Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ilk trailer: http://www.youtube.com/watch?v=6gKVquj9LgM http://en.wikipedia.org/wiki/John_Carter_(film) The film is based on the first story to feature John Carter, a character from A Princess of Mars, which was first serialized in 1912 and first published as a novel in 1917. John Carter is an American Civil War veteran who is transplanted to Mars (Barsoom) where he discovers a diverse planet whose inhabitants are 12-foot tall green barbarians. Formerly an Earthlike world, Barsoom became less hospitable to life due to its advanced age: as the oceans evaporated, and the atmosphere thinned, the planet devolved into partial barbarism with the inhabitants hardened and warlike, fighting one another to survive. Along his journey he meets Tars Tarkas and rescues a humanoid Red Martian princess, Dejah Thoris, from the belligerent four-armed Green Martians, whose respect he gains for his superior strength and fighting ability. He enlists the Green Martians' assistance in winning a civil war, and saves Mars from destruction when its atmosphere plant malfunctions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Güzele benziyor yahu! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 işin garibi filmin yapımcı stüdyolarından bir tanesi pixar, film onların ilk live action işleri olacak. Ben şu fragman yayınlanana kadar halen animasyon bekliyordum ama, bakalım live actionda neler yapabilecekler. Gerçi Disney ve Bruickhammer'da var işin içinde, Pixar'a pek iş düşmeyecek gibi asdf Bu arada filmin yönetmeni de Pixar'in ünlü isimlerinden biri, Nemo'nun falan yönetmeniydi yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 adam ucuyor izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 fight for your honor demedi, guzel film olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 we need you dedi yeterli klişe barındırıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 transplanted to mars ne demek ya? :/ çok garip konusu varmış filmin, ilginç bir şeye benziyor gerçi ama.. bakalım umarım güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 10 dk. exclusive: http://www.youtube.com/watch?v=OYwYec-8c4w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 9 mart'ta geliyordu di mi? izleyen var mı, nasıl film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ben gitmedim de giden bi arkadaşım yazı yazmış bloga göz gezdir istiosan http://gorsel-gunluk.blogspot.com/2012/03/john-carter.html?spref=fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 güzel yazmış, gideyim hemen izleyeyim patlamış mısır alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 gittim, güzel film ama cok yuksek beklentilerle gidilmemesi lazım. kafa dağıtmak ve eylenmek için yapılmış film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 mars dediniz grand canyon çıktı meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 evet film güzel ama beklentiniz yüksek olmasın, ben bugün izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 prenses çizgi romanlarındaki gibi mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 marsla ilgili her film gibi buda patlamış gişelerde sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Fena degildi, 2 3 4 diye gitsin izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 disneye 200 milyon$ kaçmış hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 nete düşmüşte bu filmi niye bu kadar eleştirmişler^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Sorma gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Ben gidecektim ama br hafta mı ne oynadı. Kaçtı öyle. Bluray çıkmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 5 Haziran'da çıkacakmış. İçede girmedi bu rada, 250 götürdü, 170 getirdi. Bluray ve digital çıkında 300 küsür olur getirdiği. Devamını çekmezler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 dusmus cektim dun aksam, 2 cd mi ne, amanin ilk cd yi zar zor bitirdim house izlemeye geri dondum. ikincisini de bir ara izlerim yani diger yarisini. ilk yari berbat 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Bende hiç beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar