aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bi de kotu cocuklar daha fazla olucak, sith pureblood acicak herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben miraluka açayım diyorum jedi knight'ı. ırklar hiç tatmin etmedi beni ya. hepsi human based resmen. nerde trandoshanlar, wookieler, togrutalar, ithorianlar, bothanlar ? hani nirde ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Expansion'da, young padawan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Stealth caster olayı iyiymiş ya, ben de hybrid oynarım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Hybridliğin biraz boku çıkmış ama. Bi class hem healer hem tank hem stealth dps olur mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Druid! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 -Deno- said: ben miraluka açayım diyorum jedi knight'ı. ırklar hiç tatmin etmedi beni ya. hepsi human based resmen. nerde trandoshanlar, wookieler, togrutalar, ithorianlar, bothanlar ? hani nirde ! next expansion.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Stealth tank gördüm sanırım bi yerde O ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Caster classlar hem caster hem healer hem tank hem de stealth olarak specleyebiliyor. Bildiğin druid aslında ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 advanced classlar talent sıfırlanır gibi sıfırlanmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 At the moment you can respec your Advance trees but not your Advance Class. So if your a Jedi Shadow you can respec that tree but not change to another advanced class - Bioware Quote: We haven't made up our mind yet about the availability of an Advanced Class respec. We are evaluating all options (no Advanced Class respec, fixed cost respec, respec cost increasing with level, etc.). - Bioware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Denodan sparka kappak gibi cevap. Bakalım spark, mod arkadaşının kendisini yalancı çıkarmasına karşı hangi testerdan alıntı yapacak? Azz sonra ama cevap da harbi kapak gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 iyide benim söylediğim şeyin officalını söylemiş, advanced classlar talent sıfırlar gibi sıfırlanmayacak, 1-2 kere bi hak tanınır heralde ilerde karar değiştirirse diye oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 1-2 kere? Biowhore ve 1-2 kere? Hayallerde yaşıyorsun spark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dlc ile advanced class resetleyen potion satarlar mı bilmem ama böyle bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 axedice said: Denodan sparka kappak gibi cevap. Bakalım spark, mod arkadaşının kendisini yalancı çıkarmasına karşı hangi testerdan alıntı yapacak? Azz sonra ama cevap da harbi kapak gibi geldi yok ben spark ile aynı şeyi söylüyordum aslında. ben mesajı official siteden copy paste yaparken o mesaj atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 inş. milletin gereksiz ısrarları sonucu değiştirmezler o respec olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dark:bh-agent light:smuggler-trooper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 shadow priest direk sith inquisitor olduğu için onu seçicem direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kim isin kilici kullaniyorsa onu secerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Smugler ;) Tam bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 MOR IŞIKLI ŞÖVALYE! SECİCEM force magandası masta windu yabıcam adımı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ya sith inquisitorlar kılıcı çıkarıp koşarken çok salak gözükmüo mu consularlar da öle keza yoksa bana mı öle gelio sadece? böle sol el önde yampirik yampirik koşturuo fln tiksindim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar