Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyarbakır`da 12 şehit

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

içerde olmayan komutan mı kaldı. kim başlatacakmış o böyüük operasyonu ? fantezi kurmayın artık. şunu da anlayın, bu hükümetin amacı neyse çok başarılı oldu, bir güzel ağzına sıçtı ülkenin. gayet ince ince, planlı planlı. oturup izlemekten başka bir şey yapılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

komutanlar içeride ondan peki.

Arkadaşım bu adamlara kim kalkın gidin bunları takip edin emri veriyorsa çıksın hesap versin. Bin tane recon şekli var. Karadan piyade yolluyorsan önden israilden aldığın predatörleri yollarsın arkadanda helikopter yollarsın adamlar sağ saglim döner yada bukadar kayıp olmaz.

Böyle kahveden adam toplar gibi beyler bizim oraya sıkmışlar haydi peşlerinden gidiyoruz diye operasyon mu olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Aslında Kürtler'den çok Türkler'in onların özerk olmasını istemesi gerek, hatta ayrı ülke olmalarını. Normalde aydın ve zengin kesim diğer kesimi sırtında taşımayı istemez ama Türkiye'de nasyonel ümmetle indoktrine edildikleri için insanlar ya seve seve ya ittire ittire birbirlerine kelepçelenmek istiyorlar.

Belki PKK hiç olmasaydı Türkler bu soruları sormaya başlayabilirdi ama derdini 7 bin tane vatan evladı öldürerek anlatan bir oluşuma evindeki çöpü istese vermezsin doğal olarak.

Halkların kardeşliğine ve barışa olan özlemin bu şekilde dile getirildiği bu ortamdan herhangi bir barış, sevgi-saygı seviyesine gelinebileceğini hayal etmiyorum açıkçası, Türk-Yunan düşmanlığı biter ama bu bitmez.
+1
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

ya bu adamlar kürdistanı bağımsız kurdu diyelim. nasıl bir ekonomik kaynak var oralarda ? 1 ay sonra bütün halk açlıktan ölür kendi kendilerine soykırım yapar mallar sdf.

özerklik ve soykırım/ic savaş tazminatı + abd nin bölgedeki köpeği olma

hayır insanlar şunu neden göremiyor,abd nin bölgedeki türkiyeye,irana,suriyeye karşı köpeği ve kozu olan bir örgüt nasıl olur da antiemperyalist bir manifestoya sahip olur
Sosyal ağlarda paylaş

ya demokrasi insan hakları efendim terör silahla çözülmez vs vs ama şu da bir nokta; ne derseniz deyin bizim ordu hakkaten o kadarda iyi durumda değil; daha az siyaset daha fazla profesyonelleşme lazım. PKK her istediğinde 10-20 ölümlü baskınlar düzenleyebiliyor, kendileri için önemli saydıkları her dönüm noktasında bu çapta bir saldırı yapıp gövde gösterisi yapıyorlar. gelişigüzel gelişmiyor bu olaylar hiç.

Ayrıca bende ayrılsınlar; yalnız nüfus mübadelesi yapılsın. Muş Hakkari falan kimin olmuş çok takmıyom
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

titanguard said:

-

Sayın Türkeş haklı

newyork da yaşayan italyanlar veya dakotada yaşayan almanlar bin senedir ordamıymış bi sor türkeşe

Hayır oda değil bilgiler de yanlış,New York'u eyalet olarak alırsak 1990'larda ki nüfusu 18 milyon civarı,18 milyonluk bir eyalette 10 milyon italyanca konuşanı nerede buluyor.

http://en.wikipedia.org/wiki/New_York

Onun dışında Dakota eyaleti yok,Kuzey Dakota ve Güney Dakota var.Kuzey Dakota'nın nüfusu 90larda 638,800

http://en.wikipedia.org/wiki/North_Dakota

Güney Dakota'nın nüfusu 696,004

http://en.wikipedia.org/wiki/South_Dakota

10 milyon Almanca konuşan nerede ?

Tabii o zamanlar internet yok sallıyorsun,insanımız yiyor.
Hala daha yiyorlar hala daha bu video her yerde dolaşıyor.
Hiç de ülkücü gençlikten hakikaten böyle mi ? Diye bir aratan yok.Adeta başbuğlarının ağzından çıkan her kelam kült söz gibi.
Yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Nolax o dediğin pek mümkün değil ülkemizde.

Öncelikle sabit aynı noktada 24 saat görev yapılan yerler var. Burdaki askerler 4-5 saat sonra dikkatli olmayı geçtim gelen geçene bakmıyorlar bile. Kendi ülkendesin zaten kime silah çekiceksin. İşin kötü tarafı doğuda inanılmaz bir sivil silahlanma var. Keleşi pompalıyı geçtim, mp5 le birbirini vuran köylü gördüm.

Bir diğer etken zaten ağlamaya "bizi hor görüyorlar" demeye bahane arıyorlar. Ortam iyice gerilir.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Külliyen yalan batıda yasıyan adam neden o zaman hala yapıyor?Hala eğitim mi alamıyor hizmet mi alamıyor hastanede sen kürtsün diyip kovuyorlar mı okul mu okutmuyorlar devlet iş mi vermiyor kurumunda?Saçmalama lütfen

bu tip şeyler olmuyor mu sanıyorsun?

eskiden zerre umrumda olmazdı da, artık bu ota boka birşey olunca pis kürtler diyenler olmuyor mu, direk ağzıma geleni söylüyorum.

kürt = pkk değil, kürt = terorist değil, kürt = her boku yiyen değil.

önce bu mantıktan çıkın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...