Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mercedes neden mercedestir?

pinkporing

Öne çıkan mesajlar

sanırım şu anda arabalarda kullanılan hiç bir teknoloji arabalar düşünülerek ortaya atılmadı. hepsi farklı konularda ortaya konan teknolojiler ama arabalara sonradan uyarlandı. araba firmaları teknoloji konusunda fazla kısır ve aslında yeni teknolojilere fazlasıyla kapalı. dünyada araba üreten 100 firma olunca haliyle rekabet ve karlılık konusunda endişelerden dolayı biraz tutucular.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

edit: NASCAR gibi dinozor mantaliteli bi yarıştan bişey çıkacağını sanmıyorum tabii safdgsdg

nascar da bulabildikler tek şey herhalde aracın tekerlerklerinin boyutunu farklı koyup aracın kendi kendisine tek yöne dönmesine olanak sağlayarak daha redneck şoförleri direksiyona geçirebilmek olsa gerek.

yoksa o indy miydi?

hmm amerikan sporları çok kötü yahu
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

@lordvithar: bu ne? :)

http://www.seriouswheels.com/pics-1950-1959/1958-BMW-Isetta-300-Coupe-Green-PO.jpg

Zamanının efsane çim biçme makinası olabilecekken araba diye piyasaya sürülmüş bir bmw heralde. Bu ne sorusu, bu arabanın 300 SL ile yarışabilecek bir dizayn olduğunu lütfen ima ediyor olmasın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mercedes'in bir numaralı olayı vaadettiği ayrıcalıklar. Bir araçta (ister makam arabası olsun ister spor isterse otobüs veya kamyon) o amblemi varsa o araç alan kişiye belli bir seviyenin üzerinde stil, konfor, pek çok ikincil özellik, rahatlık, uzun ömür, dayanıklılık, ekstra güvenlik, hizmet kalitesi vb gibi çok sayıda ayrıcalık vaadediyor. Verilen para sadece araca değil bu özelliklere de veriliyor yani. Zaten bu özellikleri sağlayamayan (ya da amacı gereği sağlamayan) araçlara Mercedes amblemi konmuyor, onlar farklı isimle satışa çıkıyor (en güzel örneği Smart serisi, mercedes konforu olmadığı için yıldız takmadı başka isimle çıktı). Sadece uzun ömür, güvenlik veya konfor değil yani hepsinin birleşimi bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Mercedes'in en spor arabasını da verseniz ben sevmem, bir antipatim var, yaşlı/hacı işi hantal gereksiz bir araba olarak benimsiyorum kendisini nedense yıllardır.

Bir de hayatında bindiği en lüks araba Linea falan olan zevksiz fakirlerin "abi 89 kasa falanca model Mercedes'in rahatlığı hiçbir arabada yok valla hala" diye gezmesine uyuz olduğumdan ayrıca binmem sanırım :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...