tasanmt20 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ydunet ten yaz günlerinde yeni başlayan kampanyalarını duyurdu… 01 Temmuz 2011 itibari ile başlayan kampanyalar şu şekilde…. -Yarım Düzine Fırsat Kampanyası -İlk 12 Ay %50 İndirim Kampanyası -Tatilde İnternet Bizden Kampanyası -10 Mbps Sınırsız İlk 6 Ay 49 TL Kampanyası -3 Mbps Sınırsız 13 Ay Boyunca 33 TL Kampanyası Bu kampanyaları incelediğimde en çok fırsatlarla dolu ve uygun kampanyalar Yarım Düzine Fırsat Kampanyası ve Tatilde İnternet Bizden Kampanyası.. İkisinde de Kablosuz Modem Bedava fakat Yarım Düzine Kampanyasında ayrıca Hd Kutu ( Set-Top-Box) da bedava. isterseniz sizde inceleyin. Kaynak: Uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Merhaba uydunet çalışanı, uydunet kullanıyorum memnunum saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 uydu +1 ben de memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben de memnunum. aile bireyleri de memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 10 Mbit ilk 6 ay %50 indirim. Tamam güzel de modem kampanya ya dahil değil. Neresinde indrim var neresinde bindirim var anlayan beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ekolay.net vardi kemal sunal fln reklamlarina cikiyodu noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 merhaba uydu net çalışanı ben de hem tv hem internet bağlantısında uydunet kullanıyorum ma asırf züzlmen için adsl e verdim lütfen başarısız reklam denemeleriyle gelme adamın ağzını kırar eline veririz teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Tüm uyduned kullanıcıların Modemlerini 1 Saatte Kullanılmaz hale getirebilirim ama benim yaptığımı söylemyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 1 saatte yapabileceğim bi sürü eylem var ama bunlar birinin modemine ddos yapmaktan daha lüzumlu şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Adslden önce kullanıyordum uydunet. Ancak şuanda adsl ile yarışabilmesi için, uydunet kullandığım sürece modem beleş olmalı, 5 mbit de 49 tl gibi bir fiyata olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 CryMeARiverfix said: Tüm uyduned kullanıcıların Modemlerini 1 Saatte Kullanılmaz hale getirebilirim ama benim yaptığımı söylemyin... hı hı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Chemical said: 1 saatte yapabileceğim bi sürü eylem var ama bunlar birinin modemine ddos yapmaktan daha lüzumlu şeyler DDOS yapmaktan bahsetmiyorum ben adamların Modemlerini Devre dışı bırakip iptal edip (For noobs: ışıklarını söndürüp) interneti rahatlatmaktan bahsediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 cool story ha, for noobs, interneti rahatlatmak adına iyilik yapmak falan. bence sen bir krem falan sür yüzüne şöyle uzan iki dakika, çık dışarı. hatta önerdiğim krem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 anadolu yakasında sadece beykoz'u atlamışlar neredeyse. sövdüm baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 CryMeARiverfix said: DDOS yapmaktan bahsetmiyorum ben adamların Modemlerini Devre dışı bırakip iptal edip (For noobs: ışıklarını söndürüp) interneti rahatlatmaktan bahsediyorum... hehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 girmeyin böyle kampanyalara halen daha düzelemedim 4 mb ye bağlı kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 heyecanlı genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 10 mbit ilk 6 ay 50 lira olayı güzel de sonra eski haline dönmeseymiş ya, en azından %20 25 indirimli devam edeymiş. 5 mbite devam aynen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 3 mbite geçicem ben sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 CryMeARiverfix said: Tüm uyduned kullanıcıların Modemlerini 1 Saatte Kullanılmaz hale getirebilirim ama benim yaptığımı söylemyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 CryMeARiverfix said: Tüm uyduned kullanıcıların Modemlerini 1 Saatte Kullanılmaz hale getirebilirim ama benim yaptığımı söylemyin... hehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Dünya, kablonet kullanıcılarına korku salan Türk Hacker'ı konuşuyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 adam ayyıldız tim beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hadi diyelim kaçırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Evet Kafam atarsa ama HAzırda tutuyorum sistemimi 8 yıldır halen aynı açıklar... Gelişemiyoruz Çıkan teknolojiyi aliyoruz getiriyoruz sonra geliştirdiğimiz yok güvenliğini sağladığımız yok sonra neymiş 10mbit veriomuş peh 10mbit e 1mbit upload Hangi dünya ülkesinde var allah aşkına... işte böyle şeyler bi ara beni sinir edip çıldırtırsa Patlatabilirim tüm hepsini Nat ve Router sistemi olmayan Tüm ADSL modemler içinde geçerli bu dediğim şey. Kafama eserse böyle bir eğlem yapmak IP nolarınızı alırım ona göre paticik üyelerinin Modemleri patlamaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar