Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya çok mu değiştik..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
zannedersem yeni gelen üyelerin sözleşmeyi okumayıp yanlış yerler topic açmasından oluyo çoğunlukla
bir de çok fazla çatışma oluyo
sakinleşin dediğimizde ise bırakın eğleniyoz diyo ve konu dağalıyo[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
Bence genel hayat nasılsa buraya yansıyo. okullar açılıyo okulda ilk gördüğüne aşık olanlar okula yeni başlayanlar buraya yazıyo. yane doğaldır. zaten dışardaki yaşamın ne kadar doluysa buraya o kadar az uğruyosun. yani bazen melankolide evden çıkmam burda dolaşırım bazen bi ay uğramam mesela.
  • Admin
Mesaj tarihi:
bir dönem ota boka çok fazla mesaj bombaladıgın için şimdi sıkılmaya başladın tabi
ara vermen lazım bi müddet[signature][hline]Grandmaster Hamburger
fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Mesaj tarihi:
dyna o prawler a yabtıgın genellemeye bende giriyorum herhalde :)

prawler bende sendenim.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
  • Admin
Mesaj tarihi:
var öyle çok kişi ehe sorun degil msj atmayın demiyorus ama cok haşır neşir olursan böyle sonra bi noktadan sonra sıkmaya başlıyor
bak en güzelini karakedi yapıyor arada bi girip ortalıgı kızıştırıp kaçıyo hem zevk alıyo :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Mesaj tarihi:
olay prawlarda değil bende aynı şekilde hissediyorum
artık inanılmaz azaldı topiclere attığım mesajlar vede bir çok topiği daha başlığından okumadan geçiyorum artık[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
said:
BlackRose, 19 Eylül 2004 18:33 tarihinde demiş ki:
hayır
[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
said:
Angelfire, 19 Eylül 2004 18:46 tarihinde demiş ki:
artık inanılmaz azaldı topiclere attığım mesajlar vede bir çok topiği daha başlığından okumadan geçiyorum artık

+1, hatta konu dışında topic başına saniyede 12318927 msj gelio yetişemiyorum nedenleren biride o :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
Ne bu skorbord gibin +1 +1... ehehe komik geldi valla...
cok takildiginizdandir. insanlar her seylerini yazdilar bi sure, artik anlatacak aktaracak bi sey kalmayinca sikildi (noktasiz i yok kusura bakmayin) tabi. normaldir. taze kan gelir yakinda, yavas yavas, ondan sonra arada sirada girer onlari okursunuz.
Mesaj tarihi:
bana görede eski hava artık yok prawler sıkıntıdan giriyorum artık pati ye bende yapcak bişi olmadığı için bende hafif dertliyim galiba banada o yüzden böyle geliyo olabilir[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
gecenlerde banada oldu ama gecelerı patıde kımse olamyınca cok soguyorum ama bazı zamanlar ıyı bazı zamanlar sogutucu[signature][hline]Ne sen Leylasın
Ne de Ben Mecnun
Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun
Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Mesaj tarihi:
aslında abartacak bir olay yok.
garbage ve uo scripting bölümlerinden başka yerlere girmeyenler, başka bölümlere baktığında saçmalayabiliyor.

onun dışında bence pek tuhaf birşey yok..[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
bence bu kişilere özel bişey derdi olana hiçbişey tat vermiyo[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
patıcıgın genelejsel sorunu kızdır o topıcler olmazsa olmaz[signature][hline]Ne sen Leylasın
Ne de Ben Mecnun
Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun
Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Mesaj tarihi:
vahşi kapitalist düzenin getirdiği kafa yapısı değişikliği.kullanıp kullanıp harcamaya,çabuk sıkılmaya başladık özaldan beri.allah rahmet eylesin pek bir mahvetti ülkeyi.[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem

[Bu mesaj Apache tarafından 19 Eylül 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
paticik'in eski havası yok değil, sizin eski havanız yoktur en fazla. bu da doğal tabii. sıkılabilirsiniz ya da eskisi kadar sarmayabilir.
mesela ben genelde çok az mesaj atarım. heryere "hede höde" diye yazı yazmıyorum, ne de olsa böyle bir zorunluluk yok. siz de deneyebilirsiniz. kendi seçiminiz bu tabii.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
Açıkçası ben de daha az mesaj atar oldum bunun sebebi de konuların çok da ilgi çekici olmayışından galiba.. Bir sebebi de paticiğin çok fazla bölünmesi olduğunu düşünüyorum. Ota boka bölüm açılınca muhabbet çok dağıldı. Herkes her bölüme girmediğinden mesajlar azaldı.. Muhabbet azaldı. Herkes her yere yorum yapmaz oldu.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
  • Yeni Oluştur...