Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://twitpic.com/5qhigy sadece sözlükte gördüm. linke asla tıklamadım. doğru bir olaysa asla tıklamayacam, psikolojimi bozmaya niyetim yok. ancak doğruysa yapanın sevdikleri çoluğu çocuğu araba altında kalsın diyorum. "resmi paylaşan kişi tarafından akçakoca'da meydana geldiği söylenen insanlık dışı davranışa maruz kalmış köpek." http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24529817 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 yapan direk piskopat. küfür falan edip beddua edicek bi durum yok keza yaptığı "kötü" ya da "küfürü hak eden" bir şey değil. direk piskopatlık bu, bulup tıksınlar tımarhaneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://www.swfcabin.com/swf-files/1287955941.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Masquerade said: http://www.swfcabin.com/swf-files/1287955941.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Köpek ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Şerefsizler... :( Yazık ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 lan açmıcaktım açtım linki töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 iyi olmuş seni de atarlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 yaa var ya bunu yapana aynısını yapıcan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Belki köpeğin ölümcül bi hastalığı vardı ve ötenazi yaptı sahibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 öyle ötenazi yapan sahibini çölde kutup ayılarıyla münasebete sokarım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bu abi steampunk pollyanna düşüncesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kilit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 mafya skill kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Dasaaa bi kutunu ac mesaj aticam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 EagleEye said: mafya skill kasmış baya komik espri. axedice said: Belki köpeğin ölümcül bi hastalığı vardı ve ötenazi yaptı sahibi? bu da şakaysa komik değil, ciddiyse aşırı komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sinir harbi yaşatıp insanları buraya kusturacak bir topic. ha, şunu yapan kişiyi görsem komaya sokana kadar döver aylarca hastaneden çıkamayacak hale getiririm (abartı yok, zamanında kendi köpeğimi tekmeleyip sonra da silah çeken adamın üzerine yürümüştüm adamın elinde silah varken. gözüm dönüyor böyle durumlarda) ama topic açıp burada insanları sinirlendirmek gereksiz. kimse bir şey yapamayacak ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 EagleEye said: mafya skill kasmış this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Masquerade said: http://www.swfcabin.com/swf-files/1287955941.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 EagleEye said: mafya skill kasmış (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 konu hala kitlenmemiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 neden kitlesin ki abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Ya niye kilitlensin konu? Bu da bi haber sonuçta. Manyağın biri köpeği boğarak öldürmüş, bu da haber olduysa ve forum kurallarına aykırı değilse neden kitlensin? Zippocat gibi baştan aşağı vidyo yok sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar