Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

besin zehirlenmesi (galiba)

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

çarşamba günü bir yerde çalıştım ve iki öğün yemek yedim(kuru fasulye ve biftek), gece gelip uyudum, perşembe öğlen 13 gibi baş ağrısıyla ve hafif bir karın ağrısıyla uyandım. birşeyler yemeye çalıştım ama iştahsızdım, bir iki lokma yedim ve ağrı kesiciyi alıp uyudum. akşamüzeri baş ağrısız uyandım ve ishal olduğumu gördüm. daha sonra makarna falan yiyemediğim için bir çorba içtim ve akşamüzerinden bu yana 3 kez kustum. direkt olarak ne yediysem tamı tamına herşeyi kusuyorum. 4 saat önce gaviscon liquid ve ercefuryl içtim. en son kustuğumdan bu yana yemek yemedim ve karnım baya ağrıyor. büyük tuvalete çıkamıyorum. ne yapmam gerekli. birşeyler yemeye ve içmeye korkuyorum. hastaneye falan mı gideyim napıyım.

p.s: yemek yerken daha önce kullanılmış çatal bıçağı sadece suya tutup yemek yiyoduk (çaresizlik), belki de mikrop falan kaptım. siz siz olun çayırova'daki şişecam sosyal tesislerine gitmeyin. 10 gün çalıştım ve böyle isim sahibi bir yerin nasıl bu kadar kötü olabileceğini gördüm. bedava çağırsalar bile gitmeyin kardeşim ne çatal ne bıçak temizlenmiyor anasını sattımının yerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

ishali kesmesi için akşamüzeri lomotil içtim. şimdi de çıkamıyorum tuvalate çok beter oldu. yani cırcır olmuşum ama çıkartamıyorum, durum bu. egeciğim, iyi ki benimle kimse gelmemiş valla lanet bir yer.
@Anelor: su içtiğimde bile suyun midemden yemek borusuna kadar biriktiğini hissediyorum adeta ve sonrasında kusuyorum. kısaca yediğim herşeyi kusuyorum artık yemeye tırsıyorum şu an daha ağrısızım ama açım işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...