Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 çarşamba günü bir yerde çalıştım ve iki öğün yemek yedim(kuru fasulye ve biftek), gece gelip uyudum, perşembe öğlen 13 gibi baş ağrısıyla ve hafif bir karın ağrısıyla uyandım. birşeyler yemeye çalıştım ama iştahsızdım, bir iki lokma yedim ve ağrı kesiciyi alıp uyudum. akşamüzeri baş ağrısız uyandım ve ishal olduğumu gördüm. daha sonra makarna falan yiyemediğim için bir çorba içtim ve akşamüzerinden bu yana 3 kez kustum. direkt olarak ne yediysem tamı tamına herşeyi kusuyorum. 4 saat önce gaviscon liquid ve ercefuryl içtim. en son kustuğumdan bu yana yemek yemedim ve karnım baya ağrıyor. büyük tuvalete çıkamıyorum. ne yapmam gerekli. birşeyler yemeye ve içmeye korkuyorum. hastaneye falan mı gideyim napıyım. p.s: yemek yerken daha önce kullanılmış çatal bıçağı sadece suya tutup yemek yiyoduk (çaresizlik), belki de mikrop falan kaptım. siz siz olun çayırova'daki şişecam sosyal tesislerine gitmeyin. 10 gün çalıştım ve böyle isim sahibi bir yerin nasıl bu kadar kötü olabileceğini gördüm. bedava çağırsalar bile gitmeyin kardeşim ne çatal ne bıçak temizlenmiyor anasını sattımının yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 zehirlensen yerinde duramazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 len bi de facebooktan çağırıyordun çalışacak var mı diye sdfdsf geçmiş olsun ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 yarın en yakın sağlık kuruluşuna görün devam ederse su anda bol miktarda sıvı tüket ishali engellemek için türk kahvesi ye(evet bildiğin al azına bir iki kaşık çiğne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 eğer kötü olursan hastaneye git verirler serumu falan baya rahatlarsın. muhtemelen pislikten dolayı yada yediğin yemeklerden zehirlenmiş olabilirsin. üşütmüşte olabilirisn. bol bol su iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ishali kesmesi için akşamüzeri lomotil içtim. şimdi de çıkamıyorum tuvalate çok beter oldu. yani cırcır olmuşum ama çıkartamıyorum, durum bu. egeciğim, iyi ki benimle kimse gelmemiş valla lanet bir yer. @Anelor: su içtiğimde bile suyun midemden yemek borusuna kadar biriktiğini hissediyorum adeta ve sonrasında kusuyorum. kısaca yediğim herşeyi kusuyorum artık yemeye tırsıyorum şu an daha ağrısızım ama açım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ooo abi o çok iğrenç bir şey ya, reflor sağlam kesiyor bende ishali bu arada, öneririm. Bir de dayanabilirsen dayan da sabaha git mutlaka hastaneye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Batuhan dayanıcan abi şuan yapıcak pek bişey yok heralde bişeyler yemeğe çalış yoğurt falan yenebilir. ayran falan içebilirsin sıvı/sıvımtrak tokluk hissi yaratıcak sindri sistemini çalıştırıcak şeyler yiyip içersen bi nebze kendine gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Git bi serum taktir. Cok rahatlatir. Tavsiyemi dinle. Gücten düsersen hastaneye gitmeye bile halin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Hastaneye gidersen cidden yeniden doğmuş gibi olursun o serumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Ve ardindan mükemmel bir uyku cekersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 verdik gazı bakalım hastane bul şimdi bu saatte ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi evdekiler uyanır 1 saat sonra ondan sonra gidicem zaten. acil'e gitmem gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 5te gidersen zaten sadece acil açıktır serum merum baglamak içinde evet her türlü acile gitmen gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Cok halsizim filan da de, dayasinlar vitamini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 gecmis olsun, hastaneye fln telefon acsan belki tetkitlerden fln bisi cikarabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 gecmis olsun, su beraber kaldigin kizdan yardim iste bence gecen topicte bahsettigin. bakarsin hastaligin gecince sana kucuk surprizlerinden de bahseder. KIPS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hayırlı olsun, nurtopu gibi bir amipiniz oldu dizanteri belirtileri abi hepsi. doktora git, bi gaeta testi yapsınlar, teşhisi doğrulasınlar sonra da tedaviye başlarsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sabah gittim doktor iğne verdi. iğneyi vuruldum sonra uyumuşum, şimdi kalktım birşeyler yemeye çalışçam. serum falan vermedi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ikinci iğnemi olmaya gidiyorum bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bu sefer serum verdiler. eve geldim şimdi birşeyler yiyicem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Benim bi arkadaş da çarşamba gece birşeyi yoktu, ertesi gün herif serum yemiş bütün gün hastanede.. Bağırsak enfeksiyonu demişler.. 39.5 derece ateş çıkmış. Alttan üstten felaket durumdaymış. Salgın fln mı var yoksam? edit : çok fazla fln vardı temizledim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 benimkisi banko yemeklerden olmuştur ya. son postu attıktan sonra uyumuşum. bugün daha iyiyim. rahatça birşeyler yiyebiliyorum. biraz karnım ağrıyor, tuvalete çıkabilsem herşey daha güzel olacak sanırım =) ayrıca, iyi dilekleriniz için teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bu arada iyileştim millet. herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 geçmiş olsun mikrop felanmıymış ne dedi doktor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar