Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ending coook iyi zaten 9. bolum spoileri 9. bolumun sonunda akihabaranin degsimesini gorurken muzigin hafiften girmesi, sahne yonetimi filan direk mukemmeldi, abartisiz 25-30 kez izlemisimdir orayi direk SHIT JUST GOT REAL sahnesi direk, okabe nin surat ifadesi, kamera acilari filan mukemmeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ney ney kanako itou ile sakakibara yui yi yeni keşfeden arkadaşlarımız mı var aramızda http://www.youtube.com/watch?v=4kZFqRzsH6M&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=08sKNXcJXjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 indiriyorum şimdi bakalım nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Borastus said: @Half_Cow bak bak visual noveli baya iyi 1.5gb birşey idi bulamazsan bana öm atarsın translation u çeviri ekibi kendi sitesinden kaldırmıştı o yüzden biraz ararsın rahat bulunuyor ama. bende geride kaldım baya yeni açılış kapanışta varmış yetişeyim bari seriye. bi link vs varsa atsana vallaha aradım ama yok ortada bitmiş bi çeviri. burda bişiler var gibi ama daha yayınlamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 1080 indireyim dedim ama gereksiz abartıyorlar bitrate'i ya, 720p bd'yi indireyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 steins gate in visual novelinin çevirisi daha yok benim dedigim chaos head içindi karışıklık olmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Yahu bu mayushii'nin "tutturu"sunun böyle sms geldiğinde çalan şeysi yok mu? Böyle arkaplanında müzik veya başka ses karışmamış, sadece Mayushii'nin "tutturu" dediğini duyabileceğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gycSZoYzEks&feature=related Ama yeter mi? Tabii ki hayır. i find your lack of tutturuu disturbing http://www.youtube.com/watch?v=3-Jdda5vH6Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Half_Cow said: Yahu bu mayushii'nin "tutturu"sunun böyle sms geldiğinde çalan şeysi yok mu? Varsa süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Shadowfury'nin yolladığı ilk yutup linkinin açıklamasına koymuş adam download linki. Oradan indirdim. Sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yeni sms sesim belli oldu adsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hahaha ben de öle yapıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 İlk ben yaptım, buluşmalarımızda kendinizinkini değiştirin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 mayushi karakterini ben hiç sevmiyorum ya (üzerimde baya aggro birikir herhalde) part time fighter favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 en uber karakter kristiiina bi kere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 shining finger... uzun koca memeli ve tehlikeli unf unf unf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://i54.tinypic.com/2d7xxye.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 SenariouS said: shining finger... uzun koca memeli ve tehlikeli unf unf unf shining finger ya dfdsfsfd bu kadar aptal bir karaktere tek abuk isimle renk katti herif, aha shining finger diyorum artik cikinca ekrana afds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ume! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 trap olmadi ya, direk soyledi asdf, tekrar ve tekrar ve tekrar ve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kobayashi yuu ya o sesleri çıkarttırmak suç olmalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 çeviri de 3 te biri bitmiş yeni. http://vn.shourai.net/news/progress-update.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 su memelerinin arasindan kursun gecen cizgifilm mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar