reyou Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 sadece turk futbolculardan olusan ve ligin ilk kurulus zamanlarindan bu yana bir 11 cikarsaniz kimler kadroda olurdu?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 fenerbahçeli kaleci fenerlisağbek-fenerlistoperx2-fenerlisolbek .... bi fenerli gelip böyle yapacak sdf erkenciyim bugun aahah
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Red said: fenerbahçeli kaleci fenerlisağbek-fenerlistoperx2-fenerlisolbek .... bi fenerli gelip böyle yapacak sdf erkenciyim bugun aahah 1. Rüştü 2. İlker 3. Uche 4. Högh 5. Kemalettin 6. Erol 7. Tayfun 8. Saffet 9. Bolic 10. Okocha 11. Baliç edit : O değilde buraya Metin Oktay - Lefter vs yazacak yaşa sahip olduğumuzu sanmıyorum açıkçası o yüzden izlediğim dönemden yaziyim bişeyler GK : Rüştü DR : Gökhan Gönül DC : Bülent Korkmaz DC : Van Gobbel (böyle biri vardı neden bilmiyorum ama çok rahatsız olurdum bu adama karşı oynamasından takımımın) DL : Hakan Ünsal MR : Rıdvan Dilmen MC : Georghe Hagi (AMC) MC : Alex de Souza(AMC) ML : Tuncay Şanlı FC : Hakan Şükür FC : Hami Mandıralı (Tanju Çolak) Hepsi Türk olacaksa GK : Rüştü DR : Gökhan Gönül DC : Bülent Korkmaz DC : Alpay Özlalan DL : Hakan Ünsal MR : Rıdvan Dilmen MC : Emre Belözoğlu MC : Sergen Yalçın ML : Tuncay Şanlı FC : Hakan Şükür FC : Hami Mandıralı (Tanju Çolak) bence
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 reyou said: sadece turk futbolculardan olusan ve ligin ilk kurulus zamanlarindan bu yana bir 11 cikarsaniz kimler kadroda olurdu? Hepsini türk yaptıysanız o adamların o zaman lafım yok tabii adsfa
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hayrettin sabri -recep -alpay -i.üzülmez mustafa sarp- barış-metin diyadin -ayhan ahmet dursun - arif erdem
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Van Gobbel sol bek değil miydi yaw? Bir de devşirmeleri de sayıyor muyuz? Kendi dönemime göre, izlediklerim arasından yazayım, Nihat, Şaş vb gibi sonradan bozulanların da coştuğu dönemi baz alıyorum: Rüştü G.Gönül - Bülent - Alpay - Ergün Rıdvan - Tugay - Sergen - Arda H.Şükür - Nihat Volkan Ogün H.Ünsal Ümit Davala Hasan Şaş Emre Tanju şöyle düzeltme yapayım o zaman Tanju'yu da koyarak. Yedekte bıraktım çünkü H.Şükür'ü rekorlarından, Nihat'ıysa dünya çapında performansından dolayı kesemedim ilk 11'den.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 oeeef van gobel ya mahalle takimi defansi top gecer adam gecmezin doruk noktaydi tekme tokat omuz girerdi
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Rewendor said: Van Gobbel sol bek değil miydi yaw? Bir de devşirmeleri de sayıyor muyuz? Kendi dönemime göre, izlediklerim arasından yazayım, Nihat, Şaş vb gibi sonradan bozulanların da coştuğu dönemi baz alıyorum: Rüştü G.Gönül - Bülent - Alpay - Ergün Rıdvan - Tugay - Sergen - Arda H.Şükür - Nihat Volkan Ogün H.Ünsal Ümit Davala Hasan Şaş Emre Tanju şöyle düzeltme yapayım o zaman Tanju'yu da koyarak. Yedekte bıraktım çünkü H.Şükür'ü rekorlarından, Nihat'ıysa dünya çapında performansından dolayı kesemedim ilk 11'den.Yok stoperdi Bir maç hatırlarım Kupa Finali rovanş maçı ilk maçı 1-0 Galatasaray kazanmıştı. Kadıköyde 1-0 kazandık uzatmada saunders mı ne atmıştı souness ın bayrak diktiği maç O maçta fenerbahçe tek kale'nin artık daha abartılmış şeklinde oynamıştı maçı adam çizgiden 2 top çıkarmıştı onun dışında maç içinde maçı kupayı kazanan adamdı o maçtan beri inanılmaz bir hayranlığım var o adama Aykut atmıştı golü aykutun gölünde bile adam uçuyordu ayaklarıyla topu kurtarmak için. o günden beri bi garip korkum vardır herife karşı çocuktum tabi o aralar beynime işlenmiş olabilir
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Eyy kadro kuranlar Metin Oktay nerede :)
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 souldarkorn said: Eyy kadro kuranlar Metin Oktay nerede :)Yani izlemediğimiz bir adamı buraya koymak pek mantıklı olmaz diye düşünüyorum. Burayı donatalım Sporel Lefter Metin oktay fln sonra bakıp aa ne güzel diyelim. Pek samimi olmaz diye düşünüyorum
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 -------------Volkan------------------ gg----alpay---uche---a. ercan ------------------------------------- ------Emre---Okocha----Oğuz Çetin---- ------------------------------------- ------Rıdvan---KOCAMAN----Boliç------
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 mustafa izzet siz bi kadro olamaz.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 --------sabri-------- sabri--sabri-sabri-sabri sabri--sabri-sabri-sabri ----sabri-sabri----
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mulgear salağı esprimi çaldı üzüldüm.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://img03.blogcu.com/images/u/e/f/uefa2000/gs_17052000_lineup_1250543435.png
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Taffarel Gökhan Gönül - Bülent Korkmaz - Popescu - Ergün Emre Belözoğlu Şifo Mehmet - Tugay Kerimoğlu Hagi Hakan Şükür - Hami Mandıralı Sadece Türk olarak : Rüştü Rençber Gökhan Gönül - Bülent Korkmaz - Emre Aşık - Ergün Penbe Emre Belözoğlu Şifo Mehmet - Tugay Kerimoğlu Oğuz Çetin Hakan Şükür - Hami Mandıralı
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Engin İpekoğlu G.Gönül -B.Korkmaz -Alpay Özalan -i.üzülmez Hamit Altıntop - Okan Buruk -Tuncay Şanlı Oğuz Çetin Hakan Şükür - Metin Oktay
khala Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Masquerade said: http://img03.blogcu.com/images/u/e/f/uefa2000/gs_17052000_lineup_1250543435.png This.
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Rüştü Gökhan Gönül-Zago-Popescu-Ergün Tugay-Emre B. Nihat------Alex------Hagi Jardel Çoğunuz beğenmez belki ama bence böyle. Dip Not: Türk oyunculardan liste yapmak istemedim :D
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Taffarel gökhan g.- lugano - popescu - r. carlos appiah- tugay rıdvan hagi quaresma h. şükür
Öne çıkan mesajlar