Mammoth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Biraz sıkıcı ve hüzünlü şeyler söyleyecem ama şöle geriye bakınca insan geçirdiği zamanı tartıyor.Sene 2003 yazı paticik de o betadan bu beta ya EU nun mart 11 başlayana kadar koşturdum.İlk Burning Legion da hordishmanner ı türk guildi olarak hatırlıyorum.Ally da ise anatollian ı.Her questinde WOW un anım var ama artık yeni birşeyler deneyeyim diyorum. Her expantion da başlangıç instance ı sonra bir ara instance ve expantion instance ı sistemi sürekli aynı döngü artık benim için yeterli.Hayatımda oynadığım ve keyif aldığım en güzel oyun WoW ve zamanımı verdiğim için mutluyum ama Blizzard ın Titan adlı paul sams in açıkladığı oyuna kadar zamanımı başka oyunlarla denicem. Sadece eski bir WoW fanatiği olarak paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 gw2 geliyor ona akarsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 knoxx akmayı bırakda su hc lere baslıyalım artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ahahah knoxx!=knox :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Musallat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Manita bulmazsam bırakmam(:P) Şuan bi manitanın yerini tutan tek şey wow (bazı şeyler hariç;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingLich Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 WoW cataclysm le coştu valla baya şeyler değişti oynamıyan varsa öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi bu kadar önemsemeyin bir oyun sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 KingLich said: WoW cataclysm le coştu valla baya şeyler değişti oynamıyan varsa öneririm zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 wow yerine daha casual ,round gameler koyun la yazık günah götünüzün dümdüz olduğuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Musallat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Seperate said: wow yerine daha casual ,round gameler koyun la yazık günah götünüzün dümdüz olduğuna Aynen götümüz ankara asfaltı gibi oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 KingLich said: WoW cataclysm le coştu valla baya şeyler değişti oynamıyan varsa öneririm hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bir oyuna lan şu değişti diyip ger dönmek nasıl oluyor ya. düz değil yan zıplayınca farklı mı oluyor. oyunu oynarsınız, bittiyse biter. en fazla da 2 ek paket gelir. hayır cidden merak ediyorum ben, öyle fantastik dünya seven bir adam da değilim dwarfların koşuşturdukları diyarlar bana göre değil ama valla merak ediyorum lan. ne oluyor yeni şehir mi ekliyorlar? daha önce oyunda olmayan birşey mi geliyor? bir insan kendisini bayan bir şeyi nasıl oynar? demek ki baymıyor abi rp yapıyorsunuz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi esrar eroin gibi birşey bu bağımlısı olduk,yeni expansion cıkar,gece 12 de sıraya girer 36 saat bekler adam var tonla,ama ben memnunum blizzarddan ,o kadar oyun denedik gördük,blizzarddan başkası yalan,single player bile oynamak istemiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 hayır benim anlamadığım ben sadece pvp yapıyorum, gigabytlarca patch yüklüyoruz ek paket alıyoruz ama hala 200 mb'lık arenada pvp yapıyoruz. kafama ediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 oyun bahane muhabbet şahane lololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 nomsaR said: hayır benim anlamadığım ben sadece pvp yapıyorum, gigabytlarca patch yüklüyoruz ek paket alıyoruz ama hala 200 mb'lık arenada pvp yapıyoruz. kafama ediyim. bu mantık insanı uçurumdan aşağı sürükler yav. o zaman hangi 200mb sa onu bul diğerlerini sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ultimada brit mezar, wowda durator mekanımız belliydi $efff dier mekanlar kız cocukları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yine wow u özledim :( açsam biliyorum orgrımarda zıplıyıp durucam gear yok bı sey yok pvp sevmem , raid lazım raide girecek gear yok, ama özledim.. yine arada kriz gibi geliyor bu, ne yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 7 day free vardi, girdim 5 dakka sonra lololol dedim ciktim, daha da bakmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bende karakter var, endgame raidte yerim hazir, gear var ama oynamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi cok zaman istiyo bi daha erasmusa gidersem bi daha baslarimda calisirken manasiz eve gelcem 9 a kadar dier insanlari beklicez (ki ben 7 de hazirim) sonra 1 e kadar rai yapip urascan peh gerek yok hon oynuyorum 45 dakka ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 is gibi oluyor bi sure sonra zaten haftanin 6gunu 20.00-01.00 calisiyormussun gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ya işte kriz gibi geliyor 8 - 9 ay oldu oynamıyorum, ama işte şöyle arada girsem raid yapsam paladinle iki heal atsam felan diyorum, eski arkadaşlardan da kimse kalmadı, zaten guild de kalmadı, felan.. öfff oyunda yok kardeşim bari star wars felan çıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Musallat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Valla benim pvp guildim var, kafam rahat. Günde 1-2 saat oynayıp çıkıyorum gm olmama rağmen. 1-2 saatte 4-5rated bg atsak herkese yetiyo. Keza bazı zamanlar 1-1,5saat arena yapıyorum. Sonra çık wowdan film falan bak izlemeye(:D Oyunu çıktıgı günden beri oynuyorum büyük bi Pve geçmişim var (eskiden pvpde silah gerektiğinden pve guildlere girerdik) gecelere kadar raid sürerdi, illallah etmiştim wowdan. Pvp fanatiği olarak söylüyorum gerçekten pvpnin gözünü seviyim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar