Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Eşin problem yapmıyosa, trolle kayınpederi daha da üzerine git filan euhuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Aluriel said: Saeros said: bence di güzel yapmış, din elden gidiyorecilerin huyuna gitmenin doğru bi tarafı olamaz bağırsın yırtınsın bi bok da yapamaz ooh çatlasın muhuhuh this idare ediver diyenlere de gtfo kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 di said: Kayinpederim dinimi kitabimi sorgularken bugun, isin o kismi Allahla benim aramda seni ilgilendirmez deyiverdim. Ortalik karisti cok fena. Bosanmamiz lazimmis, kizi musluman olmayan biriyle evlenemezmis. lulz evlendim bile problem bro? derken şu suratı yap http://i178.photobucket.com/albums/w250/cartmin45/Trollface.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Sparkcaster said: of akrabaların müslüman olması büyük dert ya, hristiyanlar bu kadar sorun çıkarmıyo en azından hahaha sen öyle san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 di said: Kayinpederim dinimi kitabimi sorgularken bugun, isin o kismi Allahla benim aramda seni ilgilendirmez deyiverdim. Ortalik karisti cok fena. Bosanmamiz lazimmis, kizi musluman olmayan biriyle evlenemezmis. lulz yengemizin babası kız çocuğu müslüman olmayan biriyle evlenemez bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bu tip adamlarla uğraştıkça evliliğinizi zedeliyorsunuz, bırakın allahından bulsun ki buldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Modern kaçış : Allahla benim aramdaki din bestseller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Ilk sayfayi okudum ve cok sasirdim. Yani ciddi ciddi "muslumanim desen ne kaybedersin" olayina olumlu bakmak cok garip. Adam gercekten musluman olsa gelip sormaz bile oyle bir soru. Boyle seyleri alttan almamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 paticiğin zengin artizlerine iç dökmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Müslümanım dese ne olacak abi, adam kafayı yemiş zaten, adamın huyuna giderdim ben olsam. He amca tamam. Hacıyım ben. Hagi'yim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 yahudiyim ben deseydin. kalbine inermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Eşin ne diyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 aquila said: kac yil oldu lan, yeni mi aklina gelmis adfs. simdi inadina cocuk yapin bi tane, o da musluman olmasin. çocuğuda yahudi yapın. kalpten gitsin adam mirasa konun. mirasıda uçan sıpagetti kilisesine bağışlayın. http://www.superswordaction.com/styles/default/xenforo/smilies.ssa/trollface.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 boş ol boş ol de, hem gönlü olur adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kermit said: 1.si sen müslüman değilsen karın bundan rahatsızmı ? değilse kayın pederine sırf kızlarına baskı yapmamaları için, onu üzmemeleri için aranıza girmemesi için "müslümanım" desen yalan söylesen ne kaybedersin ? illa dik başlılık yapmak zorundamısın allahsızım ben, dinsiz kitapsızım diye ? ben bunu anlayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ben olsam bende alttan alirdim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bazı insanlar ayıya dayı diyemez. he de geç derken he boğazına takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 tldr eşinin kardeşini alabiliyor musunuz? edit: böle sorunca bi saçma mı oldu soru, bana mı öyle geliyor? demek istediğim şey şu ki, geçen söylediğin olayı çözebiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kayınpeder : http://www.youtube.com/watch?v=iheOMq8UkN4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 kayınpedere gelişine vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 di zaten olaylı geçmişe sahip bu konuyla ilgili merak edenler veya görmemiş olanlar için buyrunuz: http://forum.paticik.com/read.php?20,5694141 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 kayinpeder harbi iyi trollemis. sende icerikte ne kadar hakli olsanda onu beslemissin. bi sonraki round RAMAZAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 sen hiç x .... yedin mi diye sorsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar