wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Basit birkaç bişi seçtim ama hangisini alsam karar veremedim. Bi el atın bakayım. Sözlük şeklinde kişisel küçük kasamsı http://www.bunlardanistiyorum.com/4570/bi/Book-Safe/ Objektif şeklinde bardak http://www.buldumbuldum.com/hediye/cuplens_objektif_bardak/ Kitap şeklinde laptop çantası http://www.buldumbuldum.com/hediye/bookbook_kitap_laptop_cantasi/ Sinema klaketi http://www.buldumbuldum.com/hediye/clapperboard_sinema_klaketi/ Sonuncuyu kendime güzel olurdu len diye seçtim ama kız beğenir mi bilemedim. Bi oylayın bakiim bunların arasından hangisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 biz ne bilelim lan kiz ne begenir, nelerden hoslanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Sen hangisini beendin onu söyle ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Hangisini alsam sana kafama atmazsın bu ne lan diye, ondan haber et bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 gorukmuyor ama objektif seklinde bardak. klaketi versen bana seninle yatak odanda film cekerim, uzulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 kiz da benim gibi dusunuyosa, klaket iyi olabilir gerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 2.si bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bardak iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 klaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 kadın dediğin gizlisi saklısı sadece annesi ve kendisi tarafından bulunabilen bir varlıktır, kasa ne bardak çoğ iyi laptop çantası güzel de ilgisini çekmez klaket ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abi çok kötü hediyeler bence, kıza hediye alıyorsan elbise, etek+bluz kombin bişiler fln alcaksın, onlar nedir ya kız geek fln değilse çok saçma hediyeler gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 klaket alır götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hediye secimlerin cok kotu bence hicbiri. Daha feminen seyler sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 git kizin deposunu fulle. al sana mis gibi hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bardak ve canta cok iyiymis. digerleri biraz siradan anlamsiz duruyo. ama bardak daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Catzee said: abi çok kötü hediyeler bence, kıza hediye alıyorsan elbise, etek+bluz kombin bişiler fln alcaksın, onlar nedir ya kız geek fln değilse çok saçma hediyeler gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 böyle fakir fakir hediyeleri orjinal diye yutturmaya çalışmıyo musunz muaha bardak ne lan. pırlanta akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sinema klaketi olayı çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sevgilisi degil galiba zaten umut vaaadeden birisi olabilir. öyleyse gayet iyi hediyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Meriç durumu var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 vaniLLe said: sevgilisi degil galiba zaten umut vaaadeden birisi olabilir. öyleyse gayet iyi hediyeler. su durum ise ilk secenek gayet mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bence hiçbiri ama illa bunlar arasından diyorsan lens bardağı güzel. Lava lambası alabilirsin buradakiler pahalı geldiyse 30liraya satılan yerlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 aquila said: kiz da benim gibi dusunuyosa, klaket iyi olabilir gerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 kız geek değilse hepsi yatar. laptop çantası veya kasa olası aralarınadn da, meh işte. erkek vea geek olsa eyvallah tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar