Cute Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 www.gamekeystore.net] aldığımızda extrede ne yazıyor, bu aralar çok şey aldım papaz olmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Snakers said: leveltr.com dan satın aldım herhangi bir sorun yok adamların canlı desteği vs var oyun sektöründe köklü bir firma gibi geldi ama nediyosunuz 18.000 + satışı var gittigidiyor.com da. anında gönderdiler koduda. tavsiye ederim bana soracak olursanız. Ben de buradan aldım ama burada şöyle bir sıkıntı var. Tek code olduğunu söylüyorlar ve başka code göndermeyeceklerini söylüyorlar. Account'ta sadece Pre-order gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 5-6 gün erken giriş yazmasalarmış keske oraya, sonra nası anlatıcaklar bakalım millete 1 gün kala gelince :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ayrıca 2. bir key girilmesinin gerektiğini swtor resmi siteden kendi söylüyor. Ayrıca hep bugün üye olanlar leveltr denen arkadaştan aldıklarını söylüyorlar, kıllandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 level.tr de bir türlü bulamadım satın alacak yeri, tek üstte banner var ona da tıklanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Ben GittiGidiyor'dan aldım zaten daha pahalıya, bilmediğim siteye kredi kartı vs. girmek istemedim. Kendi sitesinden almaya çalıştığında sol üstte arama var, oraya republic yazarsan çıkıyor. Yeni üyelerin leveltr'den aldıklarını yazmaları normal çünkü eski üyeler ruscuyu yani (sanırım) nuclear'i tanıdıklarından ondan almışlardır. Ben tanımıyordum, baktım hangisi en ucuz, öylesine aldım. Gece saat 2 idi, çok da takmadım. Ha zaten mesajımı tam okuduysan, çok mutlu olduğumu da söylemedim. Tek preorder key vermeleri sıkıntısı olduğu için canım bile sıkkın. Sorun yaşanmayacağına garanti verdiler ama 20 Aralık'ı bekliyoruz artık. Ben açıkçası çok inanmıyorum, tek umudumuz çözecekleri yönünde. Bekleyip göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 kendi sitesinde deluxe edition diyor ama sadece color stone yazıyor ama ggde full deluxe özellikleri sıralamş yani digital deluxe bu fiyata çok ilginç, 2. keyden haberi yok ama mağdur etmez insanları 19000 feedbackli adammış ggde o riske girmez giremez diye tahmin ediyorum. Sanırım tek mağdur olabileceğiniz konu deluxe diye alıp standart çıkması olur 89TL sitesinde 99TL ggde bence çok iyi bir fiyat standart olsa bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Öyle diyorsunda işte ben 99 liraya aldım. Standart bile çıksa sorun yaratırım yani. 99 lira standarta vereceğime 127 lira Deluxe'e vermeye razıyım. Hatta Origin nanesi çıkmadan önce Steam'de gözüküyordu. Sadece Origin'den satılacak kararı alınmasaydı, Steam'den alsaydım, pahalı olsaydı ama kafam rahat olsaydı. Kısmet, bekleyip göreceğiz artık, yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ben de leveltr.com'dan aldım 2 tane deluxe. early access key'i girdiğimde şunu da dedi: You registered your Pre-Order code on 12.06.2011 and now are registered for the following items: Star Wars™: The Old Republic™ Digital Deluxe Edition Pre-Order Early game access Color Stone (Virtual Item) We will keep you informed about early access to The Old Republic as we get closer to the game's release. Don't play solo! Tell your friends you've pre-ordered Star Wars: The Old Republic on Facebook or Twitter! lakin 2. key olayında ben de kıllandım. bir mail attım, dönüş ypaarlar yarın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 fizban, ben epey mesajlaştım arkadaşlarla gg üzerinden. Ama bunun garantisi biziz, kafanız rahat olsundan öteye gidemedik. İşin komiği güven sağlıyorlar bende ama yanlış olduklarını da biliyorum yani, böyle komik bir olay var. Sana ne cevap verecekler, paylaşırsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 bence adamların haberi bile yok 2. bir key alacaklarından. umudum o yönde yani fsds. eğer elimize ulaşmazsa artık kıbrıstaki kimlikleri falan var, her türlü internet üzerinden kariyerlerini bitiririz ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 burda da 7 $ a pre order key satıyorlar, umarım böyle birşey değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 valla web sitelerinde acıkca cd key + 30 gün + 5 gün erken giriş vs vs yazıyor. eğer öyleyse dahi kendi hataları. bir şekilde internetten üzerlerine çullanırız, adamların prestijleri o kadar biter ki insanlar alışveriş yapmayacak hale gelirler. ha biz de 90 tl'nin üstüne su içeriz oayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 rahat olun geniş takılın gönderecekler cd-keylerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 öyle diyon da adamlar tek key olayında ısrarcı. nuclear'ın dediklerini de aldıktan sonra okumam kıllandırdı. parayı basaydık, veya okusaydık da tedirgin olmayaydık keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 paran iç olmaz geri verirler bi yamuk olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 canımsın ya öpcem. eğilmene de gerek yok hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 belki de keyi, satin aldigin yer degil de, acc'a ekledikten sonra, EA gonderiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Valla daha öyle bir uygulama görmedim ben, niye nuclear'den aldıklarında nuclear'in kendisi gönderiyor da bu adamdan aldığımızda EA göndersin. Farkı olmaması lazım, sonuçta benim redeem sayfamda yazan şeyle nuclear'den code alanların redeem sayfasında aynı şey yazıyor. Ben sırf kontrol etmek için Origin'in desktop application'ını bile kurdum, orada da sadece preorder gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 aquila said: belki de keyi, satin aldigin yer degil de, acc'a ekledikten sonra, EA gonderiyodur. Iı ııh. Aldığın "retailer" sana master CDKeyi vermek zorunda. Amazondan aldıysan amazon paket gönderecek, gamestopsa oradan. gibi. Bu durumda da leveltrnin vermesi lazım ama master key geleceğini bilmiyorlar mı, yoksa salağa mı yatıyorlar, birşey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 gittigidiyor yardım merkezine bu durumu danışın. örnek verin burda tek key pre order satılıyor (o pre order satan ebay sayfasını) aldığınız satıcı normalde herkesin 2 key ile sattığını 1 key olarak yolluyor diye. ama GG'nin yardım merkezi çok boktan soyliym :) satıcı ne derse onu yapıyorlar. bana oyun yollamayan adama bile negatif oy veremedim. sırf burdaki feedbackler sayesinde aldım GG'dan. yoksa 5000 değil 100.000 satışı olsa önemli değil. GG'da negatif yorum vermek efsane zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 güvenmeyen arkadaşlar ödemeyi 20 aralığa kadar ertelesinler, kesin çözüm. nuclear böyle bir talep ile geldiğiniz zaman kabul ediyor en azından bana kabul edeceğini söyledi. key gelmezse parayı ödemezsiniz bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 evet nuclear'ın oyle bi opsiyon sunması çok iyiydi. satıcı dediğin böyle olur. biz bunun garantisiyiz kardaşşş lafı bile şüphe uyandırıcı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Evet ben de burdaki konuşmalara dayanarak 9unda kart kesildikten sonra nuclearden alıcam. Patlamaz umarım =) sonuçta o da birinden alıyor, leveltr ye mesaj attığımda bize başka key yollanacağı söylenmedi falan dedi. Bunlara veren toptancının sağlamlığı mühim anlayacağınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ben çoktan para onayını verdiğim ve yorumu yazdığım için benim için çok geç açıkçası. Heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar