Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW u bırakmak.


Mammoth

Öne çıkan mesajlar

Biraz sıkıcı ve hüzünlü şeyler söyleyecem ama şöle geriye bakınca insan geçirdiği zamanı tartıyor.Sene 2003 yazı paticik de o betadan bu beta ya EU nun mart 11 başlayana kadar koşturdum.İlk Burning Legion da hordishmanner ı türk guildi olarak hatırlıyorum.Ally da ise anatollian ı.Her questinde WOW un anım var ama artık yeni birşeyler deneyeyim diyorum.
Her expantion da başlangıç instance ı sonra bir ara instance ve expantion instance ı sistemi sürekli aynı döngü artık benim için yeterli.Hayatımda oynadığım ve keyif aldığım en güzel oyun WoW ve zamanımı verdiğim için mutluyum ama Blizzard ın Titan adlı paul sams in açıkladığı oyuna kadar zamanımı başka oyunlarla denicem.
Sadece eski bir WoW fanatiği olarak paylaşmak istedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir oyuna lan şu değişti diyip ger dönmek nasıl oluyor ya. düz değil yan zıplayınca farklı mı oluyor.

oyunu oynarsınız, bittiyse biter. en fazla da 2 ek paket gelir.

hayır cidden merak ediyorum ben, öyle fantastik dünya seven bir adam da değilim dwarfların koşuşturdukları diyarlar bana göre değil ama valla merak ediyorum lan. ne oluyor yeni şehir mi ekliyorlar?

daha önce oyunda olmayan birşey mi geliyor?

bir insan kendisini bayan bir şeyi nasıl oynar? demek ki baymıyor abi rp yapıyorsunuz burda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim pvp guildim var, kafam rahat. Günde 1-2 saat oynayıp çıkıyorum gm olmama rağmen. 1-2 saatte 4-5rated bg atsak herkese yetiyo. Keza bazı zamanlar 1-1,5saat arena yapıyorum. Sonra çık wowdan film falan bak izlemeye(:D
Oyunu çıktıgı günden beri oynuyorum büyük bi Pve geçmişim var (eskiden pvpde silah gerektiğinden pve guildlere girerdik) gecelere kadar raid sürerdi, illallah etmiştim wowdan. Pvp fanatiği olarak söylüyorum gerçekten pvpnin gözünü seviyim:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...