dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hatalı değilmiş. sorun olmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Ondan önceki kalmış olsaydı da, zarf atmak gibi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Abi kadın 'meme var meme var' dedigimi okuduysa ve bunu yanlış tonlamada okumuş olsa zaten şuan hala iş yerinde çalışıyor olmazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 pazarcı gibi okumuş olsa mı yani? MEME VAAR MEMEEEEE MEMEVARMEMEVARMEMEVARMEMEVAR!! GEL ABLA GEL MEMELERE GEEEEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Dimi oyle okumuş olsa stajyer olarak kovulan ilk kişi olabilirim. Arda beyden öte bir durum olurdu bu cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 peki ya şöle okumuş olsaydı http://www.youtube.com/watch?v=DyDdMA0hfXg memeler mi var memeler var memeler mi var memeler var iiiş yerinde memeler mi var! ME-ME-ME-ME-MEEEE Meee-gan foxun kiler gibi değiller ME-ME-ME-ME-MEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Yine pazarcıdan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bilemiyorum pazarcı daha içten, daha sıcak, daha bizden sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Yigit özgürden 'siz daha samimi gibisiniz' gelsin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 elbette yapraaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 herkez memeden bahsetmis kimse popoya deginmemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bizim sinif 22 kiz 26 erkek. ben en arka sirada sol kosede oturuyorum. anlasildi tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 tahminen hic soyle bir calisma ortamim olmayacak aci gercek. calisma ortamim full nerd insanlarla dolu olcak, sansliysak bi tane kiz duser, programlama bilen kizin da giderliligi veya guzelligi tartisilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Askerde ki hemşire kıvamında olur o kız. Badem yağı varsa bıyıklara yine 1-0 önde başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 observer pattern ile gozleyip, visitor pattern ile tavlamaya calisirim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kim onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Llama said: ben abaza meme ben haa heheheyetttt olum 12 meme var lan burda hangisi ne zaman ne sudyen ve hengi renk don giydiğini bile biliyorum artık regli dönemlerini ve kaç gün sürdüğünü bile biliyorum senin adına endişelindim asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bi de regl yerine regli demeyin artık. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mortis said: aynen ben de 8 kişilik ekip de tek erkeğim this is my moomeent my mooomeent die şarkı sölüyorum ofiste das Abi hepsi çirkin ayrıca ya seninkilerin. Yanlarında nerd muhabbeti yapınca da darlanıyorlar sonra, za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 abi sen benim ekipimdekilerle tanışmadın sen das o taksimdekiler onlar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 şimdi kafayı yicem sanırsam hiçbirinin çocuğu yok anaokullarını konuşuyorlar şuraya veririm ben yok burası daha iyimi yok şunun servisi var yok bunun bilmemneyi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kadınlar gittikçe çekici hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 llama'yi ziyarete mi gitsek napsak bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bi çayını içeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar