Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bosanmamiz lazimmis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aluriel said:

Saeros said:

bence di güzel yapmış, din elden gidiyorecilerin huyuna gitmenin doğru bi tarafı olamaz

bağırsın yırtınsın bi bok da yapamaz ooh çatlasın muhuhuh

this

idare ediver diyenlere de gtfo

kesinlikle
Mesaj tarihi:
di said:

Kayinpederim dinimi kitabimi sorgularken bugun, isin o kismi Allahla benim aramda seni ilgilendirmez deyiverdim. Ortalik karisti cok fena. Bosanmamiz lazimmis, kizi musluman olmayan biriyle evlenemezmis. lulz

evlendim bile problem bro? derken şu suratı yap

http://i178.photobucket.com/albums/w250/cartmin45/Trollface.png
Mesaj tarihi:
di said:

Kayinpederim dinimi kitabimi sorgularken bugun, isin o kismi Allahla benim aramda seni ilgilendirmez deyiverdim. Ortalik karisti cok fena. Bosanmamiz lazimmis, kizi musluman olmayan biriyle evlenemezmis. lulz

yengemizin babası kız çocuğu müslüman olmayan biriyle evlenemez bu mu?
Mesaj tarihi:
Ilk sayfayi okudum ve cok sasirdim. Yani ciddi ciddi "muslumanim desen ne kaybedersin" olayina olumlu bakmak cok garip. Adam gercekten musluman olsa gelip sormaz bile oyle bir soru. Boyle seyleri alttan almamak lazim.
Mesaj tarihi:
aquila said:

kac yil oldu lan, yeni mi aklina gelmis adfs. simdi inadina cocuk yapin bi tane, o da musluman olmasin.

çocuğuda yahudi yapın. kalpten gitsin adam mirasa konun. mirasıda uçan sıpagetti kilisesine bağışlayın.

http://www.superswordaction.com/styles/default/xenforo/smilies.ssa/trollface.png
Mesaj tarihi:
kermit said:

1.si sen müslüman değilsen karın bundan rahatsızmı ?
değilse kayın pederine sırf kızlarına baskı yapmamaları için, onu üzmemeleri için aranıza girmemesi için "müslümanım" desen yalan söylesen ne kaybedersin ?
illa dik başlılık yapmak zorundamısın allahsızım ben, dinsiz kitapsızım diye ?

ben bunu anlayamiyorum.
Mesaj tarihi:
tldr

eşinin kardeşini alabiliyor musunuz?

edit: böle sorunca bi saçma mı oldu soru, bana mı öyle geliyor? demek istediğim şey şu ki, geçen söylediğin olayı çözebiliyor musunuz?
  • Yeni Oluştur...