Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
knox said:

aldığını kargoladılarsa keyi nasıl atacaklar sana

çeşitli yolları vardır merak etme. en basiti her kutunun id numarasına içine koydukları key i atayıp database e atabilirler. hatta ea yapıyordur büyük ihtimal.
Mesaj tarihi:
Nuclear, 15 aralık'da oyunu almış olan bir arkadaşıma bugün cd-key'i göndermişsin, key gönderimleri devam ediyor mu ? Yani eline key'ler gelmeye devam ediyor mu yoksa şu anda tüm key'leri gönderdin ve beklemede miyiz ? Durumumuzu merak ediyorum, bilgilendirme yapabilirsen seviniriz.
Mesaj tarihi:
Onorus said:

Olm Mumi, giremezsin de sosyal hayatın bitmez inşallah :)

FrF - Bulent
lol. abi seni göremiyoruz oyunda.

kapadım pencereyi. pes ettim artık. 3 saattir siteyi bi kere acabildim o da fail. gidecem bi nargile sefası sürecem şimdi. girebilirsemde telefonla girecem subscription i. gece de 1000 kisi sira olur. girerim oynarım 2 saat. sonra hooop sabaha işe geç kal. :P
Mesaj tarihi:
Originde açılmış ama şöyle bi mesaj çıkıyo:

The following products are restricted and cannot be added to your basket:

STAR WARS™: The Old Republic™ Digital Deluxe Edition

yalan yani origin'den almakta..
Mesaj tarihi:
yok türkiyeyle ilgili bi sorun galiba release olmadı diye olabilir. ben italyadan aldım, türkiyedeki arkadaş alamadı originden. proxy falan deneyebilirsiniz belki türk kredi kartıyla aldım çünkü
Mesaj tarihi:
İşte LoL gibi feridun gibi rezil swarm serverlarda gültten 1-2 kişinin kastığı karakterlere yazık olmasın diye zorla oynamaya devam ederseniz böyle sıradan bezer oyuna giremezsiniz.

Ama Ahto City böyle mi? Değil. Mis gibi. Sıra bekliyorsan bile 10dk en fazla, ki server dolu olduğu için pvp queueda acı çekmiyorsun.
Mesaj tarihi:
abi iyi tamam anladık da yetmedi mi sürekli aynı mesajın. hadi biz oyuna giremiyoruz da söyleniyoruz paso. sen gir oyna işte.

gelen gelir serverına. tek mi kaldın anlamadım ki
  • Yeni Oluştur...