thedude Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 2012 'de başka bir Lincoln filmi daha varmış. O çok fena kolpa gözüküyor. Gerçeğine alalım sizi http://www.imdb.com/title/tt0443272/ Spielberg yönetiyor bunu. Kendisini çok fazla sevmesem de sağlam bir prodüksiyon olur gibi. Ancak işi çekici kılan kısmı, Daniel Day-Lewis (S.A.V). Bu aşmış insan, bu kainatın en iyi oyuncusu, Abraham Lincoln'ü oynayacakmış efendiler. Hani film kötü de olsa, tek başına domine eder gibi Daniel Reis. Film hakkında bilgisi olan, okuyan eden biri varsa buyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 daniel day lewis virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 oyuncu yeterince cirkin degil bir abrahm lincoln olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Abraham Lincoln: Vampire Hunter said: President Lincoln's mother is killed by a supernatural creature, which fuels his passion to crush vampires and their slave-owning helpers. şu varken nelerle uğraşıyorsunuz. edit: sen gaza gelmeden, evet 2012deki kolpa olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Aket-Atum said: Abraham Lincoln: Vampire Hunter said: President Lincoln's mother is killed by a supernatural creature, which fuels his passion to crush vampires and their slave-owning helpers. şu varken nelerle uğraşıyorsunuz. edit: sen gaza gelmeden, evet 2012deki kolpa olan bu. yok kardeş ne gaza gelmesi. hani vampir nire, lincoln nire. iki fantastik izleyici çekicez diye çok bi kasılmış sanki. ondan kolpa dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 "zübeyde hanım'ı vampirler yedi diye vampir yunan'ı denize döken atatürk" diye bir film çekildiğini görür müyüm acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 en çok ben gaza geldim!! sam'in fikrinin tvaylaty gibi bi altyapı ile çekilip içinden atatürkü çıkartıp onun yerine türk kızı vs yunanlı vampir genç aşkı ve savaşın manasızlığı üzerine çekilmesini talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 *güneş gözlüklerini takar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 http://moviesblog.mtv.com//wp-content/uploads/movies/2012/08/Lincoln-Poster.jpg http://www.youtube.com/watch?v=KJVuqYkI2jQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 abraham linkol çok iyi bi insandı. zencileri çok sevdiğinden ve bluesun geleceğine inandığından köleliğin kaldırılmasını isterdi. bu açıkgörüşlülüğü ona hem savaşı hem de başının arkasında bir mermi kazandıracaktı. amerika da iyi bir ülkeydi. gerek amistad olsun gerek linkoln olsun şiplberg bize amerikalıların ne kadar demokrat ve iyi insanlar olduğunu, ancak arada bazen çürük elmaların çıkabildğini, başınıza amerikada kötü bişey geldiyse münferit olduğunu göstermiştir. bu çabasından ve yavıdi olduğundan dolayı sayısız oskar ödülüne layık görülmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 halbuki mao, kimyongil, stalin filan bunları çekseydi, en hümanist liderler hep gomnis. amariga hep kötü hep kötü. abe gibi liderlerden 10 tane daha olsaydı büyük devletlerin başında, geçen yüzyıl çok daha iyi bir devir olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 @gold: muahahahaha ulan! amerikalılar için yapılmış film işte. kendi içlerinde ödül verip alkışlarlar. biz de izleyip "aa sıkıcı bu ya" deriz bi iki tane yalaka entel de "ancak filmin kurgusu gerçekten muhteşem, özellikle çekimlerdeki renklere dikkat çekmek istiyorum" falan gibi boktan laflarla yalakalanırlar. şipilbörk yine ödüle doymaz. adam tam bi attention whore yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 şipil gene bir çoğundan iyidir adam iyi kötü izlettirir. @sam stalini, kimyonu, tuzu biberi sevdiğimi nerden çıkardın. abe tabi ki obamadan bush x2 den falan iyidir. candır can. kan yapar. demokrasiyi güçlendirir. linkolnün 15-20 ekim 1863 tarihlerinde partisinin ikinci kurultayında okuduğu gettysburg adress günümüzde hala zihin açmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 şiir gibi aktı 150 dakika valla. gerçi sağolsun mars gene sıçtı filmin içine bir şekilde. önce klimayı açıp bir güzel dondurdu, sonra 5dk ısıtıp tekrardan dondurdu içerisini. bi 15dk boyunca filmin alt kısmını üste çıkmış olarak izlettiler. muazzamdı her zaman oldukları gibi. Daniel Day-Lewis harbiden muazzam bir oyuncu. Spielberg'de halen çok iyi bir yönetmen olduğunu göstermiş. 12 oscar adaylığının hepsinde adaylar arasında bana göre en sağlamı Lincoln. The Master'ı izleyip Joaquin Phoenix'in performansını da görelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 day lewis rahat alır oscarı o kesin de film olarak bilmiyorum. hoş film amerikan değerlerine falan baya hizmet eden bir film oradan seçebilirler. ama sefiller film olarak çok daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 güzel filmdi ama üst düzey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 up geldiğine görebluray düşmüş saldırın!' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Abi şu formatta ve kalitede Mustafa Kemal filmi yapılabilse var ya... Güzel olurdu be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 diktatörlerin filmini yapmıyorlar...................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar