Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Abi yine saçma sapan yüklenebileceğiniz birini buldunuz diye tadını kaçırmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kız arkadaş bulamamanın şişkolukla pek alakası yok ( yani obeziteden bahsetmiyorum tabi) ağzın laf yapcak bir, ilgilenmiceksin iki. hani sıfır ilgi de olmaz da mümkünse çok az. hadi size benden bir kıyak olsun bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bizde inandık ya iki tarafta şişko olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 doğru söylüyor bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Red said: bizde inandık ya iki tarafta şişko olabilir tabi abartısından bahsetmiyorum ki, toplu olanlar falan. çok aşırı şişmansa işte sevimli arkadaş olur . kızların bazıları illa görüntüyle kafayı yememiş olanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben çok , kilolu tiplerin incecik kızı götürdüğünü gördüm , kızlar erkekler kadar önem vermiyor tipe , onlara gerekli ilgiyi göster ,egolarını şişir yeter.Aslında çok zavallı durumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bella said: hani sıfır ilgi de olmaz da mümkünse çok az. niye arkadaş niye ya ne acayip yaratıklarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ekimde 2 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 çünkü o zaman kurmaya başlıyolar üzerinde daha çok düşünüyolar sdf diğer türlü eh iyi hoşlanıyo falan diyolar bi de götü kalkıksa zaten hiç sallamaz. ya klasik insan psikolojisi işte. kızlar da saks erkekler de saks olduğu için hemcinsimi korumaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 şişko erkeğin kızla ilgilenmeme tribi yavşan dağa küsmüş gibi bişi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kızlar zorlanmayı seviyolar kaçan kovalanır meselesi daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dağ tavşana küsmüş olmuyomu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yok o kadarı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kaçan kovalanır tamamda şişko adamı niye kovalasın kız sdfjs khalad abi sende bu topiktesin devamlı.şişko adamlara laf ediyorum alınma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dağ tavşana küsmüş, tavşanın haberi olmamış. pileyboy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 çok basit bu kadar neyine güveniyor die merak ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kovalayamaz abi yürür bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Red said: kaçan kovalanır tamamda şişko adamı niye kovalasın kız sdfjs khalad abi sende bu topiktesin devamlı.şişko adamlara laf ediyorum alınma zaten çok uzaklaşamaz heheehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben okyanus otesi ulkeye geldim, kimse kovalamadi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 öyle değil bence, istersen dünya yakışıklısı ol ağzın laf yapmıyosa, 2 muhabbet edemiyorsan, mizah anlayışın rezilse çöpsün yani. diğer tarafta ise, neden ortalama tipleriyle fakat komik oldukları ve ağzı iyi laf yaptığı için güzel kızlarla çıkıyolar sanıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yakısıklı adamın agzının ciddi laf yapmasına gerek falan yok bi barın köşesine yakısıklı adam koy.hiç konusmasın bak nasıl hatun düşürüyor.bu şebeklik ve komiklik yapanlar genelde eksikliklerini öyle bastıran adamlar kızlar komik erkeklere gülerler ama her zmaan sessiz olanın evine giderler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 pro red'den tavsiyeler. büyüksün abimiz. /worship bunları yazarken haxball oynuyorsun di mi arkadan zzaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kimse kimseye komik diye vermiyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yok ya netbuk kaldırmıyor ben artık fakirim ve yaşlandım.eski tecrübelerim ve biriklerime göre konusuyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Pasta said: kimse kimseye komik diye vermiyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar