Metrobus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Arkadaşlar eğer konu ile ilgili daha önce yazışmalar yapıldıysa bile bulamadım öncelikle özür dilerim eğer varsa. Olay şu Play-asia dan xbox 360 oyunu alıcam oyunun yanında NTSC-U yazıyo fakar altında Compatible with NTSC-J and PAL yazıyor. Soru şu daha önce bu siteden bu tarz xbox oyunu alıp sorun yaşamış olan var mıdır? Sitenin kendi çıklamalarında biz denedik PAL makinada çalıştı fakat sizde çalışmazsa herhangi bir iade kabul etmiyoruz yazıyor
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sorun cikabilme ihtimali var gibime geldi benim, almak istedigin oyunu avrupali bir sitede bulmaya bak derim.
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 burdan kontrol edebiliyosun cogunu. bi sikinti olacagini sanmiyorum edit: yazmayi unutmusum, cogu ntsc-u ve pal birbiri ile uyumlu. tek dikkat etmen gereken ntsc-j. genellikle hic biriyle uyumlu olmuyo.
Metrobus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Disappear said: burdan kontrol edebiliyosun cogunu. bi sikinti olacagini sanmiyorum edit: yazmayi unutmusum, cogu ntsc-u ve pal birbiri ile uyumlu. tek dikkat etmen gereken ntsc-j. genellikle hic biriyle uyumlu olmuyo. Oradan baktım zaten orda uygun gösteriyor fakat yukardaki açıklamasında yazmış işte biz denedik oldu ama siz siz olun kendi XBOX ınız neyse onu alın diye. Ama NTSC-U ların PAL lar la uyumlu olduğunu ( çoğunun ) bilmiyordum ki sanırım bu siteden sorun yaşıyan olmadığı ve sürekli önerildiği için bi sorun çıkmaz. Teşekkürler arkadaşlar
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hangi oyunu alacagini soylersen daha kolay yardimci olabilirim. region eskiden xbox'ta buyuk sorundu ancak son cikan cogu oyunda region free yoluna gitmeye karar verdi yapimcilar.
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 www.shopto.net i tavsiye ederim. Hem fiyatlar uygun hemde 40 civarı oyun aldım bu gune kadar sorun yasadıgım olmadı.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 shopto.net'te posta parası can yakmaya başladı ama ya
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 takipsiz nereye geliyor hiç bir garantisi yok takipsizlerin ben mesela 3 takipsiz almıstım 2 geldi 1 gelmedi
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 nereye bedava Standard Shipping (£2.98 per item) ayrıca şimdiye kadar 14 kere takipsiz almışım hiçbiri kaybolmadı
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 fakirlik yapmayın gidin DNR dan falan alın işte.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 knox said: takipsiz al geliyor oyun her türlü. aynen benim de 2 kere posta da kayboldu
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ben sendit'ten gta 4 aldıydım, kaybolduydu :(
Xenus Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 play-asia'dan horizon new dawn'ı aldım store creditim olduğu için de. şimdi hatırladım gümrük sınırının 30 euro'ya düştüğünü. bir tane oyun zaten gümrükten geçer mi acaba ya? play-asia'a mail atsam düşük gösterirler mi acaba gümrükten geçsin diye bilgisi olan var mı?
knox Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 ben en son bir figure almistim onlardan rica edip value dusuk gosterebilirmisiniz dedigimde kabul etmislerdi. at bir mail.
Xenus Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 dayum 23'ünde singapur'dan shiplenen paket 27'sinde istanbul'a gelmiş. ilk şu siteden takip ediliyor. http://www.singpost.com/ şimdi şurada da çıkıyor ama gümrükten geçtikten sonra bi bilgi yok. bugün, yarın gelir herhalde paket. http://gonderitakip.ptt.gov.tr/ fiyatın yarısını yansıttılar bu arada. invoice'ta fiyatı düşük gösterebiliyorlar yani.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Vita almak istiom bende sanirim once bekliycem disari giden birilerini, acep 100$ gosterse gumruk ne kadar keser :(
Öne çıkan mesajlar