sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ama biraz yardıma ihtiyacı var: https://www.facebook.com/HelpNameMyBabyMegatron I have been approached by various radio stations about this story so far. Providing we hit the million mark, this WILL make WORLDWIDE news. I am happy to commit to interviews, radio interviews etc once my dream becomes a reality. Until then, I'll leave it up to you guys to get me there!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 cocugum olsa keserim demisler cocugun adi mustafa keser olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 aci olan bu cocuk okul yasina geldiginde kimse megatron ne demek anlamiyo olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 evet'i bastım beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 komik değil ki çok sakat var esprisi artık. paylaştım üstelik facebookta. erkek dayanışması bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 BonePART said: aci olan bu cocuk okul yasina geldiginde kimse megatron ne demek anlamiyo olcak sad but true = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Fin said: BonePART said: aci olan bu cocuk okul yasina geldiginde kimse megatron ne demek anlamiyo olcak sad but true = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 çok net facebook'ta paylaştım ben de canım, 5 kişi like etti bile benim sayemde. bu arada bence optimus daha güzel bir seçim olurmuş, hem insan ismine daha bir benziyo fonetik olarak sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 transformers viral'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yandım, imdat gibi türk isimleri varken mesela. megatron.. dert değil vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Estel_Anorien said: komik değil ki çok sakat var esprisi artık. paylaştım üstelik facebookta. erkek dayanışması bir nevi. Bana göre çoçuğuna böyle saçma ad koyanlar hakikaten sakat, ne sakat adam yazacaktım ki aklıma forumda dolanan kalıp geldi :). Bir düşünün çocuk az çok dünyadan haberdar olmaya başladığı yaşlarda, adını sorduklarında megatron deyince gelicek cevapları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 dasaaa said: yandım, imdat gibi türk isimleri varken mesela. Satılmış ve Yosma da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ismail diye bi isim var abi hepsini geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sora salak güzel kızın biri aklını alcak megatronun bu da megatronun sonu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Lorrotar said: ismail diye bi isim var abi hepsini geçin.ismail vilehand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yanlış yere açılmış başlık.. <- Bursa thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 oglum olursa ismini jiziz koycam, yurt disinda karizmasi olur JIIIIZIZZ... YOU CALLED FOR ME??? :D:D:D:D saka maka cocugumun adini kenshiro koyabilirim, hem ken diye kisaltiliyo, ilk formunu sevmessede karizma olur http://www.tobeasian.com/wp-content/uploads/2009/02/kenshiro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 dasaaa said: yandım, imdat gibi türk isimleri varken mesela. ekşi portakal var mesela, kim bilir ne acılar çekti hayatı boyunca. şimdi dedemin mezarına 50 mt uzakta yatıyor garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Viktor, bi de anasınıfı veya kreş yerine spor salonuna yazdırırsın, bi taraftan vücut kasar öteki taraftan savaş sanatı sonra da ilköğretimde kaslarını şişirip önlük, gömlek patlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 adı sorulduğunda I'm Megatron!! diyebilicek cocuk, zaten o yıllarda bi reboot daha yer transformers kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 megatron kamışa su yürüyo mu ? keşke türk olsaymış çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Viktor said: oglum olursa ismini jiziz koycam, yurt disinda karizmasi olur JIIIIZIZZ... YOU CALLED FOR ME??? :D:D:D:D saka maka cocugumun adini kenshiro koyabilirim, hem ken diye kisaltiliyo, ilk formunu sevmessede karizma olur http://www.tobeasian.com/wp-content/uploads/2009/02/kenshiro.jpg abi jesus diye cok isim war meksikalilarda felan hatta hesus diye okuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 oral user ad soyadına sahip insan var, üstüne üstlük eğitim için de amerikaya falan gitmiş birisi kendisi. ekşisözlüğün yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Oha sözlüğe kadar girmiş mi o adam Arkadaşımın annesinin kuzeni mi ne o adam sdkfsd. Heralde aynı adamdır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar