Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Neye algısızmışım abi, Megane vs. SLS diye örnek mi olur allahaşkına :p Dünyada sadece o iki araba kalırsa SLS seçerim tamam da kriter bu mu yani, SLS alacak param olsa dengi başka bir marka alacağım mantığını kurmak çok zor değil. E dolayısıyla alternatifini alıyorsam onu sevmiyorumdur, sevsem satın alırdım. Laf gelmeyecek diye saçma bir tez üretmişsin başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sdfhhjkfgk yıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ben de olmasam bu alanın kız yüzü görecegi yok sfdsf gerek de yok gerçi.. @bag sevip sevmeme kıyaslayarak da gösterilebilecek bişey. demek ki asla da binmem diyecek kadar sevmiyo degilsin. bunu gostermeye calısıyorum. iyice point out etmek icin de extreme ornek veriyorum. zevkin ne tarz arabalarda bilemiyorum ama bmw3 coupe, ford mustang, alfa brera, nissan 370z vs. gibi araçlar yerine aynı fiyata sl amg55 verseler almaz mısın mesela. biraz daha yumusatayım kıyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mercedes'in kurucusu babamı öldürmedi sonuçta, herhangi bir araba için "bedava verseler almam" falan diyeceğimi sanmıyorum, o ayrı. "Sevmem" dedim "yok canım sevmiyo olamazsın tercih etmezsin sadece" diyosun, sevmiyorum abi işte, "nefret ediyorum hayatta istemem" zaten demedim ki :p Kimse de bana bedava Mercedes vermeyeceğine göre hayatım boyunca binmeyeceğim ama evet, arabaya o paraları ayırırsam da dengi arabalardan birini alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 benim de bindiğim tek mercedes vito olsa ben de beğenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi argümanınıza nar ekşisi koyiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 synthesizer said: ben de olmasam bu alanın kız yüzü görecegi yok sfdsf gerek de yok gerçi.. @bag sevip sevmeme kıyaslayarak da gösterilebilecek bişey. demek ki asla da binmem diyecek kadar sevmiyo degilsin. bunu gostermeye calısıyorum. iyice point out etmek icin de extreme ornek veriyorum. zevkin ne tarz arabalarda bilemiyorum ama bmw3 coupe, ford mustang, alfa brera, nissan 370z vs. gibi araçlar yerine aynı fiyata sl amg55 verseler almaz mısın mesela. biraz daha yumusatayım kıyası bsg bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Baggio said: Mercedes'in en spor arabasını da verseniz ben sevmem, bir antipatim var, yaşlı/hacı işi hantal gereksiz bir araba olarak benimsiyorum kendisini nedense yıllardır. Bir de hayatında bindiği en lüks araba Linea falan olan zevksiz fakirlerin "abi 89 kasa falanca model Mercedes'in rahatlığı hiçbir arabada yok valla hala" diye gezmesine uyuz olduğumdan ayrıca binmem sanırım :p Mercedesin pek çok aracına bindim (araba, otobüs, kamyon), 1940'lardan kalma Mercedes'e bile bindim (evet çalışıyordu :P) lüks araba olarak da başka marka da pek çok aracı kullanma şansım oldu :) o tanımlama bana uymuyor. Yaşlı diyebilirsin belki, "ağır abi" imajı var çünkü. Ama hantallık, röh! eheh hantal değil yani kesinlikle. Ha, Audi A4'ler gibi Türkiye'ye özel düşük motorlular var, vergi bindirmesin diye, onlar biraz hantal kalıyor tabii. Ama o da zaten normalde araçta kullanılmayan, Türkiye için ekstrem bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 napae said: bsg byeÖÖRTTMANIMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 goldbären said: benim de bindiğim tek mercedes vito olsa ben de beğenmem. bu kimeydi yegen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paramecium ard arda crit çıkmış topicte çok eğlendim okurken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Şu konsept arabasını bir hayata geçirseler, gerçek yapsalar var yaaa: http://www.youtube.com/watch?v=651H5OuENms Tabii içi gösterge paneli öyle lady gaga arabası gibi olmasın, oraya siyah falan bi makyaj çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Baggio said: Mercedes'in en spor arabasını da verseniz ben sevmem, bir antipatim var, yaşlı/hacı işi hantal gereksiz bir araba olarak benimsiyorum kendisini nedense yıllardır. ya adam paganiye merso motoru takıyor ne hantalı dsfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Rewendor said: Şu konsept arabasını bir hayata geçirseler, gerçek yapsalar var yaaa: http://www.youtube.com/watch?v=651H5OuENms Tabii içi gösterge paneli öyle lady gaga arabası gibi olmasın, oraya siyah falan bi makyaj çekerler. yapılmışı var abi scirocco dfvds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi 2003 sl bile çok pahalı lan.sl kasaya hastayım ama resmen düşmüyor arabanınm fiyatı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Selam, Smart başka bir marka ile ortak üretim olduğundand olayı adı farklı olmuş olabilir mi? Diğer sorum ise bu asaletin geyik testinde takla atan A serisinde neden zamanında yer almadığıdır? Yoksa takla atmak yerine numara mı yapıyordu? Ben bir Audi fanatiği olarak bile bu kadar partizanca yaklaşamıyorum yahu :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 mercedes a ve b dunyanın en gerızekalı arabalarıdır bu arada. Bir süre b150 kullandımda, neden var öle bi araba yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 paramecium said: Selam, Smart başka bir marka ile ortak üretim olduğundand olayı adı farklı olmuş olabilir mi? Diğer sorum ise bu asaletin geyik testinde takla atan A serisinde neden zamanında yer almadığıdır? Yoksa takla atmak yerine numara mı yapıyordu? Ben bir Audi fanatiği olarak bile bu kadar partizanca yaklaşamıyorum yahu :) Saygılar. Smart, Mercedes ile Swatch' ın ortak otomobil markası. Smart Daimler AG bünyesinde. A serisinin tabi tutuldugu test moose test adı altında geçiyor valla gene izledim rezalet bşi. Araba üret slalomda 2 tekere çıksın. Audi de ruh yok yaw. Lamborghini de bile ruh yok. Bak mercedes e adamlar takla atabilecek arabalar üretiyor. Audi anca quattro yapsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Cons said: Baggio said: Mercedes'in en spor arabasını da verseniz ben sevmem, bir antipatim var, yaşlı/hacı işi hantal gereksiz bir araba olarak benimsiyorum kendisini nedense yıllardır. ya adam paganiye merso motoru takıyor ne hantalı dsfgs Ee pagani o motoru tweek edip acayip beygir ve tork degerlerine ulaştırmış. Şasi, yürüyen aksam ve rijitlikten bahsetmeme gerek bile yok. Örnek: Audi 2.0tfsi 211 bhp motoru, bu motor a5 kasası için hantal dersin. Aynı motoru almışlar Ariel Atom' a koymuşlar. 0-100 2,5 sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 100-ölüm de 2.5 sn falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 işte bu yüzden yüksek hızlarda gitmek, gerektiğinde stabil şekilde durabilmek için tasarlanmış araçlarla basmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 of atomla bi yere çarptığını düşünmeiyorum. atomlarına ayrılırsın lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mercedesler guzel ama cok pahali. 2.elde cok az deger kaybediyor olusu guzel ayrica.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 paramecium said: Selam, Smart başka bir marka ile ortak üretim olduğundand olayı adı farklı olmuş olabilir mi? Diğer sorum ise bu asaletin geyik testinde takla atan A serisinde neden zamanında yer almadığıdır? Yoksa takla atmak yerine numara mı yapıyordu? Ben bir Audi fanatiği olarak bile bu kadar partizanca yaklaşamıyorum yahu :) Saygılar. Smart ortak üretimin yanısıra Mercedes olabilmesi için gereken özellikleri taşımadığı için o ismi almadı :) Dendiği gibi Mercedes'in de sahibi olan Daimler AG bünyesinde üretilen bir araç kendisi. A serisine gelince, A ve B serileriyle Mercedes kendi çizgisi dışında bir şey denedi (ki A'dansa B serisinin eleştirilmesini bekliyordum ben :) ). A serisinin geçirdiği evrim sonucu yepyeni silbaştan yapmanın sonucu bu. Ama yeni modellerden oldukça ümitliyim o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Selam, Mercedes bu denemelerine de yıldız koymasaydı keşke ;) Demek ki her ürettiği altın olmuyormuş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar