Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ya ingiltereden bi adama aldırırım proxy kasmaya ne gerek var ama oyunu çekip oynayabilcez mi tabi
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Oyunun clientı koyarlar bir siteye, o sorun değil, indirirsin. Oyunu aldırdığın adam, senin yerine key'ini de siteye girer, hazır hale getirir accountu. IP block olmayacağı için, sen de evinden oynarsın. ??? Profit.
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 vpn ile origine girince US fiyatlarıyla alınabiliyor, normalde ---üzgünüz hacı sizin 3. dünya ülkesine kapalı bu pre-order şimdilik- dediği yerden, büyük ihtimal oynama kısmında da sorun olmaz.
Sannin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 mavishop.com 20'sinden önce önsiparişe açacakmış..early-access code felan yalan tabi ama buda önemli bence.
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Aral ilk etapta bi 2000-3000 kadar getirir. O da max. Belki o kadar da olmaz. Çok talep olan oyunları getiriyorlar. Sonra ihtiyaca göre yeni parti sipariş ediyorlar. Aral yetkililerini bizim foruma yönlendirmek lazım. :) Beyaz Araldan ayrılmasaydı release party falan bile yapardık. :( (Bkz. Burning Crusade Etiler D&R satışı)
beyaznoc Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 spoiler vermeyim Devo gün doğmadan neler doğar :)
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Olm ne spoileri. Millet, Türkiye'ye kimse getirmiyor diye yine yurtdışından ya da digital satın alıyor. Siz burada Aralla falan köşe kapmaca oynarken müşterileri kaybediyorsunuz, haberiniz yok. :(
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 gamecards.eu online satışa başlamış bu arada. Kutulu istemeyenlere duyurulur.
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Amazon orderımı iptal edip gamecards.eudan siparişimi verdim. Christmas zamanı paket gönderiminde sıkıntı olur. Benim paketi teslim alacak arkadaşlar christmas tatilinde olur, paket kaybolur falan uğraşamam dedim. Yeni keyi aldım, ancak amazonun gönderdiği keyi hesabıma girmiştim. O ne olacak bilemiyorum. :(
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 gamecards.eu ne kadar güvenilir? bundan önce başka oyunlarda filan kullanan var mı?
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 offgamers senelerden beri kullanıyorum, tersliğini görmedim.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 senelerden beri gold alıyorum diyooor
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Marl0_on said: gamecards.eu ne kadar güvenilir? bundan önce başka oyunlarda filan kullanan var mı? Benim bir arkadaşım bütün oyunlarını oradan alıyor. Adamlar bin türlü şey istedi. En son ehliyetimi elimde tuttuğum suratımın gözüktüğü foto istediler. :)
ses Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Gangren said: offgamers senelerden beri kullanıyorum, tersliğini görmedim. +1.Bende epey kullandım hiç bi yamuğunu görmedim.Müşteri hizmetleri çok iyi en başta, işlemde problem olursa(stok vs.) hemen mail atıyorlar ve cavabınıza göre bi işlem yapıyorlar.(Gold alımından bahsetmiyorum bu arada cd-key/pre-paid falan) Bende oyun çıktığındaburadan alıcam büyük ihtimal.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Şu anda da alabilirsin ses, ben verdim siparişi hemen gönderdiler pre-order code'u.
ses Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 aslında early start için girişmek lazım doğru diyorsun.o zaman brb bi koşu gidem :D
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 amazon.co.uk'tan alıyorum http://www.amazon.co.uk/Star-Wars-Old-Republic-DVD/dp/B005DD6R6A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1317772037&sr=8-1 direk kodu mu yolluyorlar kutuda mı geliyor anlamadım
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 kod gelir önce, kutu aralık'da. ben amazon.com'dan verdiğim siparişin shippingini amerika'daki tanıdığın adresi ile değiştirme kararı aldım bu gümrük hedesi yüzünden. devo, o arkadaş usps ile gönderirse kaça mal olur bu işlem bana ?
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Valla USPS ile 5-10 dolar bişey tutması lazım. Paket çok büyük değilse. En kötü 20 dolar olur. Bilemedin 30. Taş çatlasa 40$. Çok zor da olsa 50$ olabilir. Daha fazla olacağını sanmıyorum. 8-)
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 -Deno- said: kod gelir önce, kutu aralık'da. ben amazon.com'dan verdiğim siparişin shippingini amerika'daki tanıdığın adresi ile değiştirme kararı aldım bu gümrük hedesi yüzünden. devo, o arkadaş usps ile gönderirse kaça mal olur bu işlem bana ? deno normal yukarda verdiğim linkteki versiyonda bir sıkıntı olmaz dimi ? hiç unutmam swgde eşyaları tek tek mal gibi tıklayıp move forward şeklinde ilerletirdim sen öğretmiştin bana yazıp rahatça ilerletmeyi evimi döşemeyi falan sdfssd
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ahaha hatırladım. olmaması lazım ya, ben de çok expert değilim bu konularda ama uk'den almak daha iyi bile olabilir. gerçi sterlin'de bababoooy ama neyse.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 geçen hesap ettim dolar fiyatından 5-6 lira ucuza geliodu sanki ama uykuluydum sallıyor olabilirim
Öne çıkan mesajlar