fizban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sagol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hehe hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 CryMeARiverfix said: Kafama eserse böyle bir eğlem yapmak IP nolarınızı alırım ona göre paticik üyelerinin Modemleri patlamaz ;) senni ben yerrım yerrrım yerrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yapabiliyorken yapmamak hekırlığın şanına yaraşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi ben istesem obamamım bilgisayarını çköertririmde yapmam yani hehehe :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 eslem beslem karşı beri seslen oyna bir daha abuçi çi çi çi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bana bir nehir ağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Halihazırda kablonet üyesiyken wireless modedimi kampanyayla beleşe almak mümkün mü? 175 lira vermek istemiyorum şimdi =/ Bide telefonla başvurulamıyor mu bu hedeye? Çağrı merkezinden şubeye yönlendirdiler beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 GERGE said: yapabiliyorken yapmamak hekırlığın şanına yaraşmaz. Daha önce yaptım mahkemelerimde oldu bununla ilgili Tüm şehirin internetini 1 gün boyunca iptal ettiğim için filan... ama sonra delil yetersizliğinden beraat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://www.maniacworld.com/cool-story-jesus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 First! Arrgh! second! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Kasımpaşalı karabekirle ayazağalı deli mustafayı çok pis dövdüm ben de. Delikanlılığın şanına yakışmaz diye polise şikayet etmediler, delil yetersizliğinden beraat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben de bütün mahallenin internet'i uçurabilirim mesela. bi kablo kesmeye bakar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bu uydunet çalışanları cidden gerizekalı bide insanı çok rahatsız ediyolar sürekli arayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bekledim bekledim gerge'nin mesajına verdiğin cevaptan sonra dayanadmadım cool story bro yapıştırıcaktım ki yapıştırılmışı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar