paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Selam, Lego'da süperimdir! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 O Mercedes'in içi çok iyiymiş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mercedes denince aklıma ilk gelen model bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 85 model 90bin de 300sel gördüm bugün rüyada gibiyim :S şok oldum,yaşlı bir ihtiyardaydı,yıkamacıda bana;oğlum vasiyetime bile bunu yazıcam dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 sanırım şu anda arabalarda kullanılan hiç bir teknoloji arabalar düşünülerek ortaya atılmadı. hepsi farklı konularda ortaya konan teknolojiler ama arabalara sonradan uyarlandı. araba firmaları teknoloji konusunda fazla kısır ve aslında yeni teknolojilere fazlasıyla kapalı. dünyada araba üreten 100 firma olunca haliyle rekabet ve karlılık konusunda endişelerden dolayı biraz tutucular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 tam sayılmaz, bazı şeyler F1'de, LeMans'da vs. çıkmış olabilir. edit: NASCAR gibi dinozor mantaliteli bi yarıştan bişey çıkacağını sanmıyorum tabii safdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Arabaya entegre edilen en buyuk icat radyodur. Radyosuz araba = 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mr_Hand said: edit: NASCAR gibi dinozor mantaliteli bi yarıştan bişey çıkacağını sanmıyorum tabii safdgsdg nascar da bulabildikler tek şey herhalde aracın tekerlerklerinin boyutunu farklı koyup aracın kendi kendisine tek yöne dönmesine olanak sağlayarak daha redneck şoförleri direksiyona geçirebilmek olsa gerek. yoksa o indy miydi? hmm amerikan sporları çok kötü yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 NASCAR ve Indy dünyanın gelmiş geçmiş en saçma yarışı olabilir ya. Valla ne zevk alıyorlar hiç anlamıyorum. Tam amerikan işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Üç markanın 1954 yıllarındaki modellerine küçük bir bakış; Yıldızı bile diğerlerinden daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 SL coupe zamanının ötesinde bi arabaydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 @lordvithar: bu ne? :) http://www.seriouswheels.com/pics-1950-1959/1958-BMW-Isetta-300-Coupe-Green-PO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 aktiftablet said: @lordvithar: bu ne? :) http://www.seriouswheels.com/pics-1950-1959/1958-BMW-Isetta-300-Coupe-Green-PO.jpg Zamanının efsane çim biçme makinası olabilecekken araba diye piyasaya sürülmüş bir bmw heralde. Bu ne sorusu, bu arabanın 300 SL ile yarışabilecek bir dizayn olduğunu lütfen ima ediyor olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Tam tersi BMW de o zamanında şimdiki prestiji ile alakası olmayan arabalar yapmış diyorum. Hatta ww2 sonrası falan bmw öyle prestijli bi marka değilmiş zaten, sonradan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 said: hmm amerikan sporları çok kötü yahuanlamadiginiz sporlara niye bok atiyorsunuz alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Selam, Fotoğraflı kıyaslama çok garip oldu :) Biri aile arabası yapmış o sene, diğeri spor otomobil ve biz bunu kıyaslıyoruz :)) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 300 SL ile BMW 507 nin kıyaslanması lazım o koşullarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fs3liOowe14&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Adamın sesi fail olmuş ama onun dışındaki herşey güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mercedes'in bir numaralı olayı vaadettiği ayrıcalıklar. Bir araçta (ister makam arabası olsun ister spor isterse otobüs veya kamyon) o amblemi varsa o araç alan kişiye belli bir seviyenin üzerinde stil, konfor, pek çok ikincil özellik, rahatlık, uzun ömür, dayanıklılık, ekstra güvenlik, hizmet kalitesi vb gibi çok sayıda ayrıcalık vaadediyor. Verilen para sadece araca değil bu özelliklere de veriliyor yani. Zaten bu özellikleri sağlayamayan (ya da amacı gereği sağlamayan) araçlara Mercedes amblemi konmuyor, onlar farklı isimle satışa çıkıyor (en güzel örneği Smart serisi, mercedes konforu olmadığı için yıldız takmadı başka isimle çıktı). Sadece uzun ömür, güvenlik veya konfor değil yani hepsinin birleşimi bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mercedes'in en spor arabasını da verseniz ben sevmem, bir antipatim var, yaşlı/hacı işi hantal gereksiz bir araba olarak benimsiyorum kendisini nedense yıllardır. Bir de hayatında bindiği en lüks araba Linea falan olan zevksiz fakirlerin "abi 89 kasa falanca model Mercedes'in rahatlığı hiçbir arabada yok valla hala" diye gezmesine uyuz olduğumdan ayrıca binmem sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sevmem değil de satın almam mantıklı olabilir. yoksa sanmıyorum ki araba kullanıp da, elindeki renault megane yerine bi SLS tercih etmeyecek insan var olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 öeh. karşılaştırmaya gel. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Doğan SLX yerine de SLS alırım, demek ki Mercedes süper araba o zaman, bak ben bile tercih ettim. Süper karşılaştırma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 neyse baya algısız bi insanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar