Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steins;Gate (Siddetli Tavsiye)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Tarihin en kapsamlı fizik deneyinin yapıldığı Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi'ndeki (CERN) bilim adamları, atomaltı parçacıkların ışıktan daha hızlı hareket ettiğini ölçtüklerini öne sürdü.

Eğer iddia doğrulanırsa fiziğin temellerinden; "hiçbir şey ışıktan hızlı değildir" kuralı yıkılmış olacak.

CERN yavaştan gelmeye başladı bak korkuyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

Mortis said:

e gördü ya

spoiler bence

hacı ilk gitti. başaramadı. sonra bi daha gitti. başaramıyan kendisini görmesi lazım. 3 okabe olmalı.

resmi aciklamada da paradoks onleyici mekanizma falan fistik diyor

tatmin olmadim dersen soyle bisey uydurdum

misal eski okarin dmail atinca ne olacagi belirsiz
ama bisey olamayacak cunku dmail atmadigi haldeki gelecek hesaplanmis durumda ve time machine ileri gittigi zaman o hesaptaki bir noktaya zipliyorlar normal akisi bozan bir geyik (dmail,leap,travel,attractor fieldin okarinin algilari ile gerceklesen bisey oldugunun kendisi tarafindan cozulmesi) olaya mudahil olmamis gibi

ayni kafayla suzu makineye atladigi vakit zaman geliyor hadi bakalim nasil olacakti simdi bu diyor, bakiyor suzuhanin geri gelmesi icin bir sebep yok (veya gelecek belirsiz attractor field coktugu icin, o yuzden ilk hesaplamalari yapiyor daha ve belki de bundan sonraki okarinin karsisina bu sefer uzayli istilasini engellemesi icin cikacak), suzuha yokoluyor

uc okarin de o yuzden olmuyor, makine ilk ileri gittiginde 'normal' de geriye giden cihazlarin olamayacagini varsaydigi icin gecmiste suzu okabe olusturmuyor, bunlar geri gidince yine ilk giden onlarmis gibi algilaniyor

veya fakin magnets diyip gecebiliriz

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

zeper said:

off ben de ya; idealim hep cern'de çalışmaktı...artık o kadar da istemiyorum:=(...yoksaaaa,john titor! omg

yok yok hala cern hedefim, bir anime mi beni caydıracak! hıhh..8-)

cayma zaten, içeride de ajanımız olsun. planları sızdıracak adam lazım direniş için.

ahah tamam, d-mail'i alır almaz patiye gelcem.
bu arada hala bitmedi bnm episode'lar, 19 dayım çok heyecanlı gidiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya ben de bugün bitirdim..çok ama çok iyi bir animeymiş harbiden, böyle biran da boşluk oldu bitince, hep bir bölüm daha var nasılsa diye rahatlıkla kaaptıyordum bilgisayarı ama şimdi....
bir de;

spo

ya acaba Daru'nun karısı Mayuri mi oluyor ki? böyle kızı sakladı söylmedi sır olsun falan dedi, dizi bitti hala kimse bilmiyor ben Mayuri diye tahmin ettim.

Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

ya ben de bugün bitirdim..çok ama çok iyi bir animeymiş harbiden, böyle biran da boşluk oldu bitince, hep bir bölüm daha var nasılsa diye rahatlıkla kaaptıyordum bilgisayarı ama şimdi....
bir de;

spo

ya acaba Daru'nun karısı Mayuri mi oluyor ki? böyle kızı sakladı söylmedi sır olsun falan dedi, dizi bitti hala kimse bilmiyor ben Mayuri diye tahmin ettim.

ek materyali iceren spoiler

yok gormedigimiz bir karakter
alpha line'da sern bunlari yakaliyor sonra serbest birakiyor okarinle daruyu, geri donuyorlar japonyaya
daru cosplay yapan bir kizi gorunce dibi dusuyor
biseyler gelisiyor sonra hakkaten evleniyorlar

Sosyal ağlarda paylaş

Mayuri nin olması imkansız zaten çünkü alpha worldline da Mayuri ölüyo ama Suzu yine de doğuyo. Dolayısıyla Suzu nun annesi Mayuri olamaz. Ben Feyris tir diye tahmin ediyodum(tipi filan Suzu ya benziyo, Daru da ona hasta diye) ama o da değilmiş.

Bu arada söz konusu ek materyal nedir? VN mi?

Sosyal ağlarda paylaş

24' te bitiyor evet
film gelecek diyorlar, farkli konusu olacak ama sanki diye hatirliyorum

ShadowFury said:

Mayuri nin olması imkansız zaten çünkü alpha worldline da Mayuri ölüyo ama Suzu yine de doğuyo. Dolayısıyla Suzu nun annesi Mayuri olamaz. Ben Feyris tir diye tahmin ediyodum(tipi filan Suzu ya benziyo, Daru da ona hasta diye) ama o da değilmiş.

Bu arada söz konusu ek materyal nedir? VN mi?

alpha worldline i anlatan mangada var bir
bir de adresi ezberimde yok da vn, vn ek materyeli ve drama cdlerden derleme yapilmis bir yerde okuumustum
bir de ilk sayfalarda resmi vardi sanki mavi violet sacli bisey

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...