapıyor! actiblob'a karşı davalar açılırsa ne eğlenirim ama lol şaka bir yana (şaka olduğunu söylemezsem şimdi gene judiciar nayt kesilir başıma birileri heh) adamın ajandasını neo-nazilikle bağdaştırmak da yersiz, zira naziler hrıstıyanlığı sindiren ve sadece milli duyguları provoke etmek gerektiğinde kullanan bir gruptu. adamın yahudi dostluğu ise büyük ihtimalle o kurukafa üstüne koyduğu işaretlerin hepsine düşman olması siyonizmin, dolayısıyla müttefik olarak görmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Viktor said: http://images.4chan.org/b/src/1311469476987.jpg böyle şeylerle eğlenmem de bu çok komik olmuş euhahue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 yalnız anders canon olarak öldü kesin üçüncü oyuna ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bu arada gidip 80 90 tane müslüman çocuk öldürseydi, şu verilen tepkinin 200 katı tepki olurdu dünyada. norveç büyükelçiliklerini falan yakardı bizimkiler, adam o yüzden gidip marksistlere dadanmış sanırım. müslümanları mazlum göstermektense kimsenin iplemediği solcu tipleri öldürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ahmedinejad said: bu arada gidip 80 90 tane müslüman çocuk öldürseydi, şu verilen tepkinin 200 katı tepki olurdu dünyada. norveç büyükelçiliklerini falan yakardı bizimkiler, adam o yüzden gidip marksistlere dadanmış sanırım. müslümanları mazlum göstermektense kimsenin iplemediği solcu tipleri öldürmüş. ne solcu tipi 13-14 yaşında çocuklar.13 yaşında çocuğun marksist olma olasılığı yüzde 1 bile değildir.Anca sosyalizmi kaba taslak biliyorlardır yani.Sorun şu ki müslümanları öldürmeyi bir tarafları yemedi 90 tane müslüman çocuğu öldürse şu an intihar bombacıları osloya gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kolay hedefi seçmiş, 80-90 müslüman çocuğu bir araya toplamak zor öldürmek imkansız illa bir tanesi üstüne atlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 m14ün sesini duyan 14-15 yaşındaki çocuk dünyanın her yerinde kaçar. Hem kaçmayıp da napacak, çadırın demiriyle mi saldıracak adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ombakkombak said: kolay hedefi seçmiş, 80-90 müslüman çocuğu bir araya toplamak zor öldürmek imkansız illa bir tanesi üstüne atlardı ahaha bu ne abi çocuklar hırıstiyan yada dinsiz olunca kaçıyor müslümanlar atlıyor mu üstüne adamın? lcd kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 hamsilipilav said: ombakkombak said: kolay hedefi seçmiş, 80-90 müslüman çocuğu bir araya toplamak zor öldürmek imkansız illa bir tanesi üstüne atlardı ahaha bu ne abi çocuklar hırıstiyan yada dinsiz olunca kaçıyor müslümanlar atlıyor mu üstüne adamın? lcd kafası yok ondan değil, cahil cesur olur, 90 tane göçmen müslüman çocuk arasında 70 tanesi norveççe bile anlamaz, ayrıca polis görünce zaten tedirgin olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 maksimum tedarik sıkıntısı olurdu. müslümanlar da bi adada kuran kursu falan yapıyor olsaydı toplu halde, ne bileyim abilerle adada maklube gecesi falan gibi bi olay olduğunu sanmıyorum norveçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 yeşil cubbeli ruhlar gelir kurtarırdı. kurtuluş savaşında az mı savaştılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kız çocukları dışarda olmayacağı için ölmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 maklubenin başına otururdu katliamcı. dayanamazdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ombakkombak said: yok ondan değil, cahil cesur olur, taşşaklı insanlara ne zamandır cahil diyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bu geldi benim aklıma direk http://www.imdb.com/title/tt1337057/ olay baya üzücü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 hamsilipilav said: ombakkombak said: kolay hedefi seçmiş, 80-90 müslüman çocuğu bir araya toplamak zor öldürmek imkansız illa bir tanesi üstüne atlardı ahaha bu ne abi çocuklar hırıstiyan yada dinsiz olunca kaçıyor müslümanlar atlıyor mu üstüne adamın? lcd kafası yalnız ben de başta böyle düşünmüştüm de sonradan aklıma mavi marmarada komandolara sopayla saldıran yurttaşlarımız geldi aklıma biranda irkildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar